Biz o tür insanlara "güzel kardeşim" deriz. Bu küfür deriz gayet normal bir tabir. Karısını kızını başkalarına göstermekten zevk duyan insanlar için denir.
kardeş gstring ya da bikini vb. şieyler giyip paylaşırsa hadi bende senin gibi düşüneyimde günlük giyimde sıradan elbise ile çekilmiş iş yeri-okul resimlerini bir insanın paylaşması çok doğal
Senin gibi her gördüğü kadına azan kamillerin varlığından haberi yok. Herkes normal bakıp geçiyor sanıyorlar. Adam nerden bilsin senin sıradan bir fotoğrafa bile böyle bakacak kadar abaza olduğunu?
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen beni ne tanıyorsun da boş yorum yapıyorsun? Herkesi kendiniz mi bellediniz?
abi sen sakatmısın senin mantığa göre bir kadının evden dışarı çıkması daha sıkıntı , internetten resmini görüyor en azından dışarda canlı kanlı mazallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz o tür insanlara "güzel kardeşim" deriz. Bu küfür deriz gayet normal bir tabir. Karısını kızını başkalarına göstermekten zevk duyan insanlar için denir.
yani KS g*v*t ı nasıl güzel kardeşim diye çevirdiyse helal :D
ne alakası var sığır , doğum günü yaparlar paylaşılır başbaşa yemek yerler resim çekinip paylaşırlar ne tür bir arızasın sen
Paylaştığın videoların , fotoğrafların altında yorum yapanlar umurunda değil herhalde bay midesiz?
lan olum sen manyakmısın kafanmı iyi , dışarıda çıkmasın kadınlar mazallah birileri felan görür sıcarız nemelazım
Ben anlatamıyorum herhalde. Dünyada 7 milyar insan var biliyorsun değil mi? Milyarlarca düşünce tarzı var. Herkes sen ben mi?
şeriatçısın demi sen
He işimiz gücümüz bitti böyle ahmakça şeyleri tartışıyoz.
abi absürt bir şey paylaşmadıktan sonra ne önemi var millet ağaç kovuğu s*kiyor
Ee bu insanların olduğu dünyada karının , kızının süslü videolarını, fotoğrafını nasıl paylaşırsın? Gerçekten kafan rahat ediyor mu?
kardeş gstring ya da bikini vb. şieyler giyip paylaşırsa hadi bende senin gibi düşüneyimde günlük giyimde sıradan elbise ile çekilmiş iş yeri-okul resimlerini bir insanın paylaşması çok doğal
Senin gibi her gördüğü kadına azan kamillerin varlığından haberi yok. Herkes normal bakıp geçiyor sanıyorlar. Adam nerden bilsin senin sıradan bir fotoğrafa bile böyle bakacak kadar abaza olduğunu?
Sen beni ne tanıyorsun da boş yorum yapıyorsun? Herkesi kendiniz mi bellediniz?
Pardon, soruyu sen değil de bir başkası mı sordu acaba?
Ee ben kendime göre mi soruyorum yani? Sen fotoğrafların altındaki yorumları okumuyor musun hiç? Videolara yapılan yorumları gözün görmüyor herhalde?
Hadsiz yorum yapan olursa yorumu yapana haddini bildirirsin. Bu kafayla evden çıkmalarına da izin verme kafese kapat. Sokakta kimse görmesin amann.
Evden çıkmayla alakan kuran zekayla neyi tartışıyoruz ben de anlamadım !
abi sen sakatmısın senin mantığa göre bir kadının evden dışarı çıkması daha sıkıntı , internetten resmini görüyor en azından dışarda canlı kanlı mazallah
Allah akıl fikir versin diyim ne diyim 👍
kahkafa tufanı