23 yaşında bir kız. Zirvelere çıkmış, şarkısı 100 milyon izlenmiş sonra da zengin müteahhit koca sahibi şimdi de ondan Aslan gibi bir oğlan sahibi olmuş, daha 23 yaşında. Bense işte 22 yaşımda üniversite 3. sınıfa geçtim sevgilim yok babamın annemin evinde sıkıcı hayat

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nesi şanslı ayı gibi bi adamdan çocuğu oldu çocuk gay olursa evlatlıktan bile reddedilir homofobik bi ailesi var
Çoğu kişi eşcinsel çocuğu olmasını istemez zaten
Çok büyük konuştular ama kesin başlarına gelecek karmadan kaçamazlar
Ayyy bi lezimiz eksikti git şurdan
Zengin koca bulup evlenmek sana göre başarı olduğu sürece o evden çıkamazsın zaten.
kariyer peşinde koşuyorum havalarına girip yaş aldıkça buraya , talibim yok bende evlenmek istiyorum sizce geç mi kaldım? Sorularıyla görürüz artık seni de
Benim akademik başarılarım sende yok mal
Sana dememiştim ama bu dediklerim senin içinde geçerli artık @soran
Dedi meme açan zavallı.
@minikkladyy ben o malın kafasında olsam 3 kuruş maaş almayı bi şey sansam fikirlerim açıklamamdaki gibi olmazdı demi? Ben ne okumamış cahilim ne de koca düşmanı mallardan
Klasik türk kızı...
@minikladyy kime diyorsun
@soran sana değil.
Prime ihtiyacım yok eğitimliyim güzelim ailem varlıklı ne zengin kocaya ihtiyacım var ne senin gibi kariyer peşinde koşmaya @theoyamektuplar
Bu yorumu yazan kiz tam bi mal patronun karısının temizlikçisi olacak kadar maaş alacak ve zengin koca bulmaya başarı değil diyor. Ama @minikkladyy senin de resmini yeni fark ettim meme koymak ne ucuz gerçekten metres felan mısın
Patron zaten biziz çok şükür.:)
Neyin patronusun Allah aşkına ahah
Hahahhhh bakkalın patronudur
@soran memelere bakın diye koyulmadı erkekler bu kadar laf etmedi çok beğendin herhalde. Türkiye'de hâlâ bunlara mı takıyorsunuz
Memeye sen takılmışsın ki yüzünü bile değil meme koymuşsun sadece
Yüzümü göstermem hiç mi çatal görmediniz ya da frikik vermediniz sanki hepsini açmışım cinssin
İşte çok çatal gördüğümüz iÇin değersiz geliyor zaten insan neden sadece kendinde varmış gibi açar diyoruz
Değersiz gelse 5 dakikadır bunu konuşuyor olmazdın hiç bir erkek buna iltifat tarzı vs hiç bir şey demedi sen laf sokacak yer arıyorsun sanırım bunlar olabilir , normal şeyler... Kasmayın kızlar
Kardeşim zaten ucuz olduğunu dedim
Size göre işte hâlâ anlamıyor
Bu adanalı cocuktan da olabilir bence
Kocasının aynısı çocuk
Adanalı dediğin kim cio mu Ece ciodan çocuk mu yapar lan zengin olmalı 😃😆
aynen cioman
Aaa ne ara olmuş Allah analı babalı büyütsün. 😌
Allah analı babalı büyütsün
Ne 23ü 91 doğumlu kız
Yok la
İnternetten bakabilirsin
23 yaşında iki çocuğum var fazla abartma