4n1k ne demek? 4 nöron 1 kız 4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken 4 aptal oğlanla nasıl sıkışabilirki 1 sırık oğlan kim bilir? Nerde ne zaman neden ne yapıyorsak HEPİMİZ KIZIMIZ KIZIMIZ HEPİMIZ İÇİN💕🖤💕
Birincisi; (4) odacıklı kalbim tıka basa doluyken (N) asıl sıkışabilir ki oraya (1) sırık oğlan (K) im bilir? İkincisi; Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için! Üçüncüsü ise; 4 nöron 1 kız.
@KızlarSoruyor#4N1KİlkAşk 4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken Nasıl sıkışabilir ki oraya 1 sırık oğlan Kim bilir? İkincisi; Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için! Üçüncüsü ise; 4 nöron 1 kız. Gizli9706
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
nerede bu aşk
niçin bizi bulmuyor
neden sürekli kaçıyor
ne zaman bulacağız
kim ki bu gönlün sahibi...
Açıklaması "Ne, Neden, Nerede, Ne Zaman, Kim"
İşin muzipçesi de (4) taneyi (N) e yapacaksın birini (K) ap.
Düşünsenize dizinin ismini koymamışlar ve en çok kamuoyu yaratan paylaşımı dizi ismi yapıyorlar? Hım hım hım.
4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken Nasıl sığabilir ki oraya 1 sırık oğlan
(kitabın başında yazıyordu)
aklımda olan 4 erkek 1 kız demek bence. ama ipucuna göre şey de olabilir 4 erkek 1 çeteye yeni katılan yani sırık 😅
Ya sorry buldum simdi yaprak şey diodu; " 4 odacıklı kalbim tıkabasa doluyken 4 aptal oğlanla, nasıl sıkışabilir ki oraya 1 sırık oğlan."
kim bilir"
50 sürpriz hediye neymiş? Üye ismimizi tweet atmamızı istemeniz çok şaçma, o zaman kendi adım soyadımla burada hesap açardım, değil mi? Az mantık...
Dün izledim mükemmel bir dizi Ali kızı seviyor ya ama kız öbürüne aşık olacak klasik aşk dizileri işte
Ne
Nerede
Nasıl
Ne zaman
Kimle
Lisede ki dil anlatım hocamız bunları söyleyerek giriyordu sınıfa 😂😂
Normalde
Nerede
Ne zaman
Niçin
Neden
Kim
Ama diziye göre cevaplayacak olursam da ;
4 Erkek 1 Kız 🤷
Bu tür gençlik dizileri ilgimi çekiyor, izliyorum hemen. :)
Ne?
Nasıl?
Nerede?
Ne zaman?
Kiminle?
Katıldım.500xPer ve bir adet lamborgihini isterim. Lamborgihini gelecekse xperi boşverin beni banlayın
Büşra Yılmaz'ın 4N1K kitabından ekranlara uyarlanan 4N1K İlk Aşk dizisi ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.
4N1K Kitabı son yılarda çok beğenilen bir kitaptır. Yazarı büşra yılmaz Kitabın içeriğinde 1kızın 4 erkekle takıldığı için kitaba 4N1K adı verilmiş
4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken Nasıl sıkışabilir oraya 1 sırık oğlan Kim bilir?😂 birincisi bu ikinciside 4 Nöron 1 kız ✌🏻
ya bu kızlar niye Bir birine eksi veriyor ben anlamadım hadi biz erkekler malız ama siz kızların Bir birinize destek olmanız gerekmiyor mu 😃
4 odacıklı kalbim kalbim tıka basa doluyken 4 oğlanla. N'asıl sıkışabilir oraya 1' sırık oğlan? K'im bilir?
.
Yerli matriks olabilir.
Ama light olur elbette,
Hem senaryo hem oyunculardan çok şey beklememek lazım değil mi?
.
4N1K = Nerede Ne zaman Nasıl Ne yapıyorsak , birimiz Kızımız Kızımız hepimiz için Alın size açılımı Twitter la ugraşamam
4 odacıklı kalbim kalbim tıka basa doluyken 4 oğlanla. N'asıl sıkışabilir orya 1' sırık oğlan? K'im bilir..
Yani kisacasi 4 erkek 1 kiz
@KızlarSoruyor #4N1KİlkAşk 4 Nala 1Kalp 4 odacıklı kalbim kalbim tıka basa doluyken 4 oğlanla. N'asıl sıkışabilir orya 1' sırık oğlan? K'im bilir..
MaSksTeR
Nikinin anlamini merak ettim
@Ghostshutterr Master in arasına ks koydum ama sapıkça sanıyorlar. Mas-ks-ter
Himmmmm. Sagol
aslı benim bildiğim ne neden nerde niçin ve kim sorularıyle yazılan köşe yazıları diye biliyorum. filmin ismi de oradan alıntı...
4n1k diye bir şey yok diye biliyorum doğrusu 5N1K Değil mi?
Ne?
- Nasıl?
- Niçin?
- Nerede?
- Ne zaman?
- Kim?
4n1k ne demek?
4 nöron 1 kız
4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken 4 aptal oğlanla nasıl sıkışabilirki 1 sırık oğlan kim bilir?
Nerde ne zaman neden ne yapıyorsak HEPİMİZ KIZIMIZ KIZIMIZ HEPİMIZ İÇİN💕🖤💕
Birincisi; (4) odacıklı kalbim tıka basa doluyken (N) asıl sıkışabilir ki oraya (1) sırık oğlan (K) im bilir? İkincisi; Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için! Üçüncüsü ise; 4 nöron 1 kız.
4N1K nın anlamı:
Ne?
Nasıl?
Niçin?
Nerede?
Ne zaman?
Kim?
İfadenin doğrusu 5n1K olarak bilnmektedir soru sorarak içerdeki tam anlamı kavramak adına kullanılmaktadır.
Bende bu diziyi bekliyordum başlasın artık
@KızlarSoruyor #4N1KİlkAşk 4 odacıklı kalbim tıka basa doluyken Nasıl sıkışabilir ki oraya 1 sırık oğlan Kim bilir? İkincisi; Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun, hepimiz kızımız kızımız hepimiz için! Üçüncüsü ise; 4 nöron 1 kız. Gizli9706
4 erkek 1 kız değil! 4 odacıklı kalbim kalbim tıka basa doluyken 4 oğlanla. N'asıl sıkışabilir orya 1' sırık oğlan? K'im bilir?
Komikmiş
Ne nerede kim. nicin sorularinin diziye dönüşmüş hali
(4) Ne, Niçin, Neden, Nasıl, (1) Kim, aklıma gelen tek 4N1K cevabı :) tweetledim, 500xper'imi alayım :)
tweetledim. Hediye İnşallah bana çıkar çok ihtiyacım var :)
Nedeniyle dünyadayım
Ne sevgi için
Nede intikam
Neden mi derseniz
Kimin öldüğü gecenin lanetiyim ben:)
Neden nasıl niçin nerede kim
Ne yi kaçırmışlar...
Aklıma 5 n1k geldi 😂😂 ama dizi fragmanı gözel yani 😂
gazete yazma unsurlarıdır.
K-KİM
N-NE ZAMAN
N-NEREDE
N-NİÇİN
N-NASIL
4N1K = Nerede Ne zaman Nasıl Ne yapıyorsak , hepimiz Kızımız Kızımız hepimiz için.
HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!
Anlamı budur teşekkürler fkfk
Haber toplarken sorulan sorulardan oluşur. nerede, ne zaman, nasıl, niçin, kim tarafından oldu? Şeklinde sorulardan oluşur
4erkek nerede ne zaman nasıl niçin 1 kızı paylaşamıyorlar 😂😂
Nee gerçekten dizisi mi çıktı. Ama ali degişmis :( o çocuk icin izlenir de ya
4 erkek 1 kız qlwkqjwq :D
Heyecanla bekliyorum bu arada diziyi.
#4N1KİlkAşk
önce kitap sonra film sonra a da dizi. Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için
Ali :) oğuz :) gökhan :) sinan :)
Yaprak :)
4 boy 1 Girl ;)
4 odacıklı bir kalbe nasıl sığar 1 sırık oğlan kim bilir?
Filme bakarsak 4 erkek 1 kız arasında geçen dostluk.
(4) odacıklı kalbim tıka basa doluyken (N) asıl sıkışabilir ki oraya (1) sırık oğlan (K) im bilir?
Nasıl, nerede, ne zaman, neden? Ve kim? 😉😉😅😊
4 erkek, 1 kız.. Nerede? ne zaman? niçin? ne? olursa olsun hepimiz kızımız kızımız hepimiz için...
Aslında anlamı çok. Nerede ne zaman niçin ne olursa olsun hepimiz kızımız kızımız hepimiz için.
Gezmene tozmana kıyafetine makyajına karışan yok he birde kafa rahat 😄💓
- Ne?
- Nasıl?
- Niçin?
- Nerede?
- Ne zaman?
- Kim?
Neden nasıl niye niçin tüm soruların cevabı o kişi de var çünkü o google :D
Hiç izlemedim ama Cüneyt Özdemirin 5N1K gibi güzelse keyfine doyum olmaz diye düşünüyorum 😏
4 n ismi ile başlayan isim ve 1 k ile başlayan isim olabilir belki
Neden nasıl niçin nerede kim? Ama filmdi diye hatırlıyorum
( Ne Neden Nerde Ne için Kiminle )3 maymun gibi bişey olması lazım örn görmedim duymadım bilmiyorum
Nerede ne zaman nasıl neden diyene kadar 1 Kız gitti..
Hepimiz kızımız kızımız hepimiz için gibi bir şeydi
Ölümcül aşk virüsü yeni adı domuz gribinin kankası 4N1k
Nerede Ne zaman Nasıl Ne yapıyorsak, hepimiz Kızımız Kızımız hepimiz için!
Harika bir diziye benziyor, mutlaka izleyeceğim, Twitter'da da yaptım :D