KS Hakkında 4N1K sence ne demek? (Sayfa 6) 4N1K Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1513 4N1K sence ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
Selcemayy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Nerde? Ne için? Ne zaman? Ne olursa olsun? Her şey kızımız için 0 0 Yorumla
psikolog_istanbul Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kişisel gelişimle ilgilenenlerin bileceği güzel bir soru 🙏 0 0 Yorumla
itisalaskaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 4 tane farklı bünyenin, kişiliğin bir insanın etrafında toplanması, ortak noktası olması bence. 0 0 Yorumla
Kamelya9 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 4n1k benim için hayat demekHepimiz kızımız kızımız hepimiz için demek :D 0 0 Yorumla
Hayrunnisadundar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 4n1k benim için hayat demek💕💞Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için😍😍❣️🌙 0 0 Yorumla
Birkediasigi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sadece 5N 1K biliyorum:) ama filmi izleyeceğim meraktayım 0 0 Yorumla
arkasokaklar Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için 0 0 Yorumla
KendiniAsanZenci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl 4 Niyazi 1 Kezban 9 2 Yorumla ilunnga +1 yıl Helaaal dkdkdkdd Yorumla biberportakalı +1 yıl güzel tespit Yorumla
zorsinav Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Ne, Neden, Nerede, Ne Zaman, Kim 2 1 Yorumla Gizlixx4 +1 yıl O 5N1K okulda öğrendiğimiz konu. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 4N1K arkadaşliğin en sevimli komik şapşik hali demek 😍 0 1 Yorumla Erdem253555 +1 yıl İlk filmi hangi si Yorumla
Popito Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Ne Neden NasılNiçinKim 2 1 Yorumla sndrellaaaa +1 yıl Doğru cevab Yorumla
Gmztnmz Takip Et Master Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl Sadece bir türk dizisi olduğunu biliyorum 2 0 Yorumla
mervatunca Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl 4 nerde bir kiz ilk ask ilk heyecan 2 1 Yorumla mervatunca +1 yıl Ne ler nerede ne zaman nasil niçin k da kizz demek Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl KS Hakkında konusunda 1b cevap paylaştı. 4 nuri, 1 huri demek 😂 2 2 Yorumla SuskunCicek +1 yıl Haha: ) yine beni güldürdn Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Gülüşün daim olsun❤ Yorumla
Nursensei Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl 4N1K Türkçe'de:Ne? Nerede? Ne zaman? Niçin? Kim? 2 0 Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Nerede, Ne zaman, Nasıl, Neden, Kim? 2 0 Yorumla
İsimönemlimii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Nerede? Nasıl? Ne zaman? Niçin? Kim? Kiminle? 1 0 Yorumla
Cikolatali_fasulye Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl Ben 4 nöron1 1 kadın diye biliyorum 1 0 Yorumla
FireBreather43 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl 4N: Ne, nasıl, nerede, ne zaman? 1K: Kim? 1 0 Yorumla
1emrederler Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl 4N1K ile 5N1K yı karıştıranlar ahajjsısjsn 1 0 Yorumla
ruh_halimguzel Takip Et Master Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl Dun aksamm ilk bolumu harikaydi gercekten4n1k 1 0 Yorumla
ilaydacanel Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl 4 erkek 1 kız olabilir mi acaba 1 1 Yorumla Olivyasarıtaş +1 yıl 4 nöron 1 kız Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Kıskançlık ve rekabet dolu bir aşk serüveni. 😎 1 0 Yorumla
zeynebiniizz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Edebiyattaki sorular😂😬 1 1 Yorumla Kral41 +1 yıl Benim gibi mesela🤣 Yorumla
AswelTigger Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl 1 KIZ için kavga etmenin 4N edeni bana kalırsa 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Nerde?Neden?Ne zaman?Niçin?Kiminle?:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Nerde? Ne için? Ne zaman? Ne olursa olsun? Her şey kızımız için
Kişisel gelişimle ilgilenenlerin bileceği güzel bir soru 🙏
4 tane farklı bünyenin, kişiliğin bir insanın etrafında toplanması, ortak noktası olması bence.
4n1k benim için hayat demek
Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için demek :D
4n1k benim için hayat demek💕💞
Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için😍😍❣️🌙
Sadece 5N 1K biliyorum:) ama filmi izleyeceğim meraktayım
Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için!
4 nedenim 1 kadınım var:p
Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için
Ne nezaman nerede nasil kimle. Bu ne?
Gunumuzde 4 erkeğe 1 kız düşüyor 4 N erkek 1K Kiz😂
4 Niyazi 1 Kezban
Helaaal dkdkdkdd
güzel tespit
4 Nirvana 1 Keşiş : )
Ne, Neden, Nerede, Ne Zaman, Kim
O 5N1K okulda öğrendiğimiz konu.
4N1K arkadaşliğin en sevimli komik şapşik hali demek 😍
İlk filmi hangi si
Ne
Neden
Nasıl
Niçin
Kim
Doğru cevab
Sadece bir türk dizisi olduğunu biliyorum
4 nerde bir kiz ilk ask ilk heyecan
Ne ler nerede ne zaman nasil niçin k da kizz demek
4 erkek 1 kız mı acaba
4 nuri, 1 huri demek 😂
Haha: ) yine beni güldürdn
Gülüşün daim olsun❤
4N1K Türkçe'de:
Ne? Nerede? Ne zaman? Niçin? Kim?
4 nötr 1 katır 😁😂
4N1K
4 Nisan 1 kasım
#4N1K💕
Nerede, Ne zaman, Nasıl, Neden, Kim?
Nerede? Nasıl? Ne zaman? Niçin? Kim? Kiminle?
Ben 4 nöron1 1 kadın diye biliyorum
4 nöron 1 kız diye biliyorum 🤔
4N: Ne, nasıl, nerede, ne zaman? 1K: Kim?
4 erkeğin baş harfi n bir kız
Ne
Nerede
Nasıl
Ne zaman
Kim
1 kız için 4 neden 4n1k ilk aşk
4N1K ile 5N1K yı karıştıranlar ahajjsısjsn
4 nizamsız 1 kibariye
4 neden 1 kalan uydurdum 😊
4 nötr kafa 1 kız kafası
Dun aksamm ilk bolumu harikaydi gercekten
4n1k
4 erkek 1 kız olabilir mi acaba
4 nöron 1 kız
4 Nonos 1 kiz dsfkjfsk ne bilim
Kıskançlık ve rekabet dolu bir aşk serüveni. 😎
Tweet i olmayanlar napcak kazanamicak mı
Artık dizisini de mi yapmışlar?
4 erkek 1 kız heralde (:
4nöron,
1kız.
4 nalet 1 kadın sjsjs
Ne
Nasıl
Niçin
Ne zaman.
Nispet
Nolur
Nayir
Neden
Kim
Ne, Nerede, Nasıl Ne Zaman, Kiminle
4n1k aşktır heyecandır.
sevgidir
kim kiminle nerede nasıl
Ne nasıl nerde ne zaman kim
hepimiz birimiz hepimiz kızımız için :d
Naim, niyazi, nurullah, nazım - kezban 😂
Nabıyon
Naber
Nassın
Nörüyon
Kaaaarşim
Edebiyattaki sorular😂😬
Benim gibi mesela🤣
İzlenmeyecek bir dizi daha. Sitcom mitcom bir şey yapın.
1 KIZ için kavga etmenin 4N edeni bana kalırsa
iste bunu bende cok merak ediyorum :D
Nerde?
Neden?
Ne zaman?
Niçin?
Kiminle?
:)
4 erkek 1 kız gibi bir şey olabilir
Ne nerde ne zaman niçin kiminle