AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Bir fırsatınız olsa bu dönemdemi kalmayı isterdiniz yoksa teknolojiden bir haber eski yıllara dönmeyi mi?
Aaa, hiç istemem eskileri, mum ışığında tiyatro oynamayı falan :) Ben teknolojiden çok mutlu ve memnunun, elimden geldiğince de sosyal medya içinde olmaya gayret ediyorum. Siz de beni sosyal hesaplarımdan
https://www.instagram.com/isilyucesoy1/ şahsi hesabım
https://www.instagram.com/yucesoy1/ fotoğrafçı arkadaşlarımla "en iyi fotoğraf ödülü" verdiğimiz hesabım,
https://www.instagram.com/isilyucesoyfan/ sadece mesleğime ayırdığım, sanat hayatıma dair paylaşımlarım olan hesabımdır.
Hoş geldiniz, şimdiye kadar bulunduğunuz projelerden en keyif aldığınız hangisi?
ölümle aranız nasıl, artık yaşlandınız öbür taraf için hazırlık yaptınız mı, yıllar ne kadar hızlı geçti sizin için, buradaki gençlere neler tavsiye edersiniz şu kısacık dünya hayatında?
Evet, ölümle barışığım. Hayat o kadar kısa ki, gençlere doya doya yaşamalarını tavsiye ederim. Geçen yıllar elinizden güzelliğinizi, boyunuzu bile alıyor. Doğum kadar ölüm de çok normal. Sadece elden ayaktan düşmeden, kimseye muhtaç etmeden, utandırmadan alsın. Sadece buna dua ederim, başka şeye değil.
Öncelikle hoşgeldiniz. Hayata dair en temel prensipleriniz nelerdir?
Hoşgeldiniz Umarim sizde nasılım diye sormazsınız :)
Size gore bir bayan bir erkek olmak uzere, gunumuzdeki en basarili yerli oyuncumuz kimdir?
Hanım Ağam benim 😇😇😇
Kara Para Aşk dizisinin bitirilme nedeni sadece reyting düşüşümüydü?
Oynadığınız film Unutursam Fısılda daki karakter gerçekte siz olsaydınız vereceğiniz tepki nasıl olurdu?
Merhaba :)
Yeni nesil oyunculardan en beğendiğiniz ve başarılı bulduğunuz kişileri öğrenebilir miyiz? :)
Zoraki Koca adli diziniz geldi aklima :) Hic kacirmadan izlerdim. Burak Ozcivit nasil bir rol arkadasiydi?
sizi Kadıköy GATA Hastanesinde gördüm. Tekerlekli sandalyede ki bayan kimdi ve ne için oradaydınız açıkçası çok merak ettim?
Hoşgeldiniz Isıl hanım Unutursam fisilda filmindeki gibi bir olay başınıza gelseydi nasıl tepki verirdiniz?
Merha Işıl hanım hoş geldiniz sefalar getirdiniz benim sorum şu Babaanne ya da Anneanne olmak nasıl bir duygu sizce ☺☺
Hayaliniz bir oyuncu olmak mıydı? Ve bu işe başlarken kendinize rol model olarak aldığınız biri var mıydı?
hoşgeldiniz bu arada :)
seni çok seviyorum eskiden sert kadındın şimdi sert ve şefkali anneanne çok iyi ya kaptanada bayılıyorum
Ben geç kaldım soru sormak için son bir gayret Hoşçakalın demek istedim... :)
bende oyunculuk sektörüne girmek istiyorum elimden tutarmısın
Işıl Hanım, kızınızın oyuncu olmasını ister misiniz veya ne meslekle uğraşmanı istersiniz?
Genelde hep kötü bir insanı oynamak nasıl bir duygu.
Bu duygu siz de artık özleşmiş mi?
Hep aklımda kötü kadın ya da hanımağa gibi rollerle kaldınız. neden? :)
Merhaba nasılsınız sizin oyun karekterinize hastayım cok mükemmel oyuncusunuz hep sertsınız gercek hayattadamı sertsınız
Hoşgeldiniz Işıl Hanım,
Çağan Irmakla çalışmak nasıl bir duyguydu?
Rüya :)
İnsanın kendini düşecekmiş gibi hissettiğinde sırtını dayadığı bir duvar gibi. Çok az rastlanan üçüncü göz olabilmeyi bilmesi onun vazgeçilmez özelliği. Siz ne kadar en iyisini yapmaya çalışsanız da bir üçüncü göz sizi yönlendiriyorsa bu iyi yönetmen vasfıdır, Çağan da böyle biri.
Hoşgeldiniz,
Ünlü olduktan sonra hayatınızda neleri özlediniz?
Ve birden bire mi ünlü oldunuz yoksa git gide mi?
Merhaba Işıl Hanım çok sert bir mizacınız var dizilerde de hep otoriter kadın rollerinde gördüm sizi gerçek hayatta da böyle misiniz?
Hoşgeldiniz
Unutursam Fısılda filminizde Hanife olmak nasıl bir duyguydu acaba?
Teşekkürler
Hayatımda çok severek oynadığım rollerden biri Hanife. Çok gerçekçi, çok hayatın içinde. İki yönden benim için çok önemli. Biri kemoterapi tedavisinin ardından oynadığım için hiçbir terapistin başaramayacağı terapiyi sağladı. Bazı roller vardır, elinizin altından kayar gider, bir türlü buluşamazsınız ama Hanife karakterini yeidrdim, içirdim ve tırısa kalktı. O yüzden çok değerlidir benim için. @Süslü_Hatun
Çok teşekkür ederim Işıl hanım sizi seviyorum ❤❤❤
Merhabalar ablacım sorum sadece şu nasılsınız ve ülkemizin içinde bulunduğu hali nasıl yorumlarsınız merak ettiklerim bunlar iyi günler dilerim
ışıl hanım hep kötü karakterde oynuyorsunuz peki bu hayatınızda bir olumsuzlukla karşılaşıyor musunuz?
hoşgeldiniz Işıl hanım. sorum şu ki; sizi muhteşem yüzyıl dizisinde görmek isterdim.
teklif gelip gelmediğini merak ediyorum.
saygılar sunuyor başarılar diliyorum:)
Hoşgeldiniz :)
Bu Site'de Ne zaman Guru olursunuz :)
Oyunculuk Kariyerine nasıl başladınız?
2 günde 4 Xper olmaniza sasirdim doğrusu. Siteyi cok mu sevdiniz yoksa? 😄😄
Üvey baba dizisindeki karakteriniz çok iyiydi. Halilllllll diye cikisiyordunuz hey gidi :))
türkan şoray kanunları benzeri bir kırmızı çizginiz var mıydı var mıdır?
Işıl hanım güzide ülkemiz dışında bir yerde yaşamak isteseydiniz burası neresi olurdu?
Sizi pek izlemiyorum, sadece gözlerinizin çok güzel olduğunu söylemek için geldim :D
Bir sorum yok,
İşinizi gercekten iyi yapiyorsunuz, Hosgeldiniz 😊
Merhabalar :)
Gerçek Aşkı yaşadınız mı?
Size göre Aşk nedir?
ışıl abla kendiniz ve şu anda oynadıgınız dizi hariç en çok begendiniz erkek ve kadın oyuncu söyler misiniz?
Oynadiğiniz bir çok karaktere aşiğim otoriter açik sözlü ağir başli zamane kadinlarininda boyle olmasini isterdim
Oyuncu olmasanız ve başka bir sanat yapacak olsanız bu hangi sanat olurdu sanatçı olmasanız hangi mesleği yapardınız?
Çok oturaklı hükümet gibi kadın tabirine uyan bir duruşunuz var. Gercek hayatta da böyle misiniz acaba?
Merhaba Işıl hanim, Neden hep kotu karekterlerde oynuyorsunuz? Sizin seciminiz mi?
Her zaman yönetileni oynadınız hiç yöneten olmak istediniz mi?
Merhabalar,
Neden bu kadar çok dizi var.
İş hayatınızda acımasız bir rekabet yok mu?
Hoşgeldiniz size herhangi özel bir sorum olmayacak burada bizimle olmaktan memnun musunuz?
Işıl Işıl parlıyosun esprilerine çok maruz kalıyormusunuz?
merhabba ışıl hnm.. Yer Gök Aşk ı hala tekrar tekrar izliyoruz... Çok seviyoruz sizi.. İyi ki varsınız:)
Sizin bu sitede olduğunuzu bilmiyordum. Yeni üye olduğumda gördüm ve çok mutlu oldum❤️Çemberimde Gül Oya dizisinden beri sizi seviyorum
Sanatçı olarak en çok severek oynadığınız dizi hangisi acaba?
Ablacım gözlerin nekadar güzel sizde ırsi mi bu güzellik çok sevdigim bir oyuncusunuz ayrıca
Kızlar soruyor a üye olmanız da en büyük etken nedir? Bide exper olayını nasıl buluyorsunuz?
Yer gök aşk ozluyoruz o diziyi :)
aynen
Ben de Ürgüp'ü özellikle. Cok guzel bir projeydi, daha da biraksak devam ederdi ama oradan emekli olmak istemedim.
Sizi izleyen kitleler hakkında düşünceleriniz nelerdir? Teşekkür ederim :)
yılların eskitemediği zamana meydan okuyan kadın...
mutlu yarınlar hep beraber olsun
En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
Üvey baba daki kıza ne cekdirdin abla ya :D
Lamiyamiydi
evet lamia :D
Senarist olmayı hiç düşündünüz mü? @IşılYücesoy
Evet, yazmayi cok seviyorum. Konservatuar yillarinda radyo oyunlari vardi, onlari yazardim. İstanbul ve Ankara radyosunda cok oyunum oynandi. Ama galiba masada oturmama daha zaman var. :) Daha ileride dusunebilirim.
Cevapladığınız için teşekkür ederim :)
Oyuncu olmaktan gerçekten memnuniyet duydunuz mu?
Eski üstatlardan en çok kimleri özlediniz?
Öyle güzel başladınız ki "üstat" diyerek, herkesi çok özlüyorum gerçekten ama şöyle bir düşününce bulutların üzerinden bizi izleyenler aşağıdakilerden daha fazla. İşte buna çok üzülüyorum.
Üvey baba dizisinde oynarken nasıl hissetmiştiniz?
sizi çok seviyoruz ışıl hanım gerçekten
Tesekkurler ben de sizi seviyorum
üvey babadaki karakterinizi çok seviyordum tam bir hanım ağa :)
sadece işiyle gündemde olan sizin gibi kaliteli oyuncuların nesli tükeniyor gerçekten bu konu hakkında ne düşüyorsunuz ışıl abla?