Simon Hooper tam tamına 4 kız babası bir genç adam ve kızlarıyla geçirdiği ebeveynlik maceralarını İnstagram hesabından paylaşarak deli gibi takipçiye sahip olmuş. Neden mi? Çünkü o bir süper baba :) Sizce süper ötesi eş ve babanın tarifi nedir kızlar? Peki erkek baba olduğunuzda böyle tatlış olabilecek misiniz? :P
O bir Süper Baba! Evimin direği, çocuklarımın babası ol diyebileceğiniz eş adayının tarifi bu mudur?
Çocuklarını sosyal medyaya meze yapan bir adamın neresi süper baba anlamadım. Bak sana süper babalardan bahsedeyim biraz. Simon sabah kahvesini yudumlarken çoktan mesaiye başlamış babalar süper babalardır. Çalıp çırpmanın daha kolay olduğunu bildiği halde çöpleri gezerek kağıt toplayan, evlatlarının boğazından haram lokma geçirmeyen babalardır süper. O hangi filtre bu fotoğrafa daha iyi gider diye düşünürken evlatlarının gelecek planlamasını yapan, onları korumak için tehlikeye atan babalar da süperdir mesela. Sırf evinde rahatı ve huzuru sağlamak için kendini hiçe sayan, nicelerinin ağız kokusunu yavruları uğruna çeken babadır. Kısacası babasını seven her çocuğun babası süperdir.
herşeyin bir zamanı ve vakti vardır yeri ve zamanı geldiğinde oğlunuda karşına alırsın kızınıda karşına alırsın ve ciddi bir şekilde bildiğin birşeyleri onların anlaya bilecek şekilde kelimelere dökersin türkiyede bu pek yok bir çok insan zevk uğruna dünyaya gelmiş eğer çocuklarınla geçire bileceğin yeterli vaktin varsa çocuk değil bomba yetiştirirsin ama türkiyede pek çok insanın iş güç nedeniyle çocuklarıyla uzunca konuşabilicek uzunca dertleşe bilecek vakitleri olmadığı için bu iş türkiyede pek işe yaramaz...
Benim için süper baba eşittir Cihan Gürpınar Bu diziyi her izlediğimde böyle bir babam olsaydı diyorum. Eli hep sırtında acını acısı sayan. Yeri geldi mi tepkisini de koyabilen ama gölgesi yine de üstünde olan
bence bizler ile kıyaslanmama lı sonuçta maddi durum işin içine girince babalar ancak evi. geçindirmek için çırpınıyor o adamın boş vakti çok belli eminim maddi durumuda iyidir ben babama benle az vakit geçirsede bizleri büyütmek. okutmak için gösterdiği çabasını göZ ardı edemem
Dünya üzerinde çoğunluğun anlamadığı birçok şeyi anlayabiliyorum. Ama çoluğunu çocuğunu prim malzemesi haline getiren tipleri anlamıyorum.
Ne yapıyor da süper oluyor o da meçhul, 'Kızım bugün cinsellik konusunda ilk eğitimlerini aldı, utandım sıkıldım ama yalan söylemedim, ehi ehi ehi' Bu ne lan?
Bu kadar şekilci olursanız bulup bulacağınız egomanyak, dengesizin teki olur anca kızlar.
@stetoskop benim 4 yasinda ikizlerim var biri kiz biri oglan kizimin ojesini surerim sacini orurum onunla evcilik oynariz ve bana toka takar :) ideal baba olmak bunu gerektiriyor. Ve cok kaliteli zaman geciririz her zaman.
Adam sosyal medyada fenomen olmuştur tabi ama reklama gerek yok her erkeğin ruhunda azıcık da olsa babalık vardır mesela benim yeğenim olduğu halde bu kadar babalık yapıyor ve olmadığım halde babalık duygum kabarıyorsa kim bilir daha da güzel bir baba olabilirim veya her erkek zamanı gelince olabilir...
Eşini sahiplenebilen, her yaptığına izin vermeyen senin kurallarını dinleyen, kendi kurallarını dinleten, seni seven, isteyen, sana yakışıklı olan ve beğendiğin. benim eş tarifim bu
Bence değildir.. Çocuğunla arkadaş olmak kavramına karşıyım. İnsanın hayatında bir çok arkadaş olabilir ancak 1 tane baba ve anne olur. Çocuklar büyüdüğünde o babayı saymadıklarında bütün kargaşa ortaya çıkacaktır.
@Gizlikullanici5534 iş hayatında, okul hayatında ya da başka bir ortamda bu ikisinin bir arada yürüdüğünü ya da uygulandığını gördün mü ya da duydun mu? İnsanlar genel olarak arkadaşlarıyla içinden geldiği gibi davranır ve her zaman onların söylediklerini yapmaz..
her adam cocuk sahibi olabilir ama her adam baba olamaz diyesim geldi babalik baska bir olay sanirim bu tipki doguranmi buyutenmi annedir sorusuna verilecek cevap gibi
Hayatta hiç bir şey göründüğü gibi güllük gülistanlık değil. Hayat, bir kaç renkli, mutlu instagram karesinden ibaret hiç değil. Herkesin mutluluk ve ideallik tanımı kendine.
Evet futbolcuyum. 😄 Hayır beckham yakışıklı ve iyi bir baba olduğu için konu da geçti. Ben senden Raul ü bilecek potansiyel beklemiyordum sorun orda. 😂
Her baba çocukları ile vakit geçirmeyi sever. Burada esas sormak/söylemek istediğin şey 'ay ne yakışıklı bir aile babası değilmi kızlar'. Ama sen kıvırmayı tercih etmişsin.
En İyi Cevaplar