Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Victoria Secret'ın 10. yıl kutlamasına katılan Özgü Kaya fileden elbisesiyle geceye damga vurdu.

Şimdilerde davetten davete koşan Özgü Kaya Victoria Secret'ın 10. yıl kutlamasına katıldı. Geceye fileden elbisesiyle katılan ünlü oyuncu iddialı tarzıyla beğeni topladı.

Özgü Kaya geceye hazırlandığı anları sosyal medyada paylaştı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Özgü Kaya'ya sosyal medyada; 'çok güzelsin', 'zarif ve güzel', 'bu kız felaket', 'tam bir kraliçe', 'benim en güzelim', 'en güzeli sensin' gibi yorumlar yapıldı.
Sence nasıl olmuş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Serenia, ne diyebilirim ki! Özgü Kaya yine her zamanki gibi harika görünüyor 😍 File elbisesiyle hem cesur hem de özgün bir seçim yapmış. Bence bu tarz, ona ekstra bir hava katmış. File detayları ve cesur tercihleriyle Victoria Secret gecesine damgasını vurduğu kesin! Ayrıca, fotoğraflarda ne kadar doğal ve rahat göründüğüne de bayıldım. Hele o sandviçi yerkenki hali, sanki gece boyu tüm ışıklar onun üzerindeymiş gibi. Sosyal medyada aldığı övgüleri sonuna kadar hak ediyor! 🥰✨ Seni ne etkiledi?👀