AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Yapıyorsa yapsın sözüm yokda, aşağılar gibi yayınlaması görgüsüzce olmuş ne acayip insanlar var..
Gereksiz işler.
Kadının yüzünden huzursuzluk akıyor.
Ona bakın siz asıl...
Yıkamakla fizyoterapinin ne alakası var adam ayağını yıkatmıyor ki eşi yardımcı oluyor olay bundan ibaret
Ulan para nelere kadiirsin... Arda hayvani reklam evliligi yapmis.
Mantıksızlıktan başka bişey değil. Eşi istese dahi bunu paylaşıp eşi dostu birde bunlar ünlü göstermesi çok ayıp eşini rezil etmek gibi...
Kadına acıdım doğrusu
Karaktersiz bı adam. GS li olarak bunu net bı şekilde diye bilirim yani
Kadını biraz küçümsemek gibi olmuş kimse kimsenin ayağını yıkamaması iyidir.
Ya bak evde ne yaparsaniz yapin o sizin ozeliniz karisamayi ama gundeme gelmek icin bu tür saçma şeyler yapmayin be
Yıkayan razı, yıkatan razı, kendi özel hayatları kime ne bundan?
Rezalet bir durum hani nerede kadın hakları kadınların ayağa kalkması lazım bu durumda
Alişan dan sonra 2. Kiro vakasi babalari da harran ovasinin agasi hüso agadır 😂😂😂
Ne biçim bir insan bu ya canım kız sen neden yıkıyorsun
Fizyoterapistler ayak mı yıkıyomuş ne saçma bir paylaşım
Senin ayağını sickerim deyip daşşşağına bir depik çakacaksın görecek sonra ayak yıkatmayı pezzzo
Ya bu gayet normal ama bunun paylaşılıyor olması çok anormal.
Kadınların daha aşağılayıcı yaptığı şeyler var. Erkeklerin önünde köpek gibi eğilip sakso çekmesi gibi. Ona ses eden yok. Ayrıca size ne ulan adamın eşi bu durumdan rahatsız değilse si ze ne !
Yerine göre yapilmalı guc gosterisi olduğunu sanmam
Sonuç olarak eşi, yapabilir bence burda bir sıkıntı yok ama bunu görgüsüzce paylaşması saçma
aslında eşini ne kadar aciz bir hale sokuyor..
farkında bile değil..
şu hayatta tek ayaklarını yıkayacağım kişi çocuğum, annem , babam ve kardeşim olur.
Adam parayı o ayaklardan kazanıyor.. Para olmazsa mutluluk olmaz, eşi de bunun son derece farkında demekki
Türk kızları maço erkek seviyordu değil mi?
Adam fulbolcu o ayaklar getiriyor milyon dolarları bence o kadına mustehak yani 😂😅xcxadsa
Yikamam, asil guc gosterisini beni el ustunde tutarak gostersin ayaklarini yikatarak degil
bune şimdi ya mal mal gündem haberleri çok saçm asağpan el ayak yıkata
sizene ne ki bundan arda turan mutlular kimse kimsenin hayatina karismasin bence
evet kadınların üzerinde güç gösterisi yapmayı severiz. Çünkü güçlüyüz ve kadınlar güçsüzdür.
Bir de bunu sosyal medyada mı paylaşmıs gav at
Seven ayakta yıkar el ayakta öper sevgi insana her şeyi yaptırır Ellerinize sağlık
Yıkayabilir ama karşılıklı olmalı kadın yıkayacaksa erkekte yıkamalı
İlerde Birgün insanların yatak odalarinada girersiniz şöyle pozisyonla yapmış diye
Sevdiğim insanın önümde eğilmesini istemem..
Ne varki bunda olabilir bende eşimin ayaklarını yıkarım hayat müşterek Hanımefendi
Ne gereksiz bir üyesin be bir de bizim hesabımızı siliyorlar ayak falan yıkatmıyor buzunu koyuyor
bir yorum atan arkadaşa katılıyorum kadınlar diz cokup sakso cekerken aşağılıci olmuyorda ayak yıkamak mi aşağıci oluyo gecin bunlari 😀
Sakso çeken kadın bundan daha aşağılayıcıdır mesela önemli olan bu devirde gururlu kadını bulabilmekte sahi kaldımı öylesi?
Ayak yıkatmıyor bence yeni fizyoterapistim yazmış altına
bence ayak yıkatmak kadının eşine olan saygı ve sevgisidir. Eşine değer veriyor olduğunu gösterir. Eşin bunu kendi rızasıyla yapması zorla değil
Parayla kadini kole yaptiran erkek. Helal olsun..
kadının ailesi çok zengin. keko arda’ya muhtaç sanki.
Muhtac ki yikiyor. Helal olsun, kadinlar yerini bilmeli.
Sosyal medyada paylaşması hiç hoş olmamış
Kiz onunla para için evlendi. arda bunu biliyor. kizi köle gibi kullaniyor. alan memnun satan memnun. parasıyla değil mi?
Yalnız kız zaten zengin bildiğim kadarıyal
kadarıyla*
kızın ailesi çok zengin. arda kim?
Kızlar bence bu kenan imirzalaogluna gonderme yenı dızısınde sultan ya mıllet ayaklarına kapanıyor ben gercekte yasıyorum bu durumu havasında 😃
Kiz sosyetik zengin olsada arda kadar milyon euroları kazanan bir aile değil bence. adamdaki para 7 sülaleye yeter.. ama bence kiz ondan bir cocuk yapip milyon dolarlik nafakalari alip boşanacak. Bu kıroyu böyle guzeller çekmez.
Zorla güzellik olmaz demekki kız da istemiştir.
kadına bağcıları yaşatmaya başlatmış.😂
Biri çıkıp demiyor ki vileda kovası ne alaka bea?
Haha: )
reklam kokan hareketler bunlar mayk
Kadin razi size noluyo bre klavye delikanlilari
Arda Turan "adam" olduğu için o ne yapsa doğru
Gereksiz hareketler..
Tamamen güç gösterisi
Sanki erkek yoktu evlenecek illa arda da arda 😄
Kendileri gibi saçma bir paylaşım
Buzlu kovadaymis ayağı.. Maksat reklam ışte
Varoslukta cigir acmislar
Bunu hikaye atması kadar saçma bir durum olamaz.
kız istemiştir yıkamayı
yaa su oc bu bırakın artik
Kadin Bas Taçıdır Böyle Serefsizlik Olamaz.
Ikisi de 45 kromozomlu
Çok saçma bir sevda..
Kadını aşağılamaktan başka bir şey değil
Mal geldiler mal gidiyorlar Allah'ım