AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Çayı kaç şekerli içersiniz?
Teşekkürker şimdiden cevabınız için..
13 kilo verdiğimden bu yana şekersiz içiyorum.
Sevinç hanim sadece şunu solemek istiyorum hepsini cevaplamaniz çok zaman alicak şimdiden kolaygelsin zor iş :)
Ama benim gibi bir obsesife göre :) Yani emin ol hepsini cevaplayacağım.
Hoşgeldiniz ,
Kuzenlerim dizisini çok özlüyoruz sonrasında bu kadar güzel mütevazı projeler olmadı malesef , günümüz televizyon dizilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Simdiden teşekkür ederim.
benim izlediklerim yayından erken kalkıyor maalesef...
kalitesizlik modası çok hakim uzun zamandır.
aklı başında senaryolar sıkıcı, plastik hayatlar daha cazip geliyor belki de...
benim izlediğim bir iki dizi var şu anda.
kördüğüm ve çifte saadet.
5 Vakit filminde bir hamile kadını oynamıştınız. Film bitince de hemen akabin de hamile kalmıştınız. Hamile olduğunuzu öğrenince ne hissetiniz? Bir de yeni projeleriniz var mı?
Aynen öyle. Keşke kızımı doğurduktan sonra oynasaydım. Yani Reha Erdem filmi bir sene sonra çekseydi :) Bir yeni proje var ama bilmiyorum hayata geçer mi?
İnşallah hayata geçer de sizin gibi değerli insanları tekrardan izlemiş oluruz.
Barbara'yı nasıl buluyorsunuz? Barbara.. manken olan?
Ben çok taş buluyorum :d
Hangi Barbara? :) Barbara Streisand'ı şahane buluyorum :)
Barbara Palvin :)
Hoşgeldiniz Sevinç Hanım,
Aşk'a inanıyor musunuz? Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği seçmek isterdiniz?
İnanmayan biri var mı? Öğretmen olurdum ya da psikolog.
Ben inanmıyorum mesela😊 Öğretmen olmak cok yakışırdı size, teşekkür ederim cevabınız için.
umudunuz kırılmıştır, inanmayayım artık diyorsunuzdur bence... çünkü aşk var, karşınıza çıkınca fark edeceğinize eminim...
Belkide Aşk'a olan inancımı yitirdiler.. Umarım yeniden inanırım, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sevinç Hanım doğru söylüyor içini okumuş ☺️
@Sonra_danGurme Umut verdi bana.☺
Şimdiki aklım olsa bunu yapmazdım dediğiniz şey ne?
Çok güzel bir soru. Yapmazdım dediklerimin içinde sana vereceğim cevabı arıyorum. Gereğinden fazla tolerans gösterdiğim bazı ilişkilerimi çok daha önce bitirir ve kendimi korurdum.
Merhaba , hoşgeldiniz. Böyle genç ve güzel kalmayı neye borçlusunuz?
Açlığa :)
Merhabalaarr :)
Tuttuğunuz takım nedir? En sevdiğiniz renk? Elbise ve etek mi yoksa pantolon, şort giymeyi mi tercih edersiniz?
merhabaaaaaa...
galatasaray, baba takımım çünkü, değişmez, değişemez :)
renk, değişiyor ama mavi her daim açık ara önde hep...
ruh halime ve mevsime göre hepsi ama kot ve beyaz tişört her zaman hayat kurtarıyor...
yeni yeni ceket meket de başladı bende...
İnanmıyorum :) Bende Galatasarayı tutuyorum ve favori rengim her zaman açık mavi. Kot pantolon konusunda kesinlikle haklısınız :)
Sevinç hanim mrb'lar 2 saat içerisinde bu kadar soruya nasıl cevap verebileceksiniz zaman az değilmi bizce?
Walla ben söylüyorum, @Henna yazıyor. Gayet de iyi gidiyoruz.
Soru bahaneydi nitekimde başardım hayatımda ilk kez ünlü bir kişiyle kısacık da olsa KS üzerinden diyaloğa girme fırsatı buldum teşekkürler :)
Hoşgeldiniz soracağım yok ama çok asil bir hanfendisiniz umarım çok daha fazla projede görürüz sizi sevgiler
Çok teşekkür ederim, görüşmek üzere :)
Çok teşekkür ederim bekliyoruz 😊
Muhteşem yüzyıl Kösem sultandan teklif gelse kabul edermisiniz? :) cevabınız için şimdiden teşekkürler :)
Seversem ve oynamak istersem kabul ederim.
Hoşgeldiniz
Sorum şu; doğru ile başarı bir midir?
Ya da başarıya giden yol nereden geçer?
Teşekkürler
#TürkErkeğii
@Armysounds Aynen, katılıyorum
Başarıya mı bilmiyorum ama mutluluğa giden yol sakin kalmaktan geçiyor. Bir de akışa bırakmaktan. Doğru ile başarının bir olduğunu düşünmüyorum. Bazı yanlışlar uzun vadede "can"dır :)
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Merhaba Sevinç Abla,
Dizilerinizi pek izlemesemde sizi tanıyorum. Yeni dizilerde oyunculuk yapmayı düşündünüz mü ya da düşünüyor musunuz?
Evet düşünüyorum :)
Türk televizyonların da son dönemde ki projeler de boy gösterenler arasından en beğendiği erkek ve kadın oyuncu kimdir?
Sercan Badur en beğendiklerimden. Funda Eryiğit de candır :)
Hayatinizin dönüm noktası neydi? Dönüm noktasi size keşke mi dedirtti yoksa iyi ki mi? :) Bu arada hoşgeldiniz efenim.
Babamı kaybettiğim gündü. O sırada hiç bir şey dedirtmedi ama sonradan çok şey dedirtti. Erken büyümek zorunda kaldım. Hem keşkeli, hem de böyle bir babam olduğu için iyi kili bir hayatım oldu.
Güzel uyusun, sabirlar. Tesekkurler cevabiniz için
Açıkçası sizi tanımıyordum, ama şöyle biraz araştırınca Altan Erbulak'ın kızı olduğunuzu öğrendim. Babanızın Trt'de ki eski görüntüleri, programlarını kullanmıştım geçtiğimiz günlerde tesadüf oldu. :)
Bu da babamı tanıdığınızı gösteriyor, çok mutlu oldum teşekkür ederim.
Fobilerimiz aynı iğne vurulmak birde yükseklik korkusu ve ve bende ıce tea limon seviyorum ortak özelliklerimizden bahsetmek istedim sorum yok. Teşekkürler :) ya birde En büyük Galatasarayy :)
En büyük kesinlikle Galatasaray ve Paul Auster'le yükseklik korkumu yendim, tavsiye ederim.
Paul Auster e baktim da soyle kisaca su sozu hosuma gitti
Hayallerinin peşinden koş, bir gün mutlaka yorulacaklardır. Tavsiye icin tesekkurler bakalim bana yardımcı olabilcekmi :)
Çok tatlısınız maşallah 😊
Sizi en çok ne mutlu eder?
Hoşgeldiniz, şu zamane oyuncularından hangisi favoriniz?
Sercan Badur, Funda Eryiğit, Berkay Ateş.
Cok hossunuz yalniz yas aldikça annenize benziyosunuz kiymetli füsun hanim
Çok teşekkür ederim. Tabiat kanunu :)
Merhaba hoşgeldiniz sevmek sizin için ne ifade ediyor? Sizce gerçek sevginin faktörleri nelerdir?
Sevmek plan yapmamak demek, karşılık beklememek demek. Sevildiğin için böbürlenmemek demek. gerçek sevginin faktörlerini en iyi hayvanlardan öğrenebiliriz. Onları izleyin.
Cevabınız için çok teşekkürler. :)
Sevinç hanım ünlüler hakında tek merak ettigim şey ünlülerin aşk hayatı nasıldır neden çok karışıktır evlenmeyi neden düşünmezler?
Tanıdığım çok evli ünlü var. Ünlü veya ünsüzlerin aşk hayatlarının birbirinden farklı olduğunu düşünmüyorum.
Eğer oyuncu olmasaydınız, başka hangi mesleğe olumlu bakardınız? Hem hoşgeldiniz, hemde teşekkür ederim:)
Hoşbulduk. Bugün bu sorudan çok geldi. Sanırım öğretmen olurdum.
Teşekkür ederim😊
En sevdiğiniz müzik grubu hangisi, GRUP YORUM dinler misiniz :) ?
hiç yaşlanmıcak mısınız? :D içten ve başarılı oyunculuğunuzla sizi daha fazla ekranlarda görmek istiyoruz.. başarılarınızın devamını dilerim.
Baba bir masal ablat bana :)
Naptin be cocuuguma ginderdin beni :)
Sen de beni :)
benim hatırlardığım sen sonradan dahil oldun diziye
bide avrupa yakasında da oynadın sanırsam sen
Merhaba ablam nasılsın iyisindir inşAllah
Survivor'da kimi tutuyorsun :d
Aslında bu tarz programların içimizdeki şiddeti içselleştirmemize sebep olduğunu düşünüyorum ve izlemeyerek kendimi koruyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için 😇
Hayatınızı değiştiren günün tarihini hatırlıyormusunuz?
Hatırlıyorum. 1 Mayıs 1988, babamı kaybettiğim gün.
ağız sağlığınızı neye borçlusunuz? Özel bir hekiminiz var ise ismini alabilirmiyim :) ?
Dişlerimi fırçalamaya :) Evet özel bir hekimim var. Yeşil Köşkten Seda Gözüaçık :)
sizi baba evi dizisinde çok beğenerek izlemiştim böyle proje var mı acaba yine
Öyle bir proje yok. O zamanlar başka zamanlardı. Bugünkü hız çağında böyle bir proje okursam önce çok şaşırır, sonra da hemen dahil olurum. Muhtemelen üçüncü bölümde de kaldırırlar :(
Geride bıraktığınız 40 sene ağzınızda nasıl bir tat bıraktı?
40 yaşında mıymış 😂😂😛 Ee çok genç duruyor yaşına göre bravo 👏👏👏 en fazla 35 derim yolda görsem
@Єναηєscєηcє-Sєlєη evet bende google amcadan öğrendim genc duruyor 😊
Umarım çin mutfağını biliyorsundur. Hani orada tatlı ekşi diye bir sos var, aynen öyle :)
Her gün sekiz kilometre yürüyorum.
Evet mesleğim aşçıdır😊 guzel cevap oldu teşekküler guzel saglıklı bir hayat dilerim
@Єναηєscєηcє-Sєlєη kız sana da cevap vermis bak 😀
Gördüm gördüm günlük 8 km yüremek nedir ya haha 😂😂😂😛
Yorulma geni yok demek ki :))
@Єναηєscєηcє-Sєlєη Yorulma genim var. Yürürken kitap okuyarak kendimi kandırıyorum.
sevinç hanım merhaba.. sizi efsane dizi süper baba da ki mükemmel oyunculuğunuzdan sonra dizilerde pek göremedik. bu sizin tercihiniz mi?
Özel bir tercih değil. Seçicilik diyelim.
Bilim kurgu fantantastik filmlerde oynamak istermiydiniz
Ve hangi hollywood yildiziyla film cevirmek isterdiniz yesekkurler
Çok isterdim. Mesela Contact'de ben oynamak isterdim ama Jodie'de çok iyiydi tabi ;) Robert Downey JR, Eddie Redmayne, Kate Winslet ve Cate Blancett ile oynamak ve ev arkadaşı olmak isterdim.
İnşallah hayallerin bigün gerçekleşir bizde gururla izleriz. Çok teşekkür ederim :)
Merhaba Sevinç hanım,
Geçmişten bugüne hayatınıza şöyle bir dönüp baktığınızda olmak istediğiniz yerde misiniz?
Teşekkürler şimdiden :)
Öyle bir yer yok. Şimdiki zamanda mutlu ve huzurlu olmak niyetim. Bazen mutlu ve huzurlu, bazen de mutsuz ve huzursuzum.
Tesekkürler hep mutlu olmanız dileğiyle :-)
gerçekten sizin en büyük hayranlarınızdan biriyim. trtde yapmış olduğunuz kuzenlerim dizisinde tanıdım sizi. yeni bir sinema filmi veya dizide oynamayı düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum. Bir de yeni bir tiyatro oyunum var.
ilgiyle takipçiniz olacağım. hayranlarınızla görüşmeyi düşünür müsünüz
Fakir yâr olmuyor zengine , diyor davul bile dengi dengine..
Peki ya siz ne diyorsunuz bu duruma?
Dengi dengine olmadığında film oluyor, izliyoruz diyorum :)
Yüz Bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?
Lekeler için bir öneriniz var mı?
Evet var. Sürekli temiz tutmaya çalışarak. Lekeler için önerim ki bu konuyla ilgili hep dertli olmuşumdur, Dr Murat'ın ürünlerinden çok memnunum.
sanrım süper baba harıcınde başarıyı yakalamayacağınızdan ötürü mü dızılerden uzak kaldınız?
Süper Baba'dan sonra yaptığım işler oldu. Başarıyı değil mutluluğu yakalamaya çalıştım. Şu anda da dizilere uzak değilim.
Size dizi teklifi gelmiyor mu ya hiç göremez olduk?
Ben de oynayamaz oldum. Geliyor gelmesine ama kalbimin atışları hızlanmıyor. Belki nisanda görüşürüz.
Aslında Türk dizileri hikayeden ziyade bakışmalarla yıldırdı Ne olur sende yapma öyle olur mu :D
Merhaba, Sevinç Hanım :)
Oyunculuğa geçmenizdeki en büyük etken neydi?
Annemi ve babamı daha çok görebilmek için tiyatroya gide gele kazana ben de düştüm :)
Teşekkür ederim :)
Sizi böyle ünlü yapan herkes tarafından tanınmaniza neden olan proje hangisi idi?
Süper Baba'dan başka bir cevap düşünemiyorum :)
Hoşgeldiniz öncelikle,
eğer bugün ki işinizi yapmasaydınız ne yapmak isterdiniz?
Felsefe okumak isterdim, sonra da öğretmen olurdum herhalde.
hisgeldiniz 😊 bu zamana kadar hayatinizda yaptiginiz en iyi şey nedir?
Kızım Kavin hayatımda yaptığım tek en iyi şey :)
Merhaba Sevinç Hanım,
Oyunculuk dışında ilgilendiğiniz başka bir sanat dalı var mı?
Genç kızlar için tavsiye verirmisiniz? SİZİ SEVİYORUM <3
genç kılar, hemen büyümeye çalışmayın olur mu?
tadını çıkarın yani :)
Süper Babada ki kızmış bu:)
Yakın zamanda oynadığınız bir dizi film, sinema var mı?
Tiyatro var. Sizi de beklerim.
Kendim için değil, seçeceğiniz on kişiye tiyatro bileti hediye edebilirsiniz:)
Beni seçmeyin ama...
Babanız şekerci değilse Siz nasıl bu kadar tatlı olabiliyorsunuz :D
Sizin babanız şekerci mi? :)
Kardes olabiliriz hehehe:)
Arda Kural ile görüşüyor musunuz? Onu nasıl tanımlarsınız?
Malesef görüşemiyorum. Onun çok özel bir insan olduğunu düşünüyorum.
Sizi burda gormek gercekten cok guzel kaliteli bir oyuncusunuz ama su an uoksunuz yakinda var mı birseyler
Var. Nisanda hayata geçecek sanıyorum.
geçmişte yaşanmış acıları (sadece aşk acısı değil) unutamayız ama nasıl daha az önemsemeyi başarırız?
geçmiş olduklarını hatırlayarak, adı üstünde. geç miş. git miş. bit miş.
şimdiki zamana duyduğumuz heyecanla, umutlarımız ve hayallerimizle...
daha az önemsemek değil de daha az yaralanmak, daha az depresif olmak için.
İnsan aşık olabileceği bir eşi buldugunu nasıl anlar? İçe kapanık bir insan da rahatlıkla bulabilir mi bir eş adayı sizce?
Bence bunu hisseder. Bu dünyada herkesin bir eşi olduğunu hissediyorum.
Hoşgeldiniz
Sizce seven erkek nasıl belli olur?
saygılarımla.
Düşünüyorum şu anda.. Bulamıyorum cevabını. Cevabını en uzun düşündüğüm soru bu oldu. Sana ellerinden veya gözlerinden demek istemediğim için şöyle özetleyeyim. Sevildiğini hissettiğinde seven erkek kendini belli etmiş demektir.
Merhaba
Rol aldığınıZ projelerde en çok hangi aktör/aktristten etkilendiniz? #SevinçErbulak
Çok güzel soru ve cevabım "Bana dokunan, benimle oynayan, bütün aktör ve aktristlerden etkilendim.
Oyuncu olmanın sırrı nedir? Nereden geçer. İlla tiyatro eğitimi şart mı?
Kadınlığınızı doya doya yaşıya biliyormusunuz yoksa toplum baskısı sizide etkiliyormu?
çokmu ağır oldu bu soru, her anlamda soruyorum çünkü?
Kadın olmaktan önce insanlığı doya doya yaşamak gerek. Bu ülkede nicedir bunu beceremiyoruz.
Televizyonun aptal kutusu olduğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce haklılık payı var mı?
Olmaz mı? Ama bir yandan da bir akıllı kutu. Doğru seyircilik seçimleri yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
Hoşgeldiniz
sizce bugüne kadar katıldığınız en iyi proje neydi
Prensesin Uykusu'ydu.
Hoşgeldiniz :) örnek aldığınız bir sanatçı var mı veya hayranı olduğunuz :)
Var. Bir tane. Savaş Dinçel
Yaşınıza göre çok güzelsiniz bunun bir sırrı var mı?