Bella Hadid bilime Göre Dünyanın en güzel kadını seçildi, Hande Erçel'de bir İngiliz dergisinde oylama sonucunda Dünyanın en güzel kadını seçildi. Sizce hangisi daha güzel?Bella Hadid diyorum karizması, gözleri yeter ,
Dünyanın en güzeli Bella Hadid mi, Hande Erçel mi?
Sağdaki kişi kadar abartılan bir ünlü daha var mıdır dünyada? Bence yoktur günlerdir hatta yıllardır bu kıza yapılan pr’ı reklamı övgüyü hayretle izliyorum tüm dünya reklamını yapıyor resmen. Şimdide soldaki kadınla kıyasladılar sosyal medyada akıl alır gibi değil, yahu soldakinin estetikleri işe yaramış en azından sağdaki yine sıradan.
3
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dikkatinizi çekerim sağdaki kişi tarafından abartılan Ükede var mı demiyorum dünyada diyorum çünkü bu kız dünyada abartılıyor. Daha fazla abartılan dünyaca ünlü bile yoktur.
Hande'yi seçen gazete Dünyaca ünlü değil ki, yani Hollywood'a bağlı falan değil Türkler abartıyor Dünyaca ünlü seçildi diye 😂O gazete paso Türklere çalışıyor zaten Can yamani da en seksi erkek seçtiler.. Hande yi Dünya da Araplardan başka kimse tanımıyor Bella Hadid'in Hande Erçel'in varlığından bile habersizdir
Hollywood yıldızı bir adam erçele aynı filmde oynamayı mı ne teklif etmişti sanırsam Bella belki tanıyordur nasıl yapıyor Hande bilmiyorum ama tırsmaya başladım handeden
O dediğin Adam Hollywood değil Bollywood yıldızı. 😂 Hande yi sadece Araplar tanıyor saçma sapan konuşma Bella Hadid Hande kezosunu nerden tanısinn. Serenay Sarıkaya yi tanıyor ama birlikte fotoğraflari var
Zaten mahallelerde ben ne güzeller gördüm ohooo handeyle kıyaslamam bile. Şu açıdan dedim kezoluk olarak öyle yani. Hande mahallede veya avmlerde veya tatilde başka bir yerlerde görüp sıradan bulduğumuz kızlar gibi
Serenay Sarıkaya ya bak, Neredeyse Tüm Dünyaca ünlü yıldızlarla çalışması var.
Hande hangi Dünyaca ünlü yıldızla çalışmış acaba. 😂anca lafta o kezonunn havasii Serenay Sarıkaya ablasının seviyesine gelmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerek
Var ya kesin bu Hande serenayı tarzını fiziğini başarılarını falan çok beğeniyordur özellikle keremle olmadan önce😂 ablası da serenayı takip ediyordu keremle Hande sevgili olunca çıktı. Hande bir pozun taklit etmişti serenayın. Serenay da star ışığı var cidden ama Handee😂😂😂 Hande üzgünüm sende o yokk istesen de tonlarca estetik yaptır yine olmamış😂
@_Melisaaa_9 Onun pozlarını taklit ediyor zaten 😂 Serenay Sarıkaya yi Çok sevmem ama kadının bir aurası var fiziği var Hande in fiziigi öven medya her yere Serenay'ı gönderiyor nedense onlar da biliyor Dünyaca ünlü yıldızlarla kiyaslanicak tek fizikte ki kişinin serenay olduğunu. Ya Serenay da en azından oyunculuk var ya Medcezir, Lale devrin de muhteşemdi Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Fiziği de harika. Hande yi sadece medya şişiriyor Dünya da en çok tanınan oyuncu Serenay Sarıkaya net! ☺️