Analı babalı büyütsün çok sevindim. Kayınvalide Kıskançlıktan kudurmuş herhalde. ahahhhh Bence her çocuk kendince şanslıdır. Öyle kötü düşünmemek lazım. Şans sadece paraya sahip olmak demek değildir. Hayatta öyle şeyler vardır ki paradan çok daha önemlidir.
Hayır, ünlülerin çocukları hayata 1-0 önde başlamıyor; bence. Bolluk içinde yaşamak, çevrenin geniş olması, ayrıcalık görmek ünlü olmanın, ünlü birinin çocuğu olmanın güzellikleri olabilir ama getirebileceği kısıtlamalar, özgürlüğüne düşkün birini bunaltabilir ve başarının, ünle gölgelenmesi önderlik dürtüsü güçlü olana ağır gelebilir.
Bence 1-0 başlamakla alakası yok. Genelde çoğu boşanıyor, yeni birini buluyorlar. Doğan çocuk aile ne demek bilmiyor. İnşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. Benimde annemle babam boşandılar ama bize hiç yansıtmadılar ve ben aile ne demek gördüğüm için kendimi daha şanslı hissediyorum :)
Ünlü birinin çocuğu olmak çok özel bir şey bence. Her yönden çok şanslı oluyor o çocuklar 😉 Bu arada haber doğru değilmiş. Magazin haberlerinin en doğru ve profesyonel ismi yanıtladı.
Ünlü olmak bazen kötü şöhretli olmakla da oluyor. Ne kadar olumlu bir şey olsa da, ileride o çocuk için "Bak baban bir aralar böyle biriydi" gibi olumsuzluklar da görecektir. Yani çokta ünlü olmak iyi değil aslında. sürekli bir olumsuzluk hali oluşur çocukta.
hayır sinirlenmedim kabul edilecek bir şey değil ya da şey değil bu anlamadığınız o. herkes evlenmek çocuk yapmak zorunda değil.. bu çok leş bi tabir. herkes hayatta aynı şeyleri istemiyor. sizle aynı şeyi istemeyen birine evde kalmş diyemezsinz
Genc güzeller varken kim neden baksın mı hsnzjsnsjssnsjsjs onu diyeninde genc ve yakısıklı olması gerek biliyorsun degil mi senin gibi 30lara merdiven dayamış bir insanın yoruma gel 😂😂
@seerenayyy 27 tam da güzel yaşı çok rahat bulurum merak etme 7-8 yaş altına kadar. Bulmaya da gerek yok bulan çıkıyor sen rahat ol 😉 çok beğenen de var, beğenmeyen de oluyor illa ortalama üstü olduğumu biliyorum 😊
O dislike atan 3 kişi çok isteyipte alıcısı olmayan herhalde sinirlenmeyin bu kadar arkadaşlar siniriniz zaten elinizi tutan olmadığından ama biraz sakin olun 😁
@sequint çağ ile alakası yok bana söyler misin, istiyor ama 35 yaşına gelmiş evlenememiş. Ben şartları elvermeyenleri söylemiyorum bir türlü beğeneni alıcısı çıkmayanları. Ya beceriksizdir ya da beğeneni çıkmamıştır kelimelere takılmayın evde kalmak diyince ne oluyor alıcısı çıkmamış diyince ne oluyor evlenememiş diye kibarca konuşunca ne oluyor sonuç aynı
Ben de seninle ömür geçirecek erkeğe üzülüyorum yaş ileri olduğundan gençliğini başkası görmüş ama o sadece fotoğraflarından görecek 🙂 ayrıca bana ne elini tutan var mı yok mu onu mu sordum ben
Öffff tam bir feminazi ya. Feministlere saygım var ama senin gibi takıntılı şekilde ufak tefek şeylere takılarak feminazi olanlara yok. tamam alıcısı demiyorum da beğeneni beraber olmak isteyeni diyorum oldu mu şimdi? Sonuç değişti mi?
benim yaşımı cinsiyetimi bilmiyosum. fikirleri tartışıyoruz burda özlüğümüzü değil. kaliteli bi tartışma ortamında bunu sabaha kadar konuşur anlatır dinlerim. zihniyet çok farklı cahille muhabebt etmek çok yorucu size hayatta başarılar.
Görüş meselesi kimle konuştuğunu bilmiyorsun sabaha kadar ağzını bile açamazsın tartışma ortamında yetersiz hissetmekten bu bir, ikincisi saygı istiyorsan saygı duyacaksın bana göre durum bu sen bu davranışlarla bu dille 45i de görürsün yalnız başına. Ona buna laf yetiştirirsin anca gram yol alamazsın.
yalnız olduğumu nerden biliyosn. ben evliyim 1,5 yaşında oğlum var. mesele medeni halse... ben evliyim bekarım diye savunmuyorum. bahsettiğiniz insan mal değil. evde kalmak hangi çağın tabiri mağarada mı yaşıyoruz? evde kaldı diye yaftaladığın insan neler hiddediyordur sence. nasip diye bi gerçek var. çok istiyodur olmaz olmamştır. bu onu eksik kusurlu yapmaz. nasıl evlilikde bi insanı yüceltmezse oda öyle.. insanlara saçma sapan ad takmayı yorum yapmayı bırakın ya. kim ne yaşıyo içini bilemezsiniz.
@sequint ben illa sana demiyorum. İstiyor ama bulamıyorsa yıkıktır. Evde kalmıştır. Erkek için de öyle. Tabir sert olabilir ama gerçek bu. Evlilik yüceltir de demedim. Evlenmek zorunda da demedim. Olan şeyin tanımı bu sadece kibarlaştırarak söylemek gerçeği değiştirmiyor maalesef.
@Unhappygirlll alakası şu bunlara özeniyorlar 44 yaşında kadın o yüzden dedim. Sonra evde kalıyorlar. Hepsi idealist idealist geziyor sonra evde kaldım diye telaş yapıyorlar arkadaşlarına özeniyorlar. Ee onlar sorumluluk aldı sen işte çocuk gibi takılmayı tercih ettiysen yapacak bişey yok. Sorumluluk zoruna gittiyse cefa sırası da sende. Sana değil bu dediklerim tabiki ortaya konuşuyorum
@sequint tamam sensin ya evlenmeseydin o zaman evde kalmış olmayacaksan, baya baya sen de bakmışsın evde kalacaz son treni yakalamışsın en azından helal
@Unhappygirlll yoo sen rahat bulursun 26 yaşlı filan değil ne 40ı yaşıtın da olur örneğin benim için sorun yok ama 35 olsam yaşıtım bir kadını istemem. 33-34 ise karşımdaki anca 45-50 arasıysam artık 25lik biriyle olması absürt olacaksa o zaman olur o da belki. Gerçekçi olalım hepsi içten içe genç istiyor sadece dillendirmiyor benim gibi ayı olmadıkları için.
Orası öyle, bende bunun farkında olduğum için samimi buldum çevrede her yer de görüyoruz bunlar acı gerçek. Bir kadın istediği kadar güzel olsun erkekler genci tercih ediyor ama şunu da söylemek istiyorum beni de hep küçük erkekler buluyor 22, 24 arası gibi 😂 yaşımı hiç gösterimiyorum 18 diyorlar
Yani genç göstermesi önemli benim için. yaşı konuşma sebebim yaşını gösterenler için. Bir de ben dinamik kızları seviyorum enerjik olsun yani gezmek olur akşam dışarı çıkmak olur beraber yatakta olur enerjik olması iyi. Yani yaş ilerledikçe doğurganlığı azalıyor düşün yapma ihtimali ve sakat evlat sahibi olma riski gitgide yükseliyor. Erkeklerin her yaşta bulması da enteresan. 20 yaşında kızlar burda bile yazıyor 30 yaşındakilerden hoşlanıyorum diye. Ama bir erkeğin bunu demesi çok zor 30 yaşında teyzelerden hoşlanıyorum demez çoğu (evlenmek için)
Sadece biraz daha kibar söylesem sıkıntı olmayacaktı. Üslup değişecekti fakat gerçek değişmeyecekti öyle değil mi? Teşekkür ederim samimiyetimi anladığın için. Emin ol bütün erkekler böyle düşünüyor sizin karşınızda iki şov olsun diye Meriçlik yapıyorlar kibar kibar. Erkek erkeğe dalga konusu yapıyorlar ve hiçbiri de istemiyor hatta daha kötü bir şey daha var o yaşına kadar isteyeni olmamışsa bir sakatlık var bu işte diye bile düşünüyorlar. Prenses gibi mükemmel olsa havada kaparlar onu sağ bırakmazlar 25ine kadar 😂
Haklısın valla, peki Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Anıl Altan gibi vb ünlü erkekler ya yaşıtıyla ya da kendinden büyük kadınlarla evlenir onu merak ederim sonuçta ellerini sallasa ellisi. Şunu söylemeden geçemiycegim kendinden 20, 30 yaş küçük kızlarla evlenen ilişki yaşayan erkekler gözümde iğrenç sapikk bunu net söylüyorum
Ya o zaten öyle 50 yaşında adama 18 olmaz onun da bir sınırı var tabiki... 30a kadar her şey mübah sıkıntı yok yani. Ama 30dan sonra artık kadını da 20nin altında seçemez işte 40 ise en fazla 25-26 öyle öyle gider işte. Ya zaten çoğu ünlü 3-5 kere evlendiği için boşanıyorlar yani. İşte onları örnek alma aşağıda birine yorum yaptım aynı bu konu işte, onlara özenenler sonra evde kalıyor. Ben %95 olanı söylüyorum onlar %5. Hiçbir erkek takılmaya doyamamış bir kızı istemez. Doyamamış ki 35ine kadar bir ailenin ucundan tutacağına doğrudüzgün, takıl babam takıl sonra da evlencem çocuk istiyorum diye ağla annelik hormonların tavan olunca. Şartları el vermeyenler için konuşmuyorum ama onlar ayrı, takılmaktan nefes almaya vakti olmayanlar ayrı. Ve her şey yaşında güzel 40ında çocuk sahibi olmak istemem ben 60 yaşına gelcem çocuğum 20 yaşında. Nesil farkı çok anlaşamazsın anlayamazsın çocuğu ve hoş durmuyor dedesi anneannesi gibi.
Haklısın, ama şartlar işte bende genç annem olmak isterdim ama o doğru insan çıkmadı karşıma 😔 40 ve 50 yaş arası erkeklere 20'likler de olmaz onlara en uygun 28, 35 arası. Kadınlar erken çöktüğü için erkek ve kadın arasında yaş farki olmali ama en fazla 10. Yaş farkla hadi en en fazlası 15 olsun bir de 40 yaşında aynı yaşta olan çiftler çok abes adam genç görünüyor kadın annesi gibi görünüyor 😂
Aynen öyle yaş farkı olması gerektiğini erkekler de düşündüğü için kadın geç kalırsa sıkıntı onun için. Çünkü 40 üzeri hem bekar hem de istediği gibi birini bulması zor keza iyileri kızlar havada kaptığı için (kızlar çok fena biliyor işini) bekarlar işte artakalanlar 😂
Sen 27-28 ol bakalım da bi 35liğe bile evet dersin hele adamın tipi çok iyi bir mesleği karizması boyu posu efendiliği varsa kaçırmazsın. Ben 3 yaş sınır koydum ama bunla 5 var asla olmaz demezsin. Ve şu an 22sin az evde kaldım diye ağla tüm çevrendekiler evlenirken bu saydığım özelliklerde biri gelsin de göreyim seni 😁
Bu çift çok güzelğhh cidden allah analı babali büyütsün 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Wayyyy tebrikler hayırlı olsun. Bu kadın 44 yaşında diye biliniyor ama 49 diye ıspatlı konuşan magazinciler vardı. İyi doğuruyor tıp çok ilerledi. Kızlar doğurganlık yaşım geçecek diye korkmayın
Geç mi evlensinler sanki çok erken evleniyorlar gibi 40a kadar beklesinler takılsınlar istersen? 25e kadar yemedikleri halt kalmıyor artık 40ı düşünemiyorum. Ayrıca tek konu doğurganlık değil. Sağlıklı doğurma ihtimalleri azalıyor ve düşük olasılığı artıyor hormonlar ve rahim gücü azaldığı için. Ve her şey yaşında güzel 40ında doğursa çocuk 20 yaşındayken 60 yaşında olacak. 18 yaşından beri sana doğurganlık yeteneği verilmiş 22 sene bekle diye olsa 40ında verilirdi
Eminim öyledir takılmaya doyamadıklarından olmasın, evlilik sorumluluğundan korkmaktan filan. Gayet kendi isteğiyle 30 olmadan asla diyen tanıdıklarım var. Çocuk doğurmak aile kurmak öyle hayatı yaşayayım da ömrümün sonuna doğru yaparım denecek bir şey değil. Ben de öyle diyenlere inşallah olmaz çocuğun ne diyim diyorum.
1-0 değil çok daha fazlası birde baba olacağını duyunca aklıma aşkı memnu geldi acaba çocuğu babasının dizisini izleyince ne düşünür bana tuhaf geldi ssgsgsg😃