Kız halimle hayran kaldım super bir fiziği var tas gibi gerçekten yüzüde oyle

Sismanlamis bu oha tanıyamadım selülitleri var neresi güzel fiziğinin😂
Ama yüzü guzel simdi allah var
Fiziğinde tas olmuş şişman değil ki fit orta
Mayokini ile mayo arasi. Tum kusurlarini ortmus tam benlik
Kusuru yokki
İskelet gibi olmasından iyidir.
Çubuk dondurma değil, kornet...
Anadol böcek değil, 56 Chevrolet...
Çok kilolu gibi çıkmış, üst baldırlar falan.
Bence zayıflamalı.
Kiskanmadan bak kiskanmadan
İyi de ben seviyorum bu kadını zaten, doğruları söylüyorum ama... Bana kalın geldi, benim bacağım daha ince üst tarafı.
Öyle değildi eskiden, değişmiş.
Turkiyenin en güzel uç kadınından biri kesinlikle
Cevap
40Cevap
Sumocu gibi olmuş be kafayı mı yedin jsajsjaja 😂😂 abaza desem değilsin nedir yani bu. Yemiş yemiş ayı gibi olmuş fiziği taş diye atıyon 😂
Bütün eksi sözlük seksi cekicibile bulduysa sorun sende. Çünkü orası Adriana lima yı bile beğenmeyen biyer
Sen beğenilerini ekşi sözlüğe göre ediniyorsan bu benim değil senin sorunun. İsterse tüm dünya seksi desin bence sumocu gibi. Bu da seni hiç ilgilendirmez.
Biz sana zevksiz diyor muyuz hadi işine yavrucum
İğrenç olmuş mayo bütün kilo ortada basenler falan beyenmedim
Kiskanmadan bak kiskanmpadan
Neyini kıskanacakmışım kilolu yani kör
Öyle abartılacak bir fiziği yok hatta hoşuma bile gitmedi ben minyon severim :D
Bu fizigi mi begendin bacaklari iyi görünmüyo ve cok kilo almis
Tas gibimi at gibi demek istedin heralde ya da baya balik etli cok kilo almis dizilerdeki haliyle bu hali arasinda en az 10 15 kilo var nerdeyse sayi tahminim iyi degil ama var yanii
Ay çok kusura bakmayın ama ben hiç yakıştıramadım ayrıca biraz kilo almış gibi duruyor. 🌺
Hiç seksi gözükmüyor bence eski halini daha cok begeniyordum
Yahu bu kızı neden herkes bu kadar abartıyor anlamadım.
heryerde şu kadını görüyorum site içerisinde. bu ne la?
Hande Erçel ı severim. Hatta bir ara hayranı olmuslugum bile var. Yüzünü de fiziğini de güzel buluyorum. Ama açık olmak gerekirse bu fotoğrafı çok beğenmedim. Fotoğraf yeni ise eğer olduğundan kilolu çıkmış normalde bu kadar kilolu durmuyor
fiziği kötü incelik yok malesef. ama yüzü severim güzel
genç bir kızda lolita havasını severim çıtır bir hava severim ama bu bildiğin sibel can çakması olmuş. zevslizsin yavrucum
Kiskanmadan bak kiskanmpadan
ne kıskanması be? ben güzele her zaman güzel derim.. beğenmek zorunda mıyım. zaten cogu kişi beğenmemiş aynı dogum yapmış kadınlara benzedi bu gencecik yaşta komik
Kız turkiyenin en güzel yüzüne sahip
saçmalama istersen daha fazla abartma çok skıradan bir yüzü var.. elçin Sangu bunu sollar
Elçin sanguda ne varki balon o. Hande daha güzel ondan
bildiğin 40 yaşında menapoza girmiş kadın vücudu bu. İğrenç yani sevmiyordum şimdi iyice iğrendim.
Abartılacak bir fiziği olduğunu düşünmüyorum. Ben bu kadar ünlü olsam daha iyi bir fizik yapabilirdim.
Şu an bu tür oyunculara taş çıkartırım.
Bana kalırsa seksapalite sıfır. Çünkü buradan bakınca duba gibi duruyor. Bu durumda ben kıskanç olmuyorum sen zevksiz oluyorsun sdfsdfgh
Bütün eksi sözlük begendiyse sen kıskanç oluyosun
@ragnarlagarthaa yalnız her eleştirel yorumun altına aynı cevabi yapistirmissin. Yazmadan edemeyecegim :) Senin zevk referansin eksi sozlukte yazilanlar mi? Onlar adriana limayi begenmiyor diye seksi degil mi yani? Seksi olmanin evrensel bir kurali mi var? :)
@Serkanatke arkadaş sorunlu sanırsın Hande'nin fake ks hesabı 😂
:D :D Ben acikcasi kendisinin begenisi elestirmiyorum. Kendi tercihidir ancak kendi begenisini bir sitede yazilanlara gore yorumlamasi ve bunun da ustune kendi gorusune elestirel gorus yazan hemen herkese ayni seyleri yazmasi beni yazmaya mecbur etti. Yoksa sadece yorumlari okuyordum ben :) Dediginiz seyde haklisiniz ama fake olma ihtimali yuksek. :D
@Serkanatke aynı yorumu kendi görüşümde de belirttim beğenisine laf etmedim beğenisini ekşi sözlük bile beğendi diye savunmasına laf ettim 😄 Fazla tutkulu savunuyor sanki kendisi gibi 😄 ya da menajeri falan da çok saçma olurdu ksdan pr kasmak 😂
Valla haklisin :D :D Sen yazmasaydin yazip gecerdim ama yazdin diye su an guluyorum, biraz eglendim :) Tesekkur ederim ::)
@Serkanatke Rica ederim sen yazmasaydın bende copy paste yorumuna laf etmeyecektim demek ki neymiş bir olaya ilk ses çıkaran olmak iyi bir şeymiş ki genelde yaparım ama yapmak istememiştim her neyse ben teşekkür ederim, hoşçakal✌
Bu yorumunuzu cok begendim, tesekkur ederim. 👏
"Hande yenge " olmuş Hiçbir spor yapmaz böylesi tipler
Hiç kimse beğenmemiş ülke standartları çok yüksek sanarsin herkes Adriana Lima Megan Fox la felan takılıyor herhalde.
Yağlı hiç seksi değil. 3 çocuklu ana gibi
Bütün eksi sözlük seksi cekicibile bulduysa sorun sende. Çünkü orası Adriana lima yı bile beğenmeyen biyer
Herkesin istediği vücut tipi farklıdır. Bana göre seksi değil sıradan biri gibi
Ekşi sözlük doğruyu kesin gözle yazılan kaynakmış gibi bahsetmen komik olmuş, 100 kişi şeytanı seviyor diye 1 kişinin sevmemesi onu haksız mı çıkarır?
Hande Erçel için nötrüm ne çok severim ne de nefret ederim bu görüntüler için değil senin arkadaşa olan yorumun için eleştirdim çok saçmalamışsın
@Bollywood_9 teşekkür ederim gerek yoktu aslında açıklama yapmaya yani değmez
Su fotorafa bakipta nasil bir seksilik buluyonuz
Bütün eksi sözlük bile bulduysa sorun sende. Çünkü orası Adriana lima yı bile beğenmeyen biyer
Güzelliği tartışmaya kapalı kız turkiyenin en güzel uç kızından birisi zaten. Sokaklarda boyle güzel kız yok
Oyunuculuğu bıraksın 40 pınar yağlı güreşlerine katılsın bence.
Okadar ahım şahım bişey değil
Yoklukta belki gider
Fiziği cok kotuymus😫
biraz kilo almis sanirim begenmedim ben
Abi valla olmamış aa 😄
Kiksnmadan yorum yap kiskanmadan bak kiskanmadan
Yüzü zaten ülkenin en güzel uç yüzünden biri
Olduğundan şişman göstermiş beğenmedim
Çok cekici
Kilo almış çok kötü duruyor
Aaa bu benden siskoymus ya nerde fizik
çatur çutur gider bu..
Bize sisko diyorlar buna çekici enteresan:D
Vücudu güzel de mayo kötü
akıyor yine maşallah. xd
Sende iylemi acaba. Evet cok tatlı
42 miydi bu hatunun yaşı.
kılo almış gitmiş güzelim vucüt yüz hala güzel ama
hayır..
baldırları çok geniş..
Bikini giyseydi daha Seksi olurdu bence.
Bencede
Bülent Ersoy' da seksi
oha leğen gibi g. ötü var
Kocamış kadınlara benziyor.
bu yoklukla ona da hallenirim
Bu kızı hiiiç beğenmiyorum nein
Beğenmedim. Baldırlar yağlı.
Bütün eksi sözlük seksi bile bulduysa sorun sende. Çünkü orası Adriana lima yı bile beğenmeyen biyer
Kizin bacaklari cok kalin ya
Fok balığïna benzemiş.
Kicinin arasını büyük zevkle yalamak isterdim
Olmamis asiri kilolu
olmamış balina gibi şişmiş
berbat!!!
ben beğenmedim
Bütün eksi sözlük seksi bile bulduysa sorun sende. Çünkü orası Adriana lima yı bile beğenmeyen biyer
Senin onun avukatimisin be basbaya şişko kiz
ekşi sözlük kim Devletmide her dedikleri doğru kabul edilsin
Olmamış
Olmamış normalde bile çok itici bir kadın
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler Sibel Can bile bu kadından daha çekici
Hey ALLAH'ım buraya da aynı yorumu yazmış sırf korumak için yuh
@Bollywood_9 bence insanlara ters giderek sorusunun daha fazla yorum ve cvp almasını sağlamaya çalışıyor
Bu ne be selülitli ahhahahha
Kıskançlık vol6865875
Yüzün olamaz zaten kız turkiyenin en güzel uç kizindan
Yakışmamış ve spor yapmadığı beli
Hayır kilolu.
armut gibi
Kalça şahane...
olmamış
Hayvan gibi
Kıskançlık vol4556654
Heaaaa 😂😂😂
çok kilo almış.