Berk Oktay’ın çıplak fotoğraflarının eşi tarafından yayıldığı iddia edildi. Neden en büyük ve kötü hamleler hep insanın en yakınındakilerden geliyor?
#Meczup

En büyük suçlular genellikle insanların en yakınındakiler olur. Çünkü gerçekte yaşanmış polisiye olaylar , bu sözü kanıtlar nitelikte. Kaset ve çıplak görüntü gibi müstehcen şeyleri internete sızdırma olayları çoğunlukla şantaj için yapılır. Eşi avukatı aracılığıyla kendisinin yapmadığını söylemiş ama hiç belli de olmaz , çünkü beşer şaşar...
Konu kadın olunca yapmayacağı şey kalmıyor
Bunlar hep kız çocuklarına şeref haysiyet onur kavramları aşılanmadığı için böyle
Toplum bu kavramları erkeğe adamış
Tıpkı namusun sadece kadında olduğu gibi
Olayı bilmiyorum ama "iddia edildi" yazmışsınız. Soru başlığının bu kadar suçlayıcı olması netleşen bir durum yoksa hoş değil.
En yakınlarımız zayıflıklarımızı en iyi bilenlerdir. Koz fazladır yani. Yaşanılan hayal kırıklığı, güven problemleri vs eklenince en büyük yıkım da onların kazıklarından sonra yaşanıyor
Oyuncu Berk Oktay’ın çıplak fotoğraflarını internete sızdıran IP adreslerinin, eşi Merve Şarapçıoğlu’na ait olduğu belirlenmiş..
:D :D
Belki keyfine yapmıstır vardır böyle psikopat kadınlar. Berk Oktay hiç evlenmese iyiydi aslında bekar bekar yaşasın o en güzeli.
Eğer doğruysa gerçekten kadın kafadan sakatmış..
Düşman başına :/
Cevap
33Cevap
Sen rezil edeceğim demiştir kesin ve aklına böyle bir fikir gelmiş olabilir eğer iddialar doğruysa
Ne beklenir zaten bunların dünyası zaten ahlaksızlıklarla dolu, yazık ki gençlere kötü örnek oluyorlar. Ha uyuşturucu kullanmasını teşvik etmişsin ha böyle sapkınlıkları ne fark eder 😊
Karisi degil karsinin annesi yapmis diye biliyorum karsi tarafda masum degilmis bu olay mustafa cecelinin yaptiklari unluler cok ahlaksizlar hicbirinde ahlak saygi sevgi kalmamis terbiyesiz insanlar
sahtekar bir toplummu doğuyor ahlak edeb kalmadı karı koca güvenemez oldu bu şiddetlerin çoğuda edep ve hayanın azalmasından kaynaklanıyor
yozlaşmış insanların yozlaşmış gündemde olma oyunları.. ahlakın çöküşü.. haya duygusunun yitimi.. ya da sadece bir asparagas haber.. bunlardan biri.
Başlarım alayının babasının şarap çanağına. Bana ne kimin kime ne ettiğinden. Özel hayatından bana ne!
Ünlü olunca özel hayat genelin hayatı mı olmak zorunda? Kime ne, kimin kime ne koyduğundan?
Bunu paylaşmakla amacın ne?
Hayır asıl soru o değil :D Asıl soru bir insan neden çıplak fotoğraf çekinir?
hepsini geçtimde kafada kask vücut cıplak nasıl bir fantezidir sdgdfhg
O değil de insan özel fotolarını nasıl telefonda tutar ki... resmen canlı bomba...
Böyle fotolari zaten neden cekinir ki Insan? Kim OLURSA OLSUN. Bir gün ayrilma ihtimalin olabilen birisi iste „Esin“... Bu yüzden kimseye güvenmemek lazim.!
Akasya Durağının Murat'ından hiç beklemezdim. Kadın da hem şıllık hem de hainmiş.
Belki de kocası bunu aldatıyor, bir kadın sebepsiz yere böyle bir şey yapmaz. Eminim haklı bir sebebi vardır.
Ya ben bilmiyorum size ne kadar doğru gelicek ama bence mutlaka altında vardır birşey
Bunun cevabını en güzel Kim Kardashian verir. Para kazanmak için belki de
Dünyanın çivisi çıkmış arkidiş..
Acıyorum bunlara rezil olduğu için servis etmiştir..
İyi de bu sebeple tutuklanan bir çete var ve 700 yıla yakın ceza aldılar. Eşi yaptıysa ne mana
akıl saglıgıından suphe etmek lazım ya da esının ununu kıskandı belkıde kendı reklamı ıcındır ayrılcaklardır madem ayrılcaz gundemde kalayım demıstır..
bir kadın bunu yaptı ise mutlaka bir intikam vardır alınmayı beklenen
Hayir boyle bisey kocasina yapamaz ben yapcigina hic inanmiyorum
Midem bulandi.. ne pislik adammis
Yok kız. Adamın karısı fotoğrafları yayınlamış.
Taş uzaktan gelmiyor hiç bir zaman
Bunlar sohret ve para icin her seyi yaparlar
teknoloji özürlülüğü😃
Karaktersiz şerefsiz oldukları için
iddia edildi, umarım gerçek değildir..
Gerçekten mi aaaa değildir ya
Bu adama bu karı yakışmamış
Gel de kadınlara güven şimdi...
Mal gelmişler mal giderler
Bunlar evlenmesin ya b. ku çıkıyor
bu kadına fazlaydın zaten reyiz isabet olmuş
Sadece bir iddia gerçek olmaya bilir
Çok ayıp. İnsanların özel hayatına girmemeli...
tipsiz karı berke kurban olsun
Reklam kokan hareketler
Sapık 😬 o kask nedir ya
Acilen misilleme yapılmalı
Karaktersiz kadın ya
Link? 😂😂
Yazık
Yok artık
Vay şıllık
Vay yelloz :D
Vay onun bunun evladı
Yengeç