@beratsrkyya onun o koca yüzü zayıflamakla incelir mi? Estetik müdahale var yüzünde bişektomi ve masseter botoksu var. Sana göre sadece zayıflamakla böyle oldu tabi😌 kezo hayranı olduğun için.
İngilizce bilmem. 😅ama geliştirmek için filmleri hep alt yazılı izlerim. Uma thurman'ı da çok beğeniyorum. İkisinin dövüş sahnesi hayatımda izlediğim en gerçekci dövüş sahnesiydi.
Güzel bulmuyorum kardeşim, bunun cekememezlikle ilgisi yok. Çok güzel bulduğum bayıldığım aşırı güzel kadınlar var ama Hande yi beğeniyorum dillere destan güzellik değil abartma sanki Angelina Jolie çekemeyen çokmuş 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1316Kıskanma o hep güzel
bu kız zayıfladı biliyon dimi şişko fotoğraflarını koymuşsun 😂😂
Yeni gördüm bunları Handem hep güzel
sg ya 😂😂
@beratsrkyya onun o koca yüzü zayıflamakla incelir mi? Estetik müdahale var yüzünde bişektomi ve masseter botoksu var. Sana göre sadece zayıflamakla böyle oldu tabi😌 kezo hayranı olduğun için.
@Hfjdjcjdhjh sjsjsjs ben bu kızı gram beğenmiyorum aw bana nşye salladın 😂😂😂 sadece koycan baei zayıf olduğu fotoğrafları koymdedim 😂
@Hfjdjcjdhjh soruyu paylaşan kızın hayranı lafı ben yiyorum aw sırf erkek olduğum için 😂😂
Çok iyiydi. 👋
@Kumrallaecokyasasin https://www.youtube.com/watch?v=VACN1RenMvE
Oww en bayıldığım sahne, Bu kadına aşırı hayranım 😍
@Kumrallaecokyasasin Ben uma thurman nı daha çok severim.
https://www.youtube.com/watch?v=5D_QKY0_Bxk
İngilizce biliyor musun bilmiyorum ama dünyadaki en samimi sahnedir. :) dşlakdsaşlk
İngilizce bilmem. 😅ama geliştirmek için filmleri hep alt yazılı izlerim. Uma thurman'ı da çok beğeniyorum. İkisinin dövüş sahnesi hayatımda izlediğim en gerçekci dövüş sahnesiydi.
@Kumrallaecokyasasin o zaman bang bang diyelim. Buda nancy sinatranin en güzel şarkısı dir.
Siz ondan güzelsiniz
@Egeliefeben Teşekkür ederim ama gençlik başka şimdi 🙏🙂
Bizim yaşımızda güsel ne yapalıö şimdi :) takip edebilirsin beni
Oynama yok dergiden Handem hep güzel
Kıskanma
Neyi 😅😅
Güzel bulmuyorum kardeşim, bunun cekememezlikle ilgisi yok. Çok güzel bulduğum bayıldığım aşırı güzel kadınlar var ama Hande yi beğeniyorum dillere destan güzellik değil abartma sanki Angelina Jolie çekemeyen çokmuş 🤣
Beğenmiyorum yani
@Kumrallaecokyasasin Peki
Banada itici geliyor ve çok yapmacık oynuyor
Çok itici degilmi zaten oyunculuğu da çok yapmacık oynuyor