Güzellik & Bakım Altın orana göre en güzel yüz Bella Hadid'in. Siz Bella'nın güzel olduğunu düşünüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben Bella'yı güzel bulmuyorum çok itici geliyor bence saçmalık altın oran 🙁 Altın orana göre en güzel yüz Bella Hadid'in. Siz Bella'nın güzel olduğunu düşünüyor musunuz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel ama ben beğenmiyorum. Robot gibi ruhsuz sevimsiz 0 0 Yorumla
hohocham Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Evet güzel kadın. Şahsen altın oranı saçma buluyorum. Çünkü bu orana hiç uymadığı halde harika görünen yüzler var. Böyle sınıflandırmalara karşıyım. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Vallahi ben bu kadından daha güzelim yemişim altın oranıŞaka bi yana cidden donuk soğuk bir yüzü yok mu kadının sizce de 0 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En güzel yüz bu kadına ait değil bana göre. Altın oran saçmalık 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Yani göreceli birşey ama. O kadar güzel varken buna güzel diyemem açıkçası 0 0 Yorumla
xxkvrckxr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Evet güzel ama mesela kardeşinin yüzü çok daha sevimli 0 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Bella çok çok güzel bir kız tabii ama keskin bir suratı var yani bana çok sert geliyor 0 0 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Malesef ben Bella Hadid'in güzel oldğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu at suratlının ne alakası var lan altın oranla, ne günlere kaldık.. 0 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dünyadaki en çirkin yüz bu kadının. Altın oranı yanlış hesaplamışlar demek ki. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok donuk soğuk bakışı var kadın bakınca içini eritmeli insanın 0 0 Yorumla
Blackh Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl O kadar estetikten sonra 😂gerci estetikle maymjna donenlerde var hakkini yemeyelim 0 2 Yorumla anomimbirkız +1 yıl Sadece burnunda var Yorumla Blackh +1 yıl @anomimbirkız yanak cene kaş göz hepsi var😂 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence de çirkin bir karı bu. Kim kıçından uydurmuş altın maltın oran diye. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Elizabeth Olsen Scarlet Johanson Mine Tugay çok çok daha güzel 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bende elmas oranına göre paha biçilemez yüzüm belli kim ya 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Estetiksiz ünlü mü var. O kadar estetikle beni bile güzel yaparlar 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yani güzel kız ama eski hali daha güzel 0 0 Yorumla
anomimbirkız Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Altın orana olarak tamam da yüzü farklı tuhaf duruyor 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Ya yerim altın oranını 😏 Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bana göre hiç güzel değil. Arkadaşım ona tapıyor 0 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ya guzsl bulmayan bir ben değilmişim demekkk 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekten dönmelere benziyor, Allah affetsin 😅 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Garip bir tipi var ama aman aman güzel de değil 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. ben de güzel bulmuyorum 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu güzel değil ki, bildiğin sinsi bu. 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Taş gibi kadın 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Eh işte, güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzel ama ben beğenmiyorum. Robot gibi ruhsuz sevimsiz
Evet güzel kadın. Şahsen altın oranı saçma buluyorum. Çünkü bu orana hiç uymadığı halde harika görünen yüzler var. Böyle sınıflandırmalara karşıyım.
Vallahi ben bu kadından daha güzelim yemişim altın oranı
Şaka bi yana cidden donuk soğuk bir yüzü yok mu kadının sizce de
En güzel yüz bu kadına ait değil bana göre. Altın oran saçmalık
Yani göreceli birşey ama. O kadar güzel varken buna güzel diyemem açıkçası
Evet güzel ama mesela kardeşinin yüzü çok daha sevimli
Bella çok çok güzel bir kız tabii ama keskin bir suratı var yani bana çok sert geliyor
Malesef ben Bella Hadid'in güzel oldğunu düşünmüyorum.
Bu at suratlının ne alakası var lan altın oranla, ne günlere kaldık..
Dünyadaki en çirkin yüz bu kadının. Altın oranı yanlış hesaplamışlar demek ki.
Çok donuk soğuk bakışı var kadın bakınca içini eritmeli insanın
O kadar estetikten sonra 😂gerci estetikle maymjna donenlerde var hakkini yemeyelim
Sadece burnunda var
@anomimbirkız yanak cene kaş göz hepsi var😂
Bence de çirkin bir karı bu. Kim kıçından uydurmuş altın maltın oran diye.
Elizabeth Olsen Scarlet Johanson Mine Tugay çok çok daha güzel
Bende elmas oranına göre paha biçilemez yüzüm belli kim ya
Estetiksiz ünlü mü var. O kadar estetikle beni bile güzel yaparlar
Yani güzel kız ama eski hali daha güzel
Altın orana olarak tamam da yüzü farklı tuhaf duruyor
Ya yerim altın oranını 😏 Keyifli günler..
Pp m de o var maşallah bellama
Kendall can gerisi bir bok değil.
Bence de gigi daha güzel
Gigiyi daha çok beğeniyorum.
Bana göre hiç güzel değil. Arkadaşım ona tapıyor
Çok güzel ve simetrik yüz
Ya guzsl bulmayan bir ben değilmişim demekkk
Erkekten dönmelere benziyor, Allah affetsin 😅
Garip bir tipi var ama aman aman güzel de değil
Göçüm gibi kadınlar nerelerdeler ya.
ben de güzel bulmuyorum
Altın oranda neymiş ya esmer olsun
Bu güzel değil ki, bildiğin sinsi bu.
Detaya katiliyorum
Sen beğenmiyorsun diye altın oran saçma olmaz!
Taş gibi kadın
Eh işte, güzel.
Evet güzel
Evet güzel
Yani donuk ama cekici bence
Güzel değil bu kadın
güzel hatun
cok güzel
Güzel 👽
Evet güzel
Hayır karskter önemli
Tipim değil malesef