Bence yüzü çoğu vs mankeninden güzel Adriana Miranda falan yarışabilir biraz Miranda Kerr e de benziyor zaten.
Fiziği zaten çok çok güzel bence doğrudur ama amacı Türkiye de oyuncu olmak olduğu için gitmemiştir.

Hahah. Bu kadini Miranda gibi bir prensesle karsilastirmayin ya, lutfen. Miranda cok guzel bir prenses benim icin. Aptal oldugunu dusunuyorum biraz ama olsun yine de fiziksel olarak prensesim benim.
Hande Ercel ekmek kafali bir sey ya. Demeyeyim demeyeyim diyorum ama zorla dedirtiyosunuz. Miranda Kerr kim hande kim ya.
Miranda Kerr'e benziyormus. Miranda Kerr bunu ogrense her gece aglayarak uyur be. İnsaf goz var izan var.
Ayrica hatunun yuz sekli cok enteresan. Vucut zayif. Yuz ekmek gibi. Bratz bebeklerden ilham alinarak yapilmis.
Sokakta gorsem "aa ne guzel kadin" diyecegim bir tip bile degil.
Gelmissiniz Vs nin gelmis gecmis en sahane, en guzel yuzlu melegiyle kiyas yapiyorsunuz.
Bu kadini bengu soral'la, ne bileyim elcin sangu'yla falan kiyaslayin bence.
Kendi duzeyinde insanlar en azindan.
Herhangi bir yerde gorulebilecek, ahim sahim guzelligi olmayan, siradan insanlari abartmaya bayiliyoruz zaten.
Ercel vs mankeni olamaz. Olursa oradaki mankenler isi birakir bu haksizlik diye. Cekicilik sifir, guzellik de eh iste. Tipik komsu kizi kivaminda.
Ben bu kadar uzun bir yaziyi niye yazdim?
Hah, Miranda Kerr.
Miranda'ma haksizlik yapmayim bir daha
Elçin hanenin yaninda kezban kalir
Ben hicbirini begenmiyorum simdiki Turk oyunculardan. Bu gozler Hazal Kaya gordu.
Hande gibi bir kezoyu Miranda ile kiyaslamak hayatimda duydugum en komik sey.
Gercekten cok komik ya hahahahha
Türk oyuncuları gecc bundan güzel türk kızı mi var sokaklarda
Bundan daha guzel ohooo.
Sen nerede yasiyorsun acaba? Sokaga hic cikmiyorsun sanirim guzel gormedigine gore.
Gercekten abartiyorsunuz bu kadini ya. Daha itici bir yuz ben hayatim boyunca gormedim.
Eli yuzu duzgun olabilir ama cok itici be. Vs meleklerini inceledin mi sen ya da Turkiye'de hic İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de dolastin mi?
Dolaştım ve hande gibi olmak isterdim. Ben çok cirkinim sanirim
teklif alacakta gitmeyecek :D tüm dünyanın gözdesi olmak varken türk dizisinde oynamayı mı seçecek... öyleyse o kafayla oyunculukta çok ona... sanayiye çırak versinler iş öğrensin fazla durmaz o zekayla :D
Abart abart
Kizin amacı oyuncu olmak mis modellik hobi yani
viktoria secret sıradan bir modellik değil ki. dünyanın sana hayran olacağını bildiğin halde yok ben modelliği hobi görüyorum diyorsa yinede sanayi bence fena fikir değil :D sanki bana süpermarkette sucuk tattıran sand hostesliği falan teklif ediyorlar... bence kendini yüceltmek için beni ne mühendisler ne doktorlar istediğ taktiği sadece :D
Bilemem benece dogru
iyi güldüm sabah sabah. He he kesin teklif almıştır victoria'dan. Sümüklü hande mi yani koskoca Türk tarihinden beğendikleri kadın :D Sanırım daha önce victoria secret defilesi falan izlemediniz. Boş vaktinizde izleyin sonra bide dönün saçma sapan aşk dizilerinde oynayan ergenlerin sevgilisi erçel'e bakın. Nerede hata yaptığınızı anlayacaksınız.
Ne eksiği var ya tas gibi kız sokakta görebileceğiniz bir güzellik değil rahatca
Haneden güzel türk kızı da pek yok ayrics
Ya cildiriyorum nesi guzel. Miranda gibi bir icim suyla nasil benzetebilirsiniz? Bir de daha guzel turk kizi yoj demis. Bence daha ekmek kafali turk kizi yok handeden. Bu vs melegi olsa diger melekler isten ayrilir be
@zambakzumbak hislerime tercüman olmuşsunuz resmen.
Şaka olmalı.
Podyum mankenlerinin en ayırt edici özelliği teşbihte hata olmaz 'tahta gibi olmaları' çünkü kadın elbisenin önüne geçmemeli.
Hande maşallah
Bazen kuralları esnetiyolar
Cevap
15Cevap
Sabah sabah sen beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün. 😂😂Koskoca Victoria secret, Markası Hande"ye teklif edicek, Hande"de red edicek Türkiye'de oyunculuk yapmak icin. Bu yorumu yazan saf mı?
1. Victoria secret icin kusursuz fizik, aranıyor Hande gibi basenli, selülitlü olamaz en an az 1.80 boy olmalı.
2. Ayrica yüzü gayet kezban yüzü sokakta binlerce manken gibi kızlar var. Hande kim köpek? 😂😂
3. Doutzen kroes, Var gibi kusursuz yüzler aranıyor Hande ile kıyaslamak bile sacmam
4. Biraz mantık o defileden teklif aldı diyelim ki imkansız 😂Kabul etmez mi ap*tal mı bu kız orda çıksa defileye Hollywood gitme şansı var, Yapımcıların dikkatini çeker dimi ama?
Koskoca en güzel, seksi mankenler ayağına gidiyor oranın Hande kezbanina teklif mi edicekler? 😂😂
Salak misin türk kızlarını gomuyorsin kız turkiyenin en güzel uç beş kızından birisi. Sokakta herhangi bir barda boyle güzel kız göremezsiniz kiskanmayon bence
Hande gibi kezban, ekşi yüzlü göremem haklısın 😂😂L*n koca popolu, Basenler ben burdayım diyor 😂 Selülit var bu yaşta. Boyu kısa, Valla den dağda yaşadıgin için çevrende yoktur ama benim manken gibi arkadaşlarım var yaşadığım yer öğrenci yeri Öyle Taş, güzellik abidesi kızlar var ki Hande kesbani halt etmiş çok eziksin
Eskişehirde yaşıyorum ben. Bide sözde göçmen güzeller var burada hande gibi gormedim
Benim yaşadığım şehir'de öğrenci dolu öyle taş, güzellik abidesi kızlar var ki aklını kaybedersin. Hande bana sıradan, basit geliyor ayrıca İnternetten baktım Hande Victoria secret diye 😂😂Sonuç bulunamadı uydurmussun kendi kafanda böyle bir teklif alsa her gazete köşesinde olurdu ayrıca nasıl Model olunur bak 1.80 boy ve 0 Beden Hande hem kısa hem balık et 😂
Benim kuzenimi Hande'nin ikizi gibi ama çok daha güzel. Evinden çık az gez çevre yap başkalarını överek pohpohlayarak bir yere gelemezsin kendini sev ve beğen şu Kezban, patates suratli kızı gözünde büyütme
Nerde yasiyosun merak ettim İzmirde bile böylesi zor
Ozelden yazsana birşey diycem sana
Kendimi begenicek bir yabim yok onla ilgili
Evet zor İzmir'deki kızlar Afeti devran Hande gibi basit değil. Ne özelliği var Alla sen söyle? Farklı neyi var? Şişko, basenli Clasik Kız tipi... ayrıca Victoria Secret bu kadar hafife Alma Rus kızları, bile oraya girmek için canını vermeye razi. Hande kezbani kaldı ki bu fırsatı kaçıcak 😂😂
Bence güzel hande gayet mesaj atacak misin?
Çirkin demedim, basit sıradan dedim sen gönder bende gönderilmiyor
Simdi dene gönderilir. Basit sıradan bir güzellik olsa unlu olmaz
Türkiye'de sıradan kız olmak ünlü yapıyor merak etme 😂😂 Hollywood'a ünlü değil
Saha güzelleri varsa ondan unlu olurlardi
Ben ayni kızım soruyu soran bir mesaj atar misin biset diycem
Vs çağırmaz yalana bak VS ye Gigi hadid bile çabalar sonucu zar zor girdi birsuru ünlü modeli eliyorlar hepsi kendi gelip seçmelere tek tek seciliyor o kadar güzel model varken Türkiye'de Hande ercel diye kız varmış hadi onu çağıralım mı demişler hahah
Yüzü biraz guzel tabiki ama boyu fiziği ölçüleri yanı kısacası nefesi yetmez onun VS'a girmeye teklif işi de yalan gibi geliyo gelgelelim ülkemiz icin 10 numara kadın
Evet bir bana bak bir ona. Keşke öyle olsam bende ama profil resmine bakarsak çok zor
Resmim demek istedik benim. Klasman farklı tabi o bir taş ben kezo kalıyorum onun yaninda ülke için on numara kadın ben degilim
Ne bu ya bütün popüler sorular Hande ercelle ilgili gına geldi yani artik.
Ben de Metallicadan aldım da caktirmiyorum. Gel sen şöyle dediler olmaz dedim valla. Ben mesleğimi yapicam
Her ya he
Git bir check up yaptı espri yaptım zaten
Sen basit birisin hannde milyonların bayildigi bir kiz
Ne sacmaliyon IQlar tutarsa yardımcı olucamda. O kadar dusemiyorum eror verdim
Nerden uyduruyorsunuz böyle haberleri? Çünkü basında hiç bahsedilmedi. Boyu yetmez, yüzü şişko, Basenleri eritmedikce zor o zor 😂😂
Bu mu hiç sanmıyorum.
Koca popolu, kalın bacaklı. 😂
Bence doğru yeterli güzellik var
Ne alaka
Victoria secretin kıstasları bayağı katı sanmıyorum dedikodudur
Doutzen Miranda alessandradan bir eksiği yok
Yenileri zaten saymiyorum Gigi hadid cirkininden guzel
Bunu okuman gerekiyor. 😂
www.ntv.com.tr/.../G_E2hwGEY0acspVJT4ecng
Seçmeleri izlemiştim bayağı uğraşıyorlar gelenlerde maşallah çok iyiydi birini ancak aldılar
Ne var bubdaa
aslında çok güzel bir kız değil ama nedense albenisi yüksek. tatlı bir yüzü var.
Saçmalamayin. Bir kere kızın boyu yetmez o işe ayrıca Hande fizik olarak tombul bir kız VS ye uygun değil
Yine söyluyorum yalaaann
Tıpkı Selin Yılar ve Lara Şengul Surol yalanı gibii😏
Üf saçmalık. Hiçbir Victoria secret meleği o ölçülerde değil. Dün magazinde gördüm de maşallah yani.
Miranda Kerr e benzemiyor gamze belki oda sadece o
ama teklifi de yeni duydum fakat sanmıyorum
Heralde paçalı don defilesine katılacak. Bu kilo ile zor
Tas ama eksiği yok
bence gülle gibi açıkça söylemek gerekirse sadece siması iyi ve her rolde oynama cesareti var
Baya kilo vermesi gerekiyor
Eğer doğruysa
Bence doğrudur yeterli güzellik var
Temizlikçi mi lazım olmuştu acaba
Manken olarak mal ya
inanirimm olabilir :D
Bu kızın her yerine dokunmak istiyorum
bunu yüzü çok güzel fiziği on numara değil
Bu selüliti ne yapsınlar
Bu koca gotluyu kimse almaz yalandir
çaycı açığı vardır
Sacmalama
degildir
olabilir fena değil.
olabilir
güzel ironi..
bu yalana inandınız mı?
Troll haberde olabilir fonlarından duydum
Oda güzel. na hanenin tipi çok güzel onun gobi olmak isterdim. Ama ben anca profil resmindeki gibi kezban kaliyotum
Resmime bakarsan onun yaninda kezo kalıyorum evet
boyu kısa biraz
Yalandir
Yeterli güzelliği var
Bence yalan
Neden be yeterli güzellik vad
Ama bu güzellik filmde oynamadan once gizliydi ayrıca teklif alsa giderdi emin ol
yalan
Bilemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar