People dergisi, 2017 yılı 'Dünyanın En Güzel Kadını' unvanını beşinci kez Julia Roberts’a verdi! 1991, 2000, 2005 ve 2010 yıllarında da aynı unvana layık görülen oyuncu, kendini ‘pohpohlanmış’ hissettiğini söyledi...140 milyon dolarlık servetiyle Hollywood'un en zengin oyuncusu olan Roberts, ‘Erin Brockovich’ filmindeki rolüyle Oscar kazanmıştı... (Güzel kadın ben beğeniyorum.) Doğum tarihi: 28 Ekim 1967 (49 yaşında) Siz beğeniyor musunuz, sizce yaşını gösteriyor mu? #Meczup
Julia Roberts, beşinci kez ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi! Kendi rekorunu kıran bu güzel oyuncuyu siz beğeniyor musunuz?
Bütün dünyada ki kızların parası eşit olsa EyvALLAH da bunlar zengin parayla her 3 ayda bir botoks yaptırıp yaşlanmazlar. bir yerlerini beğenmediklerinde estetiğe başvururlar. Her gün spor salonu dengeli beslenme yüzlerinde bitane leke yoktur hayat onlara güzel (julia roberts şımarık değil kendisini severim o ayrı konu)
Yaaa Allah aşkınıza eğri oturalım ama doğru konuşalım lütfen 😂😂 bizim ülkemizde bu kadına binlerce kez fark atacak güzellerimiz var sadece tanınmamışlar, yani bu tanındı diye dünya güzeli bunu sayıcaz, çok saçma. Ayrıca son fotoğrafta da oldukça dişlek çıkmış yani ://
Sokakta yarım saat yürüseniz bundan daha güzel 50 tane kız görebilirsiniz. Dünyanın en güzel kadını unvanını alması için dünyanın en güzel kadını olması gerekmiyor tabii ki. Yüzüne bakınca kıyaslama yapmaya ihtiyaç duymadan güzelliğine kanaat getirmek gerekir. Julia Roberts'a bakınca güzel bir kadın göremiyorum.
-"Dünyanın en güzel kadını" ödülünü beş defa alacak kadar güzel değil, bence. Ama karakteristik bir yüzü, tarzı var. Hoş kadın... -Makyajı çıkartsak eminim yaşını gösteriyordur, makyajlı da... Bilemiyorum kırk dokuz yaşında olduğunu tahmin etmem, biri sorsa ama biri bu kadının kırk dokuz yaşında olduğunu söylese de şaşırmam. -Gecen bol olsun.-
3 tane sap bir masada oturuyor ve o kadar iyi olmayan bir kadını 5 kez dünyanın en iyisi seçiyor. mahallelerde paçoz diye adlandırılan nice kızlar kadınlar var buna 1500 takan.
Ben bu kadına bayılıyorum. Görünce hastasıyız dedeee rrpliği yanıyor beynimde. Helal olsun. Hakediyor. Ölene kadar o almalı. Hatta öldükten sonra bile 😍
Dünyanın en güzel oyuncusu seçilseydi amenna derdim oyunculuğu çok iyiki seçilmiş derdim. Ama en güzel kadını seçilmiş bence bundan çok daha güzelleri var. Anlaşılan seçen kişilerle bir bağı var. Torpil geçmişler.
Dünyanın en güzel kadınını seçen bir jüri sadece tüm dünya oylayıp seçmiyor. Onlara göre öyledir ama birok kişiye göre dünyanın enngüzel kadını olacak kadar da güzel değildir. Tanınmamış bir kadın olsa şayet, kimse farkına varmazdı..
Güzelliği dünya çapında güzellik değil aslında ünlü olması dünya çapında olduğu için bu ünvanı alabiliyor. Sokakta yürürken bile daha güzellerini görebiliriz doğal ve estetiksiz hemde.
Valla ben Julia Robets'in filmlerini izlerken gülelliğini farketmiyorum bile o kadar iyi oyuncu ama yaşına göre ne kadar genç göstersede haketmemiş bence.
Vayyyy 50 olmuş mu bu Hâtun? Zaman ne de hızlı akıyor 😢 Ben aşırı güzel bulmuyorum açıkçası. Ama "dişi ve anaç" Bu iki vasıf da yeterli bir kadıni sevmek için...
Bu doğru, onda da bir sürü takviye var ama. Ve fotoğraflarda photoshop olduğu unlulerin herkes tarafindan biliniyor ama guzel ve fit bir vucudi oldugu ve hala cok guzel oldugu bir gerçek. :))
Çok güzel bir kadın kabul ediyorum tamam güzellikte birinci de olabilir bir kere sonuçta Azra Akın falan olmuş bu kadın kay kat iyi. Ama beş kere seçilmesi çok fazla o kadar da değil
@KadınınÜyeİsmiYok Charlize Theron. Bir harf eksik olmuş. Bu kadın bana kalırsa sarişınlarin ünlülerin en guzeli. Siyah saçlı olarak da Monica Belluci.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Julia Roberts, beşinci kez ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi! Kendi rekorunu kıran bu güzel oyuncuyu siz beğeniyor musunuz?
En İyi Cevaplar