Magazin haberlerine göre sevgilisiyle birlikte fotoğrafını paylaşan manken Palvin'in sevgilisni beğenmeyen Türk sosyal medya kullanıcıları, "Adaletsiz seçim", "Çirkin şansı" gibi yorumlarda bulundu. Bazı Türk kullanıcılar Barbara Palvin ile sevgilisi çok yakıştırdıklarını belirtti.
Barbara Palvin'in sevgilisiyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Bu paylaşımdan sonra çirkin şansına inanıyor musunuz?
Şu Barbara aşırı sevimsiz, nursuz, itici bir varlık erkekler sahiden böyle tipleri mı seviyor aklım almıyor yüzü erkek gibi adam da sevgisi değil boş yere hakaret ettirmeyin.
Abartmayın ne var bunda bu kadın dünyaca yakışıklı çeşit çeşit kaslı erkek görmüştür demek ki o da bunlardan sıkılıp doğru şeyi aramaya başlamış :D Emin olun mükemmel bulduğunuz o erkeklerin veremediğini bu adam veriyordur
Birbirlerine yakismasi önemli değil ki karakterler uyuşuyorsa konuşulacak pek bir şey yok Allah mesut etsin ayrıca ( makyajı çıkardığında çok fark oldugunuda biliyoruz ) çok büyütülecek birşey yok yani ;)
Olsaydı da, ben de çirkin seviyorum. Güzel kadınları şanslı hödükler kapar. Armudun iyisini ayılar yer. çirkin şansı vs boşuna mı söylenmiş. gönül boka konarsa , bokta mutluysa söz etmemek lazım. denmez mi onu bir de benim gözümden gör.
Adam çirkin ama kız delikanlı harbiden Türk kızlarına örnek olur umarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Barbara Palvin de bir insan ve aşık olabilir, bunu bizim Türklerin aklı kesmiyor herhalde. Hem o sevgilisi değil menejeri, ne kadar boş insanlar var ya
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Barbara Palvin'in sevgilisiyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Bu paylaşımdan sonra çirkin şansına inanıyor musunuz?
En İyi Cevaplar