Magazin Bella Hadid bir tek bana mı güzel gelmiyor ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok çekici bir kadın çokta iyi ama ben ne Estetikli halini beğeniyorum ne de Estetiksiz. Kardeşi Gigi Hadid çok daha güzel bundan. Bella Hadid bir tek bana mı güzel gelmiyor ya? Cevapla Estetik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yemin ediyorum sen bensin bencede öyle bende hiç güzel bulmuyorum. Kardeşi gigi güzel bence de ama bella hiç yani bence güzel değil 4 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gigi şirinlik timsali.Bu çok itici geliyor bana... 4 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yani güzel de fazla güzel değil fakat karakterini beğendiğim nadir ünlülerden 👌🏻 3 0 Yorumla
frambuazlııbrowni Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende fazla abartıldığını dusunuyorum normal bir güzelliğe sahip. 3 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Herkes herseyi beğenecek diye bir kurar yok bence... Yani zevk meselesi... 🙂 1 0 Yorumla
Mandiba Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bende beğenmiyorum ya neden bu kadar abartıldığını anlamadım. 5 0 Yorumla
Didemalacaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ben de beğenmiyorum, gigi çok güzel ama🤤 5 0 Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl bende ondan daha güzel ünlülerde var 2 0 Yorumla
macandcheese Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Gigi daha güzel ve doğal hiç beğenmiyorum 1 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni gördüm bana da gelmedi kdmmdmkdkx 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neresini begenmiyosun kusursuz zaten yüzü 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Estetikle oldu o kusursuz yüzü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir tek burun estetiği var gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çene, yanak, göz bu işlerden anlamadığın belli Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Sağdaki güzel daha çok 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl evet kıskancc 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes bana katılmış, erkekler de dahil evet sen diyorsun bide okuma yazman da mı yook aptall Yorumla TheExodia +1 yıl Ağla noob Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yemin ediyorum sen bensin bencede öyle bende hiç güzel bulmuyorum. Kardeşi gigi güzel bence de ama bella hiç yani bence güzel değil
Gigi şirinlik timsali.
Bu çok itici geliyor bana...
Yani güzel de fazla güzel değil fakat karakterini beğendiğim nadir ünlülerden 👌🏻
Bende fazla abartıldığını dusunuyorum normal bir güzelliğe sahip.
Herkes herseyi beğenecek diye bir kurar yok bence... Yani zevk meselesi... 🙂
Bende beğenmiyorum ya neden bu kadar abartıldığını anlamadım.
Ben de beğenmiyorum, gigi çok güzel ama🤤
bende ondan daha güzel ünlülerde var
Bende seninle aynı fikirdeyim
Gigi daha güzel ve doğal hiç beğenmiyorum
güzelmi bilmemde gözleri cana yakın
Yeni gördüm bana da gelmedi kdmmdmkdkx
Bence bütün hadidler güzeller
Neresini begenmiyosun kusursuz zaten yüzü
Estetikle oldu o kusursuz yüzü
Bir tek burun estetiği var gibi
Çene, yanak, göz bu işlerden anlamadığın belli
Güzel değil zaten
Bence cok cirkin biri
Bende begenmiyorum
Sağdaki güzel daha çok
Estetikle hali güzel bence
gayet hoş D:
evet kıskancc
Herkes bana katılmış, erkekler de dahil evet sen diyorsun bide okuma yazman da mı yook aptall
Ağla noob
Bence güzel değil