Cevabın nedir?
+1 yılYuh ya, böyle şey de söylenmez ki :) Kaldı ki hiç Doutzen Kroes'u kıskandığımı, acayip güzel bulduğumu da hatırlamıyorum. Bu kadını da mütevazi bilirdim, gülüşü filan hoşuma giderdi; yaşlandıkça egoistleşiyorlar mı, ne. İş kaybetmekten ya da Kendall Jenner gibi cevherlerden tırsıyorlar, herhalde :)
-Doutzen Kroes akılsız ve onun kadar güzel olmayan hemcinslerini üzebilecek güzellikte.
-Akılsız ve benim kadar güzel olmayan hemcinslerimi üzebilecek güzellikteyim ama birini üzüp üzmemek insanın elinde olan bir şey. Hemcinslerimle dost olmaya çalışıyorum. İnsan; dostu için hep en iyisini ister, onu kıskanmaz. Kendimi sevdirmeye çalışarak bende iyi buldukları şeyler adına üzülmek yerine sevinmelerini sağlamak için uğraşıyorum.
*Gecen bol olsun.*02 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandıkça ego tatmini için saçmalıyorlar Adriana Lima da birkaç ay önce açık fotoğraflarımı kaldıracağım insanlar depresyona giriyor tarzı açıklamalar yapmıştı yaş 40 a dayandı artık bu modellerin tabi. Ancak Kendall gibi cevherler söylemine katılmıyorum Kendall modellik piyasasının en kötü catwalk ını yapan kişi, yıllarca fare suratlı diye dalga geçildi ve estetikle şu an bir yerlere geldi ama bu kendisinin başarısı değil ailesinin ünü ve menajeri olan annesinin kendisi hakkında kötü haber yaptırmayıp, popüler kültür dayatmasıyla her kampanyaya yollaması. Calvin Klein'in temsilcisi bile Kendall'ı kendi istekleriyle defileye çıkarmadığını söyledi, yeteneksiz abi bu net. Ama Gigi, Bella vs öyle değiller gerçekten işin hakkını veriyorlar.
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben Kendall'ın yüzünü estetik de olsa karakteristik buluyorum ki
her estetik yaptıran da aynı şeyi hissettiremiyor. Gigi, evet yani güzel kız ama bana çok bir şey ifade etmiyor mesela. Bella'ya gelince... Senin söylediğin her şeyi ben de Bella için düşünüyorum. Ablasının sayesinde bir yerlere geldi. Kızda fizik bile yok. Diğer VS modellerine haksızlık resmen.
Bella Hadid sizce Victoria Secret meleği olmayı hak ediyor mu? ↗
Net söylüyorum: Benim fiziğim Bella Hadid'in fiziğine 1000 basar, bu kadar da iddialıyım.
Hem genetik olarak hem de 4,5 yaşından beri yüzmemin getirdiği alt yapıyla bu kız VS modeliyse benim VS modeli olamamam için tek sebep boyum olabilir.
En İyi Cevaplar
Doutzen kroes dünyaya armağan edilmiş bir nimet üzülmek değil takdire şayan olduğunu düşünmek gerek😄
11 YorumlaBence de ;).
Evet bu kadının güzellliği tartışılamaz derecede zaten 😂😂 kızlar üzülüyordur Emin’im
08 YorumlaBen çok beğeniyorum ama üzmüyor şahsen :).
- +1 yıl
Gayet güzel bir kadınım, kıskanmama gerek yok. Hemcinslerimin de güzel olmasını isterim.
- +1 yıl
Kızmadım ki. Sadece lezbiyen demek gereksiz.
- +1 yıl
Kadınlar erkekleri etkilemek için uğraşmaz. Erkekler zaten etkileniyor her şekilde.
- Diziler & Filmler konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılAğlayan bile vardır şuna bakınca diğerlerine bakasım bile gelmiyor.
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Gidimde sunun netten fotograflarina bakayim az 😀 arsivde yaparim hem
- +1 yıl
Yap bakalım ;).
- +1 yıl
Saka la iffetliyim ben bye 🙃
- +1 yıl
Çok iffetlisin çok.
- +1 yıl
@Ruhsuzbilge beni en iyi bilenlerden biri 😀
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
118Cevap
Valla onun kadar güzel olmadığım için değil ama onun kadar narsist , ve ego sahibi olmak isterdim açıkçası. tamam güzel bir kadın da hiçbir kadının bir modele bakıp 'aaa niye ben onun kadar güzel değilim' deyip ağladığını sanmıyorum. böyle bir açıklama yapması çocukça olmuş biraz , komik geldi :)
03 Yorumla- +1 yıl
selam sana bir teklifim var
- +1 yıl
Ama bir bayanin hoslanica bisi yani yanlis. anlama cinsellikle. alakali degil
+1 yılBunu fazla şımartmışlar biri şunu güzelliğin geçici olduğunu ve Allah'ın yarattığı bir bedenle övünüp kibirlenmenin tamamen aptalliktan kaynaklandığını anlatsın. Ayrıca bundaki bel genişliği erkekte yok hiç kimseyi üzdüğünü sanmıyorum şahsen dünyaya bir kere daha gelcek olsam aynı bedende
Var olmayı tercih ederdim şükür. Ego kasmayı bırakıp biraz beyin kasmalı..
Bundan o kadar güzel insan gördüm ki bakmaya kıyamazsın ve masum güzellikte01 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum tamamen
+1 yılKötü niyetli söylediğini kesinlikle düşünmüyorum. Sadece kendi güzelliğinin başkasının üzüntüsü olduğunu vurgulamış, bence kendisi de üzülüyor. Eğer kötü niyetli olsaydı "Benim güzelliğimi çekemiyorlar." diyebilirdi. Ki dese de haklı, çok güzel birisi.
00 Yorumla
+1 yıl''çok güzel olduğum için'' bu ne demek ya? tamam herkes seni beğeniyo olabilir vücudun harika olabilir ama kendine böyle dememelisin. ayrıca güzellikle hemcinsini nasıl üzebilirsin ki? üzmekten kasıt ne? kıskandırmak mı ne biliyim anlamadım. ben üzmem kimseyi ''güzelliğimle'' :D :D çok çok güzel olduğumu düşünmüyorum zaten. ortalama diyebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgoya bak be saçmalığa bak estetikle parayla herkes güzel olabilir ki çok sığ bir açıklama insanlara yok yere kompleks yaptıracak bir açıklama. Kylie Jenner'ın estetikle değişimini hepimiz biliyoruz. Allah herkesin fıtratını güzel yaratmış küçük dokunuşlarla evvala güzellik ortaya çıkarılır ancak para gerekli bunun içinde.
00 Yorumla
+1 yılHemcinslerini üzüyor mu bilmem ama güzel olduğu doğrudur...
10 Yorumla
+1 yılOkadar makyajı , estetiği , boyayı rukuslugu bende yapsam (ki , böyle bişi yapmadan da çok şükür iyim.) bende böyle olurum.
40 Yorumla
+1 yılGoogledan baktım fotoğraflarına. Bence o kadar aşırı bir güzelliği yok. Yani ondan aha güzel kızlarla çıktığımı söyleyebilirim çok net bir şekilde. Hem de fiziği daha iyi olan.
20 Yorumla
+1 yılDoutzen ablayı pek beğenirim.
En beğendiğim Victoria's Secret mankeniydi zamanında.
Doğrudur.
Ben üzmek adına bir şey yapmıyorum ama girdiğim her ortamda kadınlar arkamdan konuşuyor. Demek ki bir yaraları var, bilemedim.00 Yorumla
+1 yılbenim gibi efendi erkeklerin varlığının bile kötü çocuklara yavşayan zalim kadın ırkına nasıl battığının farkındayım en azından...
20 Yorumla
+1 yılÜzecek kadar güzel değil.. ama güzel kadın. Ki zaten neden baska birinin güzelli beni üzsün ki.. onun öyle yaratılması onun kabiliyeti olsa üzerdi.. ama kimsenin elinde degil güzel veya çirkin olmak
10 Yorumla
+1 yılKadının ismini ilk defa duyuyorum aasdf
Mahalle mankenleri çoğaldı ya egosu normal yani herkes bir bella bir gigi bir hailey değil tabiki..03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın daha eski bir Victoria's Secret mankeni ve Avrupa'da Adriana Lima'dan daha ünlü.
- +1 yıl
Yasim yetmedi ablacim cikaramadim kusura bakma
- +1 yıl
Adriana Lima jenerasyonundan işte.
+1 yılBu kadın ve bunun üzülen hemcinsleri asla kriterim olamaz. Benim de benden daha güzel çok daha güzel arkadaşlarım var hiçbir zaman kıskanmadım kıskananlar ezikler.
00 Yorumla
+1 yılİşte şöyle laflar edenler var ya, bu nasıl kendini beğenmişlik.
Gerçekten acınacak hâldeler.
Hani diğerlerinden güzel olduğunu biliyor ya, bununla övünüyor olması...
Böyleleri de var işte.01 Yorumla
+1 yılüzmesi normal iç çamaşırlı bir sürü fotoğrafı var erkekler bunu bildikten sonra bu kadın karşılarına çıktığında diğer kadınlar üzülüyor yani güzel olduğu için değil bu olay.
00 Yorumla
+1 yılSorma çok üzgünüz 😢 güzelliginiz karşınızda gözümüz kör oldu Kendini ne zannediyorsa haspa hiç güzel görmesek güzel diye yutturcaklar. Hem küstah hemde orta malı 😂
20 Yorumla
+1 yılYooo doğru söylemiş. Kızlar kıskanç varlıklar olduğu için güzel bir kızın kolay kolay ne dostu ne arkadaşı olur..
kendimle ilgili konuşmayım şimdi burda 😁 haklı ama..20 YorumlaÖzel şeyler gizlenir
Sergilenen şeyler kirlenir
Biz de çok güzeliz aynı zamanda özel
Özel olmadan güzellik 5 para etmez.
Üzüyorumdur kıyamam 😄10 YorumlaHer kızın kendine güzellifi var. Egosunu kasiyor. Aleyna tilkinin kuzeni galiba
30 YorumlaGüzel olabilir Ama en güzeli değil bence ćünkü el elden üstündür derler... Mesela mankenler fotomodeller ćok güzel olduklarını düsünürler fakat Normal hayat süren kızların icinde mankenleri ezip gecebilecek kadar çook güzel kızlarda var...
00 Yorumla
+1 yılyüz hatları erkeksi gözü ve kusursuz teni kurtarıyor bu kadını.
Bence buna bakıp kıskanan ve üzülen kızların cogu bundan güzeldir.10 Yorumla
+1 yılGuzel olabilir ama karakteri çopmus hshdhh cok guzel olmak yerine normal bir yuz ve akilli biri olmayi tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılŞunda ki ego Adriana Lima da yok neyi güzelmiş.😄😄
04 Yorumla- +1 yıl
Adriana Lima'dan daha güzel aslında. Avrupa'da daha çok beğeniliyor.
- +1 yıl
Bu kadin guzel degilse sen nesin 🤣
Güzel biri ama görende hiç yaşlanmayacak sanır. Böyle iddialı laflar gündeme gelmek için söylenmiş gibi.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Zaten allah çirkin şansı versin.
@_Wanheda_ yapmasam ölürdüm.11 YorumlaBenden tipsizide varmış deyip seviniyorlardır 😂
35 yaşında kadın eski güzelliği yok artık, karın kasını falanda abartınca kadınsılığı azaldı00 YorumlaÇok güzel.. Beni mutlu ediyor bakarken
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
her şey nimettir.. bakmakla ilgili.
baya egolu onun gibi bimlerce vardır ve ben üzmüyorum :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel kadın diyecek söz yok, fakat daha güzelleri var. Hem bu göreceli bir kavram.
00 Yorumlakimseye benzemek istemiyorum ya da onun gibi güzel olmak gibi bir çabam da yok o yüzden düşünmüyorum
00 YorumlaValla kadın çok güzel de bu ego da neyin nesin anlamış değilim gelip geçici şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılBukadar egolu ve bukadar totoya güvenli olmanın ne manası var. Topraksın bacım toprağa gideceksin.
00 Yorumla
+1 yılCok mutlu ediyorum her zaman bir adim onumdeler😔😁😁
00 Yorumla
+1 yılYok.. Dövüşçü adam nasıl üzsün elalemin yakışıklılarını😂
00 Yorumla
+1 yılbunu söyleyerek fiziğin güzel olmasının zekayla bağlantılı olmadığını göstererek de hemcinslerini bir o kadar mutlu etti teşekkürler :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle gö. t bende de olsa bende öyle konuşurum. Müthiş bir yüzü ve fiziği var.
00 YorumlaGüzel hatun cidden ama şu egosu gözümdeki bütün asilliğini aldı götürdü şu an.
00 Yorumla
+1 yılValla yüzü güzel ama öyle üzülecek kadar karaktersiz birisine sahipsen ona üzül bence
00 YorumlaMerak etmeyin, dönüp yüzüne bile bakmam kızlar, boş yere kuruntu yapmayın.
00 YorumlaBen yanimdaki insanlarla hemcinslerimi uzdugumu dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılAy ben de çok tatlı olduyum içim hemcinslwrimi uzuyorm
00 YorumlaKadın güzel ama hemcinsleri olarak neden üzülelim ki, herkesin kendine has bir güzelliği vardır.
10 YorumlaMali bugun para ediyor, 10 yil sonra kim hatirlayacak doutzeni?
10 Yorumla
+1 yıltürk kızları üzülmüyordur çünkü kafasını kesip atsa yine kendine erkek buluyor :D
00 Yorumlahiç bir zaman kimseye özenmedim Allah beni böyle yaratmış beni beğenen böyle beğenir birileride benim yüzümden üzülüyorsa kusura bakmasınlar :*
00 Yorumla
+1 yılGüzel kadin da , ne menem bir aciklama olmus ;) aciklamasi aslinda beni eglenditdi bile , zaten böyle iddiali aciklamalar yapmaslar nasil konusturacaklar kendilerinden, cünkü güzel kadin da cok;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziği için üzülebilirim sadece yüzüm zaten güzel...
20 Yorumla
+1 yılE bu kadınsa ben uçan bir karıncayım bakın insan bile değil karınca diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
kendini bu kadar aşağılama. bu ünlüler mankenler saçlarını kaç kere boyatıp yaptırıyolar, estetiği makyajı bilmem nesi bize yapılsa daha güzel oluruz.
tipimi seveyimmmm ama kızlar fesatt naleett normal boyle bir görüş belirtmesiii
03 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızların kendim hariç fesat ve nalet olduğuna çoğu kez şahit oldum.
- +1 yıl
Sonuna kadar canım hiç merak etme 😘
saçlarımla hemcinsimi değil, kızları bile üzüyorum :/
00 YorumlaGüzel kadın ama üzülmedim. cirkin şansı versin yarebbim
00 Yorumla
+1 yılKadın gerçekten güzel ama biraz mütevazi olsa keşke hiç sevmiyorum egoist insanları
00 YorumlaBu bedende topraga karisip gidecek..
Yatirimi disa degil ice yapmak gerekiyor.00 Yorumla
+1 yılkendisinin gerçek olmadığına inancım tam. tek kusuru biraz beli kalın sanki. neyse o da nazar boncuğu (bkz: barbie)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kocamin ulasamayacagi kadini kiskanmam
Boşuna uzulmesin yani😁😂110 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
Cevap sahibi+1 yılEwliyim ewet
- +1 yıl
Kocana guvenmen guzel
Cevap sahibi+1 yılKocama guvendigimden degil😂
Bu resimdekk kadina nasil ulassin ondan yani- +1 yıl
Him. haklisin vakla dicem ama seni tanimiyorum. belkide sen daha guzelsin
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
Kacyillik evlisin
- +1 yıl
Susttun
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok guzel kadin yani ben hasetle degil anca hayranlıkla bakarim
10 YorumlaKesinlikle degil. Orta duzey bir guzellikte.. nice daha guzeller var diyebilirim
00 YorumlaÇok hoş görünüm lu bir görüntüsü var yüreğide böyle ise bu kadınla her şey çok özel olur👍
00 Yorumla
+1 yılKarşıt cinsleri her türlü mutlu ettiğini kabul ediyor yani? :)
00 YorumlaBen üzmem de Doutzen Kroes (copy paste) gayet güzel bir kadın olduğu gerçek :D
00 Yorumla- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Siz de Doutzen Kroes gibi görünüşünüzle hemcinslerinizi üzdüğünüzü düşünüyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler