Magazin Kadir Mısıroğlu'nun gençlik fotoğraflarını hiç gördünüz mü? HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşırı karizma yahu. Aga be gençliğin sureti bir başka.17 yaşında Kadir MısıroğluPsikiyatri Kliniginde askerlerl Kadir Mısıroğlu'nun gençlik fotoğraflarını hiç gördünüz mü? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 149,2b cevap paylaştı. görmedim 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Görmedim, kim olduğunu bilmiyorum 👀 0 3 Yorumla HanOtagı +1 yıl Tarihçi Avukat Yazar Yorumla sierravista +1 yıl Aa alttaki resmi tanıdık geldi Daha önce görmüş olabilirim Yorumla HanOtagı +1 yıl Muhtemelen görmüşsündür. Türkiyede baya ünlü. Kemal Paşa karşıtlığı ve Osmanlıcılığı ile bilinir. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İngilizlere benziyor 4 3 Yorumla HanOtagı +1 yıl İngilizler sarı saçlı mavi gözlü olur. Fötr şapka takarlar. Bu bana birini hatırlattı. Kemal Paşa... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarı hintli yarı ingiliz olabilir,4. resimde biraz hintlilere benziyor Yorumla HanOtagı +1 yıl Karadenizli tipi var. Gözünü tedavi ettir. Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Nereli 0 5 Yorumla HanOtagı +1 yıl Trabzon Akçaabatlı. Yorumla HokusPokusss +1 yıl Bende Artwiin Yorumla HanOtagı +1 yıl EyvAllah. bacım Yorumla HokusPokusss +1 yıl 🫨🫨🫨 Yorumla HanOtagı +1 yıl Hayırlı Günler dilerim. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıklıymış ya 3 2 Yorumla HanOtagı +1 yıl Sen ne diyorsun ya. Aşırı karizma 186 boyu vardı. İri cüsseli ve aşırı iyi bir hatip idi. Şu videoda ki gözlüklü kişide o youtube.com/shorts/3nC51pfkUqk?feature=share Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağı iyi, böyle adamlar yok artık. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ataturkun dehasini anlamamis ama 2 2 Yorumla JakxJakQ +1 yıl Deha değil ki anlasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JakxJakQ ahhaahah seriatcisin galiba kuduruyon dimi, Git bir afkanistana gor bakalim anlarsin degerini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
görmedim
Görmedim, kim olduğunu bilmiyorum 👀
Tarihçi Avukat Yazar
Aa alttaki resmi tanıdık geldi Daha önce görmüş olabilirim
Muhtemelen görmüşsündür. Türkiyede baya ünlü. Kemal Paşa karşıtlığı ve Osmanlıcılığı ile bilinir.
İngilizlere benziyor
İngilizler sarı saçlı mavi gözlü olur. Fötr şapka takarlar. Bu bana birini hatırlattı. Kemal Paşa...
Yarı hintli yarı ingiliz olabilir,4. resimde biraz hintlilere benziyor
Karadenizli tipi var. Gözünü tedavi ettir.
Nereli
Trabzon Akçaabatlı.
Bende Artwiin
EyvAllah. bacım
🫨🫨🫨
Hayırlı Günler dilerim.
Yakışıklıymış ya
Sen ne diyorsun ya. Aşırı karizma 186 boyu vardı. İri cüsseli ve aşırı iyi bir hatip idi.
Şu videoda ki gözlüklü kişide o youtube.com/shorts/3nC51pfkUqk?feature=share
Bayağı iyi, böyle adamlar yok artık.
Ataturkun dehasini anlamamis ama
Deha değil ki anlasın
@JakxJakQ ahhaahah seriatcisin galiba kuduruyon dimi, Git bir afkanistana gor bakalim anlarsin degerini