Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medyadan "Yeni fizyoterapistim" diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi Aslıhan Doğan Turan'a, ayaklarını yıkattı..Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'a ayaklarını yıkattığı fotoğrafı "Yeni fizyoterapistim" diyerek paylaştı.
ALİŞAN'IN SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI
Daha önce türkücü Alişan'ın "Evleneceğim kadın terliklerimi giydirecek" sözleri uzun süre sosyal medyada ve ünlüler dünyasında gündem olmuştu.
ARDA TURAN FİTİLİ ATEŞLEDİ
Şimdi ise yıldız oyuncu Arda Turan'ın bu paylaşımı özellikle sosyal medyada büyük tepki topladı. Konuyla ilgili Arda Turan ve eşinden henüz bir açıklama gelmedi. (Posta)
Türk erkeklerin ayak yıkatma sevdası ne zaman bitecek?
Bu isin kucuk dusurmek ya da asagilamakla hicbi ilgisi yok bence. Sevgilin ya da esin cok yorulmustur aksam eve geldiginde guzel bir masaj yapmak istersin icinden gelir. Omzuna kremle yaptigin masaj ne kadar normalse ayagina da sicak suyla yaptigin masaj o kadar normal. Sonucta o da vucudun bir uzvu. Bunun asagilanmakla dogrudan ilgisi yok. Ha bazi aptallar bunu karisina efendilik ettiginin gostergesi olarak gorup gosteriyo ve ayak yikamayi ya da ayak masaji yapmayi iticilestiren durum bu. Kadin seviyosa ve icinden geliyosa eşinin yorulmasina kiyamiyosa yapar ne var ki bunda?
Arda Turan'ın fotoğrafı çok konuşulmuştu... Açıklama yaptı Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medyadan "Yeni fizyoterapistim" diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi Aslıhan Doğan Turan'a, ayaklarını yıkattığı iddia edilmişti. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğraf sonrası açıklama yapan Arda Turan, 'Ne ayak yıkatması, ayağım da buzlu kovada' dedi.
Turan'ın bu paylaşımı olay oldu! Eşine ayaklarını yıkattığı iddia edilen ünlü futbolcu eleştirilerin hedefi oldu. Tepkiler karşısında sessizliğini bozan Arda Turan, yanlış anlaşıldığını belirtip, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ‘Dizimdeki buza yardımcı olduğu için; Eşime yeni fizyoterapistim diyorum… Ayağım da buzlu kovada! Şaka, komiklik, eğlence hani… Baktığımızı ne zaman göremez olduk. Ne ayak yıkatması… Allah akıl fikir versin. Hatırlatma: Geçmiş olsun denir.’
Evleneceğin kadın çayını çorbanı getirir yemeğini hazırlar ütünü yapar çamaşırını yıkar bulaşığını yıkar. Ama ve ama ayaklarını yıkatıyorsan eşine onu sevdiğinden değil köle olarak gördüğündendir iyi niyeti suistimal etmek hayatta en nefret ettiğim şey.
Su sevgi değil saygısızlık bir kadına bu saçmalıkları yaptırmak gerçekten karaktersizlik.
Vallaha sarecim işler o kadar yoğun ki gecem gündüzüme karıştı , borçtu harçtı derken ne sanal ne reel dünyada varlık sördüre bildim.😀 Biraz nefes aldım yeni bir hesapla geri döndüm buralara 😀
Sacma sapan bir davranis Eli ayagi saglamsa hasta degilse gereksiz bir olaydir ayak yikatma Kaldi ki kadinim ayagimi yikiyor diye sosyal medyada bunu yayinlamak gorgusuzluktur
Sen ne sacmalıyısun canım adam ne yazmış görmüyomusun ayagından sakatlanmış eşi masaj yapıyor sevicem bos muhabbetinizide sizide ardayı sevmem ama gömücem diye Sz
Sen Madridcde Ronaldo ile komsu ol, senelerxe Atletico'nun bayrak adami ol, Xabi Alonso ile ayni cemiyetin icinde ol, Barcelonalara git, Messi ile, Iniestayla hergun vakit harca. Takim arkadasin Shakira ile evli falan olsun.
Ama kafa yapin Bayrampasa apacisinden oteye gitmesin, hep sacma sapan seylerle gundemde ol.
Ayak yikattigini falan da dusunmuyorum, muhtemelen ayagini bir teeapi olarak suda tutuyor ve karisi da havlu ile kurulamasina yardim etri cunku salonun ortasinda bir insan ortaligi islamadan bunu yapamaz kendi basina.
Ama su adam niye hep barzoca konlarla gundeme geliyor mk?
Benim merhaba merhaba seviyesinde tanidigim kokona bir odessaliya Instagram'da 'are you cola' ingilizcesi ile yurumustu bu. Kiz Vk'da yayinlamisti mesajini, hemi de tam da bu internetten kizlara yurume vukuatlari daha yeni yeni ateslenirken.
Nevarki bunda ben eşimi bebek gibi bakarım. Hasta olunca kremler masaj yapıp sararak sıcak limonlu nane icirerek terletir üzerini on kere degistirip gece on kere kalkar bakarım. Ama o bana öyle yapmaz. askim doktora goturimmi seni ne dersin der o kadar
Hayat müşterek sevdiğimin ayaklarıni da yikarim oda benim ayaklarimi yikar eger hastaysam yardima ihtiyacim var ise acizsem muhtaçsam ama bu afedersiniz ataerkil toplumun geri kafalilikta zirveye çıktığı andır bide mağrifet gibi resmi paylaşmak acıdım kadina sinem pâçayı ucuz yırtmış
kadın güzel iyi birine benziyor ama suratında iğrenç bir çaresizlik var. arda kadar o da suçlu sırf para için insan bu kadar karakterinden ödün vermez hem de arda için hiç vermez. şaka filan da değil belli ki arda kadını resmen köpeği gibi göstermeye çalışmış.
kendisi "beni seven kadın bakın neler yapıyor." , "eşim benim ayaklarımı yıkar." , "evde benim sözüm geçer." gibi şeyleri göstermek istiyor ama kendini rezil ediyor millet sevdiğini hanımını el üstünde tutar bunun yaptığına bak millet tarafından sevildikçe kendimi bit halt zannetmeye başlamış zayıf ediyor kendine milletin gözünden de kalbinden de düşüyor
O kadar seni aldatsın bu kadar çirkin bir adam sonra kalk sen bunla evlen bir de üstüne ayağını yıka. Aptallıktan başka bir şey değil, eli kolu bedenen bir rahatsızlığı, hastalığı olmadıkça bunları böyle çok normal bir şeymiş gibi sosyal medyada yansıtmak da aptallıktan başka bir şey değil.
Suç bu dangozlarda değil biraz da bunlarla evlenip bu davranışı gerçekleştiren kendisine saygısı olmayan kadınlarımızda. İkisi de dünyanın en canım insanı, bu davranışla da tastiklediler. Ama alan razı veren razı. Ne yaparlarsa yapsınlar bu iirençliği gözümüze sokmasınlar yeter.
alnından öpüyorum doktorcum.. gerçekten böyle kırolar daha çok prim yapmasa.. bu hareketleri sergileyemezler.. kadın kendine köleliği yakıştırmış ki yıkıyor..
Söyleyecek çok laf vardır, ama söyleyemiyorum, yalnız o kadın her kimse, yarın kadın özgürlüğü ile ilgili veya kadının değerleriyle ilgili ağzını açmasın. kadının suçu çok daha büyük. Ben kadın olsam ve eşim, sevgilim bana bunu şaka olarak bile yapsa ağzını yırtar*...
Yeni yetmeler anlamaz bunu eskiden yorulan calısan erkegin ayagını esi yıkardı bu adam ayagıyla para kazanıyo evini gecindiriyo hemde cok iyi gecindiriyo eside ayagını yıkamıs cok mu kötü birsey yorumlarda birde esitlikten bahsedenler var yazık karı veya koca hangisi yorulup rica etse ayagı yıkanır siz tiksinirsiniz o ayrı evlenmeyin ozaman size göre degil evlilik.
Bunu ne bir güç gösterisi nede eziklik olarak bakıyorum. Eşim çok yorgun olsa, yerimden kalkamıyorum ayaklarım ağrıyor dese bunu ben teklif ederim. Haa durduk yere gel ayaklarımı yıka da demez diyemez o da ayrı.. (aba altından sopa gösterdim sanki 😂😂😂)
Burda çoğu aşağlamak diyor ama aşağlamak ile hiç bir ilgisi yok. Bazı kadınlar seve seve eşinin ayaklarını yıkar mesela eskiden öyleydi ama bazı mal insanlar kendini bir bk zannetdikleri için veya yeni dönem insanlar olduğu için bunu anlamıyorlar.
rezillikten başka bir şey değil. hadi kendi isteğiyle yıkadı diyelim-ki bence anormal-bunu medyaya sunmanın mantığı nedir?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı erkekler de kadınlara tapıyor, kadınların ayağını yıkayıp, sonra o suyu içiyor. Videoyu attırmayın şimdi buraya. Ama ne hikmetse feministler (erkek düşmanları) sadece kadının erkeğin ayağını yıkama durumu eleştiriyor. Yani bildiğimiz tek taraflı cinsiyet savunma. Cinsiyet milliyetçiliği, cinsiyet ırkçılığı. Ayak yıkatma olayı bana göre yanlış, hoş değil. Ama iki yüzlü olmamak ve iki tarafı da eleştirmek lazım.
Karaktersizlik böyle bisey olabilirmi kadinlarimiz bas tacimizdir kadinima böyle biseyi yaptirmam bu herifi hic sevmiyorum kadin senin kölenmi? bu nasil güc gösterisi olabilir
Ulan kadın belki kocasının ayağını yıkamaktan gurur duyuyor. Niye artistlik yapıyosunuz? Medyaya sunmadan önce zaten kadının haberi olmuştur. Ondan gizli atma şansı yoktur. Hem siz ardayla olsasınıx sakso çekmekten ayağını yıkamaya sıra gelmezdi aç köpekler. Yalanmı 😂
Eşi kendi istegi ve rızası doğrultusunda yapsa da bu şekilde sosyal medyada yayınlamak ahmakligin - ezikliğin önde gidenidir... aranızda kalsın böyle seyler ve kimse bilmesin...
Vileda kovası sjsjs demek ki evde kova yok insta için acil vileda kovası kullanıldı sjsjs Erimin ayaklarını yıkamak hayalim çok seksi yaaa tam fantazilik sjsjsj Serpil çakmaklı edasında oturup ayaklarını yıkayacağım erim sjsjsjs
Benim sevgilim ileride eşim olunca böyle bir hadsizlik yaparsa direkt boşarım, ha hasta olur ameliyattan çıkar bir şey olur elbette yaparım ama zevkine yaptırıp bir de fotoğraf paylaşmak kadar iğrenç bir şey olamaz Sinem iyi kurtulmuş bu adamdan
Çok zavallı bir davranış yahu tiksindim... Her ikisi de paralı insanlar fakat asalet çok başka birşey! Her insan her mevki konum ve makamı taşıyamaz! Ne demişler "eşeğe altın semer vursan da eşek gene eşek"
Bunu ne bir hakaret, ne de bir mecburiyet olarak algılıyorum. İkisi de değil. Gerekirse yıkarsın, gerektiğinde bana ne, kendin yıka dersin. Böyle şeylerin artık tartışmaya kapalı olması gerekir bence biraz gelişelim.
Arda Turan 'ın eşi, Arda 'nın ayağını yıkıyor.. Millet veryansın ediyor neden? Bize ne? Size ne? Alan memnun yıkayan memnun size ne? Evlilik bu karı koca bundan memnunsa kime ne ya? Yeri gelir Arda'da onun ayağını yıkar masaj yapar! Saçma sapan şeylerle uğraşmayın.
değil neden derseniz sayıdan ibaret eski türk ordusunda evlerine dönen etkenlerin eşleri Ayaklarını yukar günden değil imkansızlıktan eş kıymeti bilmek bu şimdiki hatunlar memnun olmuyor elinden gelse kendi ayaklarını yikatcaklar 50 sene olsaydnzda görseydiniz gününüzü şimdi yeni önünüzde beğendiniz yanınızda yattınız sabahında Hatırlamasanız ah sizin günleri yakmak lazım dicem olcagz canı allahn kasari
Her tarafından magandalık akan bir herifin ayağı gündemimizi bu denli işgal etmemeli, eşi ile olan bu özel an'ı herkese reklam etmesi ise tam bir godoşluk.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya tüm kadınlar sakso çekiyor ama ayak yıkamak aşağılayıcı sayılıyor neden acaba. Yani onun yanında ayak yıkamak hiçbirşey
Gayet normal değil mi kocası yıkar tabi kocası da karısının ayağını yıkar. Kocasının ayağından tiksincek değil heralde. Yalnız bunu millete karşı paylaşması yanlış özel hayat sonuçta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bu genelleme yapmayi ne zaman birakacaksiniz bir olay yüzune tüm turk erkekleri demeyin O zaman Demekki kizlarda yikama sevdasi var ki yikiyo kimseye zorla bir sey yaptiremezsin
Ne alaka ya karısı ister ayağını ister başını yıkar istersede masaj yapar eşine karısı istese oda karısının ayağını yıkar Seven insan ayak yıkamakdanmı gocunucak
Bence şimdi kenan imirzalaoglu dizide sultan ya ben gercek hayatta eğdiriyorum sen filmlerde dıye paylasmıs olabılır bence 😃 sinemi unuttugunu sanmıyorum
Olabilir ne var bunda eşim benim ayağımı yıkamışsa bunun neresinde sorun veya problem görülüyor ki seven erkek te eşinin ayağını yıkayabilir bunun güç gösterisiyle pek alakası olduğunu düşünmüyorum
İğrenç bir görüntü. Kimsenin ayağımı yıkamasına gerek yok, ben kendim yıkarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır da neden bu kadar üzerine duruluyor? Adam halinden memnun. Kadında şikayetci değil gibi. Yani evin icinde olan olaya neden bu jdar tepki gelebiliyor anlamiyorum..
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Arda Turan fitili ateşledi, eşine ayaklarını yıkattı! Türk erkeklerin ayak yıkatma sevdası aslında bir güç göstergesi mi?
En İyi Cevaplar