KS Hakkında 4N1K sence ne demek? (Sayfa 16) 4N1K Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1513 4N1K sence ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Dört erkek bir kız 0 1 Yorumla BirZamanlarBatıda +1 yıl bişey sorabilirmiyim Yorumla
Bakperi20 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 4 ne 1 kim 😂 1 1 Yorumla kaanmann +1 yıl @Bakperi20 taktik falan yok arkdaşım güzel buluyorum seni ve tanışmak istiyorum yeter be Yorumla
iqzet Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 4 nefis 1 kadın. 0 6 Yorumla Boze_ +1 yıl O 4 nefisler erkek mi oluyor 😂😂 Yorumla iqzet +1 yıl Erkek oluyor tabi 😄😄 Yorumla Boze_ +1 yıl Tövbe 😂 Yorumla 3 yorumu gör iqzet +1 yıl Nefis kısmını yanlış anlamışsın sen 😂😂 Yorumla Boze_ +1 yıl Ne bileyim kızlara denir genelde nefis diye erkeklere diyen bir erkek görünce güzel kardeşim zannettim 😂😂😂 çok pardon Yorumla iqzet +1 yıl Güzel kısmını kabul edebilirim ama kardeş demeyelim yani ne hacet 😂 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl KS Hakkında konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzleyeceğim 1 0 Yorumla
adılazımolmayanben Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl 4 Nöron 1 Kız 1 2 Yorumla Mirjiyan +1 yıl Yol daha neler Yorumla adılazımolmayanben +1 yıl Öyle biliyorum ama başka bir şey daha vardı. Hatırlayamadım Yorumla
efkanbaşar Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl 4 erkek 1 kız 0 1 Yorumla efkanbaşar +1 yıl 4 nöron 1 kız Yorumla
Pıttıktadı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 3 erkek 2 kız 0 7 Yorumla replike +1 yıl 1k bine tekamül etmiyor mu? Yorumla Pıttıktadı +1 yıl @replike etmiyor ki canım Yorumla replike +1 yıl @pittiktadi ben yalnış biliyorum sanırım canım Yorumla 4 yorumu gör Pıttıktadı +1 yıl @replike peki canım Yorumla replike +1 yıl hemşehri kontejanımdansın :) Yorumla Pıttıktadı +1 yıl @replike belki olabilir canım Yorumla replike +1 yıl hayırlısı diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
5n1k değilmiydi o
Dört erkek bir kiz
dizidir heralde :P
4 keko 1 kadın gibi bir şey galiba bilmiyorum
Neden neden neden neden ki?
4 ncün nesil 1 inci kuşak
Ben bir şey anlamadım😃😃
4 Nöron 1 Kız
Hahahahaha😂😂😂
4 Nazif 1 Kemal 😂😂
Dört erkek bir kız
bişey sorabilirmiyim
5 neden 1 kadın
Dört nöron 1 kız
Güzel
5n1 k vardı eskiden
4 erkek 1 kiza asik
4neden 1 kiz
4 Nigdeli
1 Karsli
Neden Aşk gerek
İlk aşk olabilir..
4 kız 1 erkeği 😱
Nöronlarının kızı 😀
4 erkek bir kiz
4 böcek 1 çiçek
4 Nöron 1 Kız
4 erkek 1 kiz
Çok iyiii👏👏👏👏
4 kiz 1 erkek
4 Kız 1 Erkek 🙄
4 ne 1 kim 😂
@Bakperi20 taktik falan yok arkdaşım güzel buluyorum seni ve tanışmak istiyorum yeter be
4 nefis 1 kadın.
O 4 nefisler erkek mi oluyor 😂😂
Erkek oluyor tabi 😄😄
Tövbe 😂
Nefis kısmını yanlış anlamışsın sen 😂😂
Ne bileyim kızlara denir genelde nefis diye erkeklere diyen bir erkek görünce güzel kardeşim zannettim 😂😂😂 çok pardon
Güzel kısmını kabul edebilirim ama kardeş demeyelim yani ne hacet 😂
Neymiş
4 neden 1 konu
Ask la ilgli
4neden 1 kişi
4 kanka 1 kız
4 Nala Koşanlar
4 Nedim 1 Kenan
hemen tweet attım
4NK1'DIR
😂
4 soru bir cevap😂