Bu Hande Erçel denen oyuncu (!) nasıl seksi bulunuyor?

ünlü diyorum zira henüz oyuncu olduğunu düşünmüyorum. dizisinin tutması sayesinde instagramda 1.4 milyon takipçiye ulaşmış bir hanım kız kendisi. lakin bu saatten sonra sırtı yere gelmez ve oyuncu da olur bu ülkede. piyasada bu işlerle uğraşan doğru düzgün tip kalmadı herhalde, birazcık yüzüne bakılır basit tiplerden medet umuyorlar galiba. tipik türk kızı işte, kilo almaya müsait bir vücut, kara kaş kara göz, dizlere kadar uzanan saçlar. zayıflasa falan belki oluru vardır ama yok yani, hiçbir özelliği yok. sıradan.

güzel değil dmeiyoruz ama tam bir balon. hani bazı isnalar asırı güzel olmaz ama farklı bir güzelliği olur o hiç yok.

birde ay yüzlü köylü üzeli bir tipi var. çirkin asla demem ama seksi değil tatlı bu kız.
nasıl bu kadar abartılıyor bu sitede anlamıyorum. bana sbaun köpüğü gibi olacak gleiyor yetebek yok ve fakrlı bişiy de yok böyle giderse parlamaaz ama ksde parladıgı geçrek hergün bıktık görmekten değilmi?

Bu Hande Erçel denen oyuncu (!) nasıl seksi bulunuyor ?

kendisi oldukca tombiş yapılıdır. bu yapıda (yüz olarak) biri seksapalite sağlamaz daha cok tatlı olur kannımca.