Ajansı tanımıyorum, siteye baktım, standart cast ajans mantığında bir yere benziyor. Benim de kendi ajansım olduğu için az çok bildiğim bir piyasa.
Muhtemelen seninle sözleşme yapacaklardır, mesela onadığın bir dizi ya da reklam filminden kazandığın paranın %30 u nu onlar alır, gibi... bir diziden bölüm başı 10.000 TL kazanırsan 3000 TL sini ajans alır.
Tabi bu oran %30 olacak diye bir şart yok, örnek verdim ben sadece.
Bir şey imzalamadan önce kesinlikle anlaşmayı avukatına, ya da tanıdığın, güvendiğin bir avukata göster, kendi başına bilmediğin bir şeye imza atma. Sektörümüz biraz uyanık olmayı gerektirir.11 Yorumla
Turkiye'nin dört bir yanindan çirkin kizlari ve yakisiksiz erkekleri bunyesinde barindiran ajans assdf.
00 Yorumla
+1 yılBen bu ajansa baş vurdum seçildim 200 tl fotoğrafçıya para verdim 60 tane fotoğraf çekildim 10 15 gün içinde siteye yüklenip hangi reklamda oynicağim belli olcak yani bir sıkıntı yok şu anda youtubedende girip nasyonel ajans yazarsan çektiği reklemları görebilirsin
09 Yorumla- +1 yıl
Yalancısın. :D
- +1 yıl
Arkadaşlar bu ajans hakkında bizzat bilgisi olmayanların yorumlarını dikkate almayınız. Ajansa yakın zamanda başvuru yaptım ve bir hafta içinde dönüş aldım. Kayıt ücretleri yok sadece fotoğrafçı ile çalışıyorlar düzgün bir firma yani. Ciddi bir iş yapmak istiyorsanız karşınızdakilerin size gösterdiği ciddiyeti belli noktalardan sonra anlarsınız. Ayrıca eğitim almadan figüran olmaktan öteye de geçemezsiniz. En uygun figüranlık rolünü bulan ajanslar elbet vardır ama sanmıyorum Nasyonel figüranlık için (ki amacınız buysa) doğru yer değil. -Saygıyla.
Ayrıca Gülizar ve Mehmetçik dizileri ile Vakıfbank reklamında görev aldım. Tesekkur ederim - +1 yıl
@BurcuDemirci35 canım merhaba ben izmirde yaşıyorum uzun zaman dır hayalimde olan oyunculuk başvuru yaptım 2 yıldır çağırıyorlar beni bir türlü fırsat geçmedi elime ama bugün tekrar aradılar gereken nedir herşeyi anlatı acaba güvenilir mi bilmiyorum ya ☹
- +1 yıl
@Papatyamm355 2016 aralık ayındaki gönderiyi nereden buldun ya :D
Bence güvenme, ajanslardan bir şey olunmaz ufak rollere gidersin diyalog bile olmaz
Eğer olacaksan konservatuvar okumalısın üniversitede - +1 yıl
@Bugraaltas 😂😂😂 buldum işte ya çekim için görüşelim falan dediler de bakalım hayırlısı
- +1 yıl
@Papatyamm355 Ya olur tabii anlık birkaç işe de gidersin de öyle ünlü olması zor hani
+1 yılEvet İzmir de ki ajansların en iyisi
Gülizar Kaybedenler Kulübü Yolda Sinema Filmi ve Mehmetçik Dizilerini yaptılar ve görev aldım.03 Yorumla- +1 yıl
Peki bir şey sorucam bu konu hakkında sana mesaj atabilirmisin
- +1 yıl
Beni de bğn rasyonal ajansa aradı gerçekten bir kere mi para vercez fotgraf çekimi için sonrasında ilerisi olcak mı bide imza falan form doldurma istemadiler gücenilir bir ajans mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bir bilgim de yok fikrim de :)
00 YorumlaÇok foşik bir ajans hahsjs
02 Yorumla
+1 yılsen ne güzelsin yaa :)
00 Yorumla
+1 yılDürüst ve Düzgün bir firma
00 Yorumlatövbe, bu ne gıs?
00 Yorumla
+1 yılamaç nedir oyunculuk mu yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYalan
02 Yorumla- +1 yıl
Tanımıyorum kendısını 😂