İnternet & Teknoloji Uzaklaşan erkek kadının sosyal medyasında güzel fotosunu paylaştığını görüp pişman olur mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ya da pişman olan başka daha iyi seçeneği olmadığı için mi pişman olur? Pişman olmayan da daha iyisine zaten sahip olduğu için mi pişman olmaz? Güncellemeler+1 yıl Aaaaa hiç cevap yok mu Uzaklaşan erkek kadının sosyal medyasında güzel fotosunu paylaştığını görüp pişman olur mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Niye Instagram fotondan pişman olsun. Seni zaten reelde görüp uzaklaşmış 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır buluşmaya gitmediğim için uzaklaştı aslında Yorumla Soran +1 yıl 2 ay önce görüştük bir kere. Buluşmak için çok ısrar etti ama bana senin arabada tenha bir yerde oturururz, sohbetimizi kimse bölmesin dediği için gitmedim, o da uzaklaştı Yorumla eRDi677 +1 yıl Irz düşmanıymış zaten üzülme Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum elimde değil ama korudum kendimi, yani beni beğenmediği için değil istediğinin olmayacağını anladığı için gitti Yorumla eRDi677 +1 yıl Sen niye üzülüyorsun sevin buna Yorumla Soran +1 yıl Niye beni sevilecek biri değil de bir kere öpülecek biri olarak gördü diye üzülüyorum Yorumla eRDi677 +1 yıl Denemiş yapamamış anlamıştır Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir gibi görmüyordur demi artık, sevmesini filan istemiyorum artık, sadece beni şey gibi görmesin , öyle biri değilim çünkü Yorumla eRDi677 +1 yıl Valla buna bişey diyemem o onun karakteri Yorumla Soran +1 yıl Görüyor da olabilir diyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pişman olabilir. kendinden sonra kadının daha iyi olmasını daha da güzelleşmesin erkekler egolarına yediremez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye Instagram fotondan pişman olsun. Seni zaten reelde görüp uzaklaşmış
Hayır buluşmaya gitmediğim için uzaklaştı aslında
2 ay önce görüştük bir kere. Buluşmak için çok ısrar etti ama bana senin arabada tenha bir yerde oturururz, sohbetimizi kimse bölmesin dediği için gitmedim, o da uzaklaştı
Irz düşmanıymış zaten üzülme
Üzülüyorum elimde değil ama korudum kendimi, yani beni beğenmediği için değil istediğinin olmayacağını anladığı için gitti
Sen niye üzülüyorsun sevin buna
Niye beni sevilecek biri değil de bir kere öpülecek biri olarak gördü diye üzülüyorum
Denemiş yapamamış anlamıştır
Öyle bir gibi görmüyordur demi artık, sevmesini filan istemiyorum artık, sadece beni şey gibi görmesin , öyle biri değilim çünkü
Valla buna bişey diyemem o onun karakteri
Görüyor da olabilir diyorsun
Pişman olabilir. kendinden sonra kadının daha iyi olmasını daha da güzelleşmesin erkekler egolarına yediremez