Geçtiğimiz sene eski eşi Burak Etiler ile boşanan Nida Nur Yıldız, hayatının şokunu yaşadı.
İddaaya göre özel görüntüleri eski eşi tarafından arkadaşlarına servis edilmiş ve tehdit mesajları almış.
Savcılığa suç duyurusunda bulunan ve şikayetçi olan Nida Nur Yıldız’a, sosyal medyadan da #BurakEtilerTutuklansın etiketiyle destek yağıyor.
TT de gündem olan bu olay ilişki ve evliliği ne kadar acı bir noktaya geldiğini gösteriyor.Çift 2018 yılında böyle evlenmişlerdi Eski eşine bu yakışıksız ve adice yapılan olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eski eşi özel görüntülerini arkadaşları ile paylaştı! Şantaj olayları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her zaman gençleri uyarıyorum. Sevgilinize, nişanlınıza, eşinize çıplak videolar fotoğraflar atmayın. Çünki ayrılıklar acıdır. Eşiniz sevgiliniz size işte fantazi yapalım çekim yapalım dediğinde hayır demelisiniz. Sizden çıplak videolar fotoğraflar isteyen gizli çekimler hayal eden kişileri karakterleri pisliktir. Bu yazdığımı üstüne alıncak olanlar olur çünki yıllardır bu sitede işte herşeye açığım işte evli olan kadınları/ erkekleri seviyorum. Onlarla ilişkiye açığım diyenlerin yüzüne yorumlarla tükürerek geçti buradaki ömrüm. Maalesef bu kadının kocası peze... nokta noktaymış. Arkadaşlarıda onun gibi şerefsizmiş. Umarım tehdit edenler ve bu tür kişiler cezalarını alırlar diyeceğim ama bir kaç seneye çıkarlar. Buda acımazsız gerçekler. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Kendi karısını başkasıyla paylaşan adam, ele neler yapmaz? Bugüne kadar 2 farklı kadının da görüntülerini arkadaşlarıyla paylaştığı konuşuluyor ve hatta söylenene göre ispat da edilmiş mahkeme tarafından. Nida Nur'a iletilmiş bu görüntüler. O da derhal mahkemeye vermiş tabii.
Böyle aşağılık, böyle kalitesiz, böyle kahrolası insanların nasıl var olduğunu ve nasıl evlendiğini anlamakta güçlük çekiyorum. İnsan olan böyle bir şey görse başını çevirir, bir de tutup karısının görüntülerini yayıyor.
Daha iğrenci, bu videoları izleyenlerin kadına mesaj atıp aklıma düştün demesi. Be şerefsiz, senin gibi iğrençler yüzünden kadınlar bir gün yüzü görmedi fark etmiyor musun?
Bu koca müsvettesi dahil, videoyu izledim vs. diyerek kadını rahatsız eden herekesin ceza almasını çok isterim. Umarım hepsi iki cihanda da sürünürler.
Korkmuyorsan çekersin onların ki normal bir evlilik değil her şeyi hesaplaması lazımaz çok bu puştun karakterini bilip tanıyordur herhalde kadın. Kocan diye her haltı yicek değilsin heralde dimi🙄
kadının paylaştığı flood'u sabah görmüştüm insanlığımdan tiksindim desem yeridir. söyleyecek bir şey bulamıyorum yazıp yazıp siliyorum sürekli biz neden her güne böyle şerefsizlerin haberleri ile uyanmak zorunda bırakılıyoruz? neden doğru dürüst ceza almıyor mesela bu insanlar? sadece iğrenç.
İnsan daha ne kadar iğrençleşebilir acaba derken her seferinde çıtayı bir tık daha yukarı çıkaran bir adi ile karşılaşıyoruz...
Adi herif, almışsın kadını eşin yapmışsın helalim demişsin. Özeli kadın seninle yaşamış, sana özel yaşamış. Neden boş düşüncelerin ile servis ediyorsun sağa sola, nerde kaldı senin adamlığın?
Bu tip insanlar aslında kendilerini çok bariz belli ediyorlar, tavırlar hareketler konuşmalar belli ediyor. Kadınlar bu tiplerle neden birlikte oluyor ne arıyor ne buluyor ne görüyor inan hiç anlamıyorum...
Ayrıca;(büyük yazayım) ADİ HERİFİN YÜZÜ BULANIK, MAĞDUR KADININ YÜZÜ AÇIK, BU NASIL BİR HABERCİLİK O DA İLGİNÇ...
Kendine boşanmayı yedirememiş, aklınca intikam almak için bir seyler yapiyor. Adalet olmasa her insan her boku yapar, eeee ne de olsa adalet yok. Adalet kadınlara düşman kesilmiş. O da bundan cesaret alıyor. Şöyle erkeklerin Allah belasini versin. Sirf bu yüzden evlenmicem kardesim ya. Evlenipde başıma dert acamam.
Pes yani. Bu kadarı da olmaz. Sen evliyken hoşuna gitsin kadının her şeyi sonrasında ifşalanır mı böyle bir şey? Bu resmen gav*tlık! Arkadaşlarına göstermesi gav*tlığı temsil ediyor zaten arkadaşları da bu olaya tepki göstermediyse hepsi p*çin teki. Böyle insanlarla evlenmeyin
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ataerkil bir toplumda buna şaşırmamak lazım. Kadın ve erkek arasında yaşanan cinsel ilişki kadın açısından aşağılanırcasına karşılanıyor. Böyle doğal bir durumun videoya çekilmesi ve bunu kadını aşağılarcasına paylaşılması kesinlikle erkeğin cahille ve dağdan inmiş yobaz olduğunun kanıtıdır. Not: Cinsel ilişki erkek için olduğu kadar kadın için de doğal ve utanılmaması gereken bir durumdur.
Aracın arkasında yazan "Sever" yazısı. Bayağı da ironik olmuş. Allah akıl fikir versin. Vallahi artık bir insanla evlenmek için milyonkez düşünmek gerekir
Şerefsiz güzel kardeşim işte zamanında bir karı koca arasında sorun varmış adamın arkadaşı haniminla aranda ki soru ne diye sormuş adam namusum hakkında konuşamam demiş gün geçmiş adam ve kadın boşanmış o arkadaşı tekrar sormuş adama neden bosandin hanımından diye o da ben başkasının namusu hakkinda konuşamam demiş işte adam dediğin böyle olucak bunun gibi şerefsizlere degil
Adama sinir oldum şu an. Beyinsiz herif zamanında o senin hayat arkadaşındı, aynı yastığa baş koydun. Nasıl meze gibi ortaya açar saçarsın özelini angut, embesil! Delleniyorum böyle şeylere...
Noldu? Hani böyle geniş erkeklerden hoşlanıyodunuz? Ben sevgilimin etek boyuna karışınca yobaz oluyorum, onu kimsenin görmesini istemeyince her türlü aşağılık bir varlık oluyorum ama aynı şeyi farklı bir yolla yapan kişi eleştiri bombardımanına tutuluyor. Erkek biraz adam olacak. Kadınına saygı duyacak kimseyle paylaşmayacak. Boşansa bile saygısını yitirmeyecek. Ama kızlar gider hep bunun gibi dingillere aşık olur yapacak bişey yok
Ne günlere kaldık biz ya boşansanda namusun sayılır o senin hadi onu da geç ne hakla yani bunların hepsini bir yerde toplayıp benzin döküp yakmak gerek net başka bir cezası olamaz zaten bişey de yapmicaklar eminim bizde adalet yok.
Şu kıyamet kopsun lan artık bıktık çünkü anasını satayım çocuk ticaretinden taciz tecavüzüne resmen ortalık ruh hastası manyaklarla dolu sen herşeyini yaşa kadınla sonra git başkasına göster bu kadar da adilik pezevenkşij olmaz yaa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk erkeği sapık işte Ya öldürür Ya tecavüz eder Ya döver Ya şantaj yapar Ya taciz eder ve 500 sene geriden gelen kafaları var binde bir aralarından adam çıkanı var
Tabi kabuklu lar ne öldürüyor ne tecevüz ediyor ne kızını kitleyip yıllarca 5 çoçuk doğurtuyor seri katil oluyor. Ya bırak bunları damı Türk erkeği yaptı. Türk erkeği kadar merhametli centilmen kadınına bacısına anasına sahip çıkan kol kanat geren dünya üzerinde var mı acaba.
Bu denli karaktersizlik olamaz ! İnsan eşi ile en özel anları paylaşır ve evlilik kadar boşanmak da doğaldır. Boşanma durumunda esini ifşa etmek, şantaj yapmak kadar ahlaksızca hareket olamaz.
Aynı durumu yaşadım belki de yaşıyorum ama paylaşılmadı yani bir daha bırak konuşmayı bir erkeğin yüzüne bile bakmam yok bu farklıdır demiycem çünkü bunu yapanlar zaten sonuna kadar güven verenlerdi. Allah karakterli insanlarla karşılaştırsın.
Alın size ciddi düşünen erkek sayın kız kuruları. Meseleyi sadece imzayla bağdaştırıp, ''imza atıyorsa ciddidir, on numara adamdır'' kafasıyla bakan kadın cinsiyeti ibret alsın..
Domuz eti bu yüzden haram. Şimdi "Tirkiyidi dimiz iti mi vir icibi?" diyenler çıkacaktır. Türkiye'de bir çok ete domuz karıştırılıyor ve bir çok insan da bunu sorgulamadan afiyetle yiyorlar.
Sevgilisi, eski eşi, veya birlikte olduğu kız ile ilgili başka erkeklere tek kelime dahi edenlerden tiksinmişimdir. kaldıki bu şereefsiz birde görüntü paylaşmış. Umarım en ağır cezayı alır
Bir insanın eşine olmasa bile mahremine saygısı olması gerek. Bunu başkalarıyla paylaşacak kadar midesi geniş olması çok anormal ve mide bulandırıcı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ulan ne g*avat insanlar var memlekette. Şimdi gördüm de kadına baktım adama baktım. Kadın ay parçası gibi, adam yarma bir ayı. Bir de üzerine kro. Para da onda. Yemin ederim yok böyle bir şey ya. Ben böyle düzenin...
Ne biçim insan. Iğrenç karaktersiz pislik bozuntusu. Adam dediğin böyle bir şey asla yapmaz. Böylelerini döveceksin ve rezil edeceksin. Insan eski karısının fotoğraflarını nasıl paylaşır 😠😠😠
Anca sosyal medyadan destek verilince ceza veriyor bu hakim olacak karaktersizler zaten Rezalet bir şey üstelik başka kişilere de yapmış adam şerefsizin teki kısaca ağır cezaya çarptırılmalı bence kim bilir kaç kişiyi tehdit etti
Berbat ve iğrenç bişey ama bir kıza bakın aşırı olmasada güzel sayılabilecek bir tip erkek ise barzonun biri gibi duruyo büyğk ihtimalle parası için evlenmiştir kendinize yazık etmeyin kızlar lütfen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgili bulurken beynini kullansaydı, ilişkisi sırasında beynini kullansaydı elemanın bu hallerini cakozlardi