Biri kız, biri erkek olan ikizlerin isimleri Mateo ve Eva olacak. Real Madridli futbolcunun annesini basın önüne çıkarmamaya her zaman özen gösterdiği Christiano Junior adında 7 yaşında bir oğlu daha bulunuyor. İkiz bebeklerin annesinin kim olduğu bilinmezken; İspanyol basını, büyük oğlu gibi Amerikalı taşıyıcı anneden olduklarına emin.
İzini devam eden futbolcu, Portekiz’in FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda yapacağı üçüncülük maçında forma giymeyecek.
Üstelik Sevgiliside 5 aylık hamile..
Ronaldo, taşıyıcı anneden ikiz çocuk babası oldu! Ünlü futbolcunun bu yöntemle çocuk sahibi olmasını doğru buluyor musunuz?
bence sevdiğinden çocuğun olmalı. çocuğun sevdiğin insanın özelliklerini taşımalı. aşk meyvesi yani bu boru değil. ama gene de çok istiyosa yapsınçbelki de kadının biriyle sevişti sonra da basına böyle lanse etti.
Yeterli maddi imkan varsa bence mantıklı. Kadınlar bu denli para avcılığı yaparken baba olmak için kadını hayatımıza dahil etmemek anormal bir durum değil.
Adam da kendince haklı. Çünkü çok zengin ve etrafında hep para avcıları kadınlar var. Aşık dahi olsa onlardan değilde taşıyıcı anneden yapması kendince haklı bir durum. Ama bana göre yanlış tabi
Bokunu çıkardı iyi parası var ne bk yiyeceğini bilmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam çocuk yaparken bile 2 tane yapıyor, bir sonrakinde "hat trick" bekleniyor :D :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bişey dicem şimdi herkes bana deli dicek hayel ediyordum kendimi böyle ünlü futbolcuydum kızlarla evlenmek istemiyordum taşıyıcı anne ile çocuk sahibi sahip oluyordum Vaybe düşündüklerim hayel Ettiklerim baska birisinde çıkıyor ve bu hep oluyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tam anlamadım olayı ronaldonun döllerini bir kadına aktarmışlar sonra onlar doğmuş bu kadar değil mi?
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Ronaldo, taşıyıcı anneden ikiz çocuk babası oldu! Ünlü futbolcunun bu yöntemle çocuk sahibi olmasını doğru buluyor musunuz?
En İyi Cevaplar