Victoria Secret meleği olmak hayalleri süsleyen bir vücuda sahip olmayı gerektirir. Bella Hadid’in bu görüntüleri sosyal medyada olay oldu. “Hepimiz birer Victoria Secret mankeniyiz” nidaları yükselmeye başladı. Sizce Bella bir melek olmayı hak ediyor mu?
Bella Hadid sizce Victoria Secret meleği olmayı hak ediyor mu?
Bence boyu diğer kızlara göre kısa kaldığı için böyle görünüyor. Bacak boyu kısa gövdesi uzun külotu çok yukarı çekmişler kalça kemiğini aşmış bunuda bacakları uzun görünsün diye yapmışlar. Bilmiyorum ya ne Bella ne Gigi ne de Kendall bir vs meleği olamıyor. Çok medyatikler sadece popüler oldukları için alındıklarını düşünüyorum. Barbara Palvin yok ama bu kızlar var demekki torpil her yerde.
boyu 1.75 miş bu arada kısa da değil demek ki bacakları kısa. medyayı böyle iyi kullanmakta bir yetenek hiç anlamıyorum mesela candice ve barbara en güzelleri ama bu kadar ön plana nasıl çıkamıyorlar.
Hayır, hak etmiyor. Bir kere daha fazla spor yapsa da vücut ölçülerinin ve tipinin buna elverişli olduğunu düşünmüyorum. Sadece zengin ve Gigi Hadid'in kız kardeşi, iyi prim yaptırır diye o podyumda yürüyebiliyor başka bir şey değil. *Gecen bol olsun.*
VS deki vücutların hepsi aylarca yemeklerin kokusuyla karnını doyuran ve saatlarce günlerce o vücudu şekillendirmeye çalışan yapma kadınlar. Her kadın öyle olamayacağı gerçeği var. Ve bence absürt olan Bella hadid değil.
Yani, Victoria Secret mağazalarına gidip alış veriş yapan kadınların ortak fiziği böyle. Bence mesleğine bu şekilde devam edebilir, sonuçta çamaşırlar da bu tip bedenlerde giyiliyor.
Kötü görünüyor gerçekten manken olmazsa bişey demezdim sonuçta mesleği oysa ona göre hareket etmeli.. Kendi fiziğimi bir an daha çok sevmeye başladım..🙄😅
kadının bu fotosunu paylaşınca başınız göğe mi erdi? aman ne büyük eleştiriler ne büyük başarılar bunlar tebrikler ya her işi bitirdiniz bir bu kalmıştı çözecek değil mi? onu oraya çıkartanlar izin veriyorda size noluyor
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz mi magazinciler mi? Ben kadın vücudunun bu şekilde kullanılmasına da karşıyım bırak eleştirmeyi
İyi de bu zaten herkesçe paylaşılmış burası sosyla bir platform bir şeyleri sorup paylaşıyoruz ve nabız ölçüyoruz misal kadın hakkını savunan herkes bu kadına yağdırdı mesela..
Bella hadid dünyada gördüğüm en mükemmel model ve siz bu aşağılamalarınızla kadınları vücutlarıyla ilgili daha da güvensiz yapıyorsunuz. Her kadın her türlü vücutla çok güzel, ve modellik incecik olmakla ilgili de değil...
En İyi Cevaplar