AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Baska ve gercek dertlerim var. Böyle seylere kafa yormuyorum.
haha boyle birsey dedigini sanmiyorum lakin begendigim bir kadin tipi degil kendisi
haklı ben bile üzüldüm böylesi varken sevgililik olayı filan yasaklanmalı😌
Fiziği güzel poposuna bak yaa :d yüzü ona yakın güzellikte veya daha güzelleri de var. üzülmüyoruz
Şimdi netten baktım ama güzel kadın..
Kadın gerçekten güzel ve güzel kadının arkasından konuşan çok olur
Güzel kadın da niye üzdüğünü anlamadım🤔
Çok güzel diye insanlar öyle olmak istiyormuş.
Kendisi gibi olamayacakları için de üzülüyorlarmış.😏
Çok yakışıklılar var ama şey kısımları bayanları tatmin etmiyorsa onlarda bana geliyor demektir.
Evet üzüyorum maalesef sizler üzülmeyin size de benden bir kız kalır elbet 😏
Yani bu kadın bir zahmet hemcinslerini üzsün bizi bile üzer yani. Ben çok üzüldüm şu an.
Gerçekten güzel kadın saçları çok dolgun üzerindeki renk çok yakışmış 😉
Kadin hakli cennete gitse direk huri olarak işe başlar o derece 😂🤣
Evet gerçekten.
Kimseyi üzmem öyle yakışıklı ve ego sahibi biri değilim.
tbn:ANd9GcR1cvpYaYXBcNycHhGgQ4yEbopZB5q7LPF3MztjuVmKyaaRkftFgQBhpo
Bu mu üzüyormuş
Anca gött var
Gerçekten çok güzel kadın tabi biraz estetik de vardır
Niye bizi üzsün ki sanki çok güzeldirde hem güzel olsa ne yazar her bok güzelikle bitmiyor pis karııı
Valla çok güzel kız
insan kategorisinin üstünde cidden :D
Tanrıça 😅
aynen :D
@MadJackThePirate hayranları gelmiş.
4-5 yıldan fazladır biliyorum bu kadını ya ama bilinmeyecek gibi de değil şimdi
@MadJackThePirate Ben de severim.
Biraz bizim kızlarda feyiz alsa ya
Ne feyiz almalılar?
bizim kızlardan bu kadar çok şey beklersek üzülen biz oluruz abi bence çünkü genetikleri farklı bu yabancıların
@MadJackThePirate Bir ırkın seçilmişleri bunlar. Yabancılar bu kadar güzel olur diye bir şey olamaz.
Yok bir çoğu güzel allah var bak Paris’te yaşıyorum ben yemin ederim abi allah onları özenerek yaratmış ya 😊😅
Yanlış anlaşılmasın şimdi Türk kızları çirkindir demiyorum en azından genelleme yapmıyorum
tabi canım dünyada özenle seçilmişler ama belli bir bölgenin insanları da genetikleri birbirine benzediği için daha güzel olabiliyor şimdi eğri oturup doğru konuşalım
Ben bir Türk kadını olarak çok güzelim. İngiltere'de yaşadığım zamanlar her gün sürekli iltifatlar alıyordum ve sıkılmıştım. Bana göre Avrupa'nın en çirkinleri Fransızlar.
ben de türk kızlarına çirkin demiyorum ama rusya-iskandinav-slav kadınları sarışın renkli gözlü genellikle ve ten olarak da biraz daha güzel olabiliyor. Fizik olarak da latin kalçası diye bir terim var yani genetik önemli bu işte
Evet en çirkinleri Fransız kızlarıysa İskandinav kızları melek statüsünde 😅😂
cidden kötü mü fransız kadınları ya
Valla en güzelleri İskandinav kızları bir Norveç, İsveç, Danimarka Kızı 😉
Yok be ne kötüsü en çirkini miss turkey i kazanır.
@MadJackThePirate Türkler'de renkli gözlü olabiliyor. Mesela benim gibi. Ama Rusya'da renkli gözlü olmanın hiçbir önemi yok ve renkli gözlü olmak güzellik ölçütü olamaz. Öte yandan, Latin kızları oldukça çirkin maalesef.
Bilmesem inanacağım da neyse 😂.
Deme çıtır deme mesela Venezuela kızları onlar latin ama nedense hep dünya güzelleri oradan çıkar veya Brezilya
ahhaahha cidden o kadar mı ya :D abi dilleri zor olmasa varımı yoğumu ortaya koyup çalışıp isveç- norveç tarafına yerleşmek isterim. Dünyanın en mutlu toplumları onlar genel olarak
doğrudur gerçekten güzel olabilirsiniz de var güzel türk kızları ama fazla güzellik insanların psikolojisini değiştiriyor. Bir toplumda kadın nadir güzellikte kişiyse bu sefer havası onu itici yapıyor. Ülkede renkli gözlülerin saışınların da neredeyse hepsi göçmen
Anyways citir you have lived in England so you speak English? Isn’t it? Let me know your name? I would like to know you if you don’t mind
@MadJackThePirate Türk erkekleri daha esmer kadınlara göre. Ben normalde sarışınım ama saçımı siyaha boyuyorum. Sarı saç- mavi göz kombinasyonunu çok klişe buluyorum.
Güzel tabiki çıkıyor kardeşim genelleme yapmıyoruz ama genel olarak Avrupa kızları daha güzel
Avrupa erkekleri daha iyi deseniz anlayacağım ama neyse :).
Allah var onlar Türk erkeklerinden daha yakışıklı ama karizma konusunda Türk erkekleri bir adım önde
Yurt dışından gelen arkadaşlarım Türk kadınlarını hoş buldu ama erkeklerini çok kötü.
İngilizce bilmiyormusun sen? Birşeyler yazdım sana
eğer fotoğraftaki sensen güzelsin lafımız yok ayrıca sezarın hakkını sezara yani avrupa erkekleri de daha düzgünler ona da lafım yok ama esmer erkeklere, sarı kadınlara yakışıyor BENCE. Saçları sarı olan kadınların tenleri de buğday sarısı gibi oluyor. Bence sen klişeyi boşver doğal haline döndür saçını ablacım
Ben biliyorum
@MadJackThePirate esmer erkekler daha iyi değil. Ben beyaz tenli kumral saçlı erkek seviyorum. Çoğu kadın da esmer erkek sevmez.
Paris e yolun düşerse haberim olsun
Sanki benden bahs ediyorsun ağzından bal damlıyor 😅 birde kirli sakallı felan desen diyecektim beni tarif ediyor
rusya taraflarına giden onlarca tanıdığım var hepsi de bana kadınların esmerleri çok beğendiklerini söyledi. Bu bizim genellemelerimizle bir yere ulaşmaz. Ayrıca az önce kastettiğim şey toplumda bir kadın güzelse onun fazla havalı olduğuydu. Özür dilerim ama sende de çok mütevazılık görmedim ben bak ısrarla her yorumuna olumlu bakıyorum
Madjack haklı gibi 😁
@MadJackThePirate Rus kadınları kendileriyle ilgilenen her erkekle ilgilenir. Zira Rus erkekleri ilgilenmiyor. Yoksa kıllı esmer olmanın birinin zevki olacağını sanmıyorum. Ama şu olabilir, kimi kadın çirkin sever. Çirkin seven kadınlar yanlarında daha iyi hissettiği için bu erkekleri seçer.
Ha sen kıllı sevmiyorsun o zaman 😅
Çevremdeki hemcinslerim tarafından çok kıskanılıyorum sebebini bilmiyorum...
Çok saçma bir düşünce güzelse güzel niye üzüleyim ki?
Şu an çıplak göründüğü için bazı erkekler ateş ediyor yazıyo bence 😂😂
Ne salak bir soru ne yapayım yani üzülüyorlarsa onların sorunu..
Bu kimla hiç tanimam oyle geceligi kim giyse guzel olur 😂😂😂
Sarışın kadın gözüme hiç hoş gelmiyor.
şotofok güzeli bu. Neresi güzel be?
Şotofok 😂😂😂😂😂😂yerim
@tasbebek_ 🙈🙈
Kadın güzel gerçekten
Bu agir ego ve bende olmayan sey
Ben daha çok şükrettiyorum
Kadini gorunce intihar edesim geldi 😒
Gereksiz düşünce biçimi, şayet gerekli estetik, bakım ve yaşam tarzın popülerlik ile güzelliğe güzellik katar. Ancak kimin umrunda dimi 😂
Aynen kimin umrunda😂
Yaşasın varoşlar ve çirkinlikleriyle nam salan çirkef olmayan insanlara evet onlara selam olsun 😂
Ve aleyküm selam😂
:) :) :)
Allah için maşallahı var kadının be dkwkalal
İnsanları üzmeyi hiç sevmem. İnsanları severim. 😊
Kadın haklı, meteor tabi :d
Evli olsam karımı bosarım bunun için
Aferin
Şaka yaptık bu ne gömmüşler:D
Kalp kirmak gunah uzmem
@TanerKurt35 engeli kaldır teklifini kabul ediyorum
Allah var kadın çok güzel
Üzülmedim de kadın güzel
cok cirkin bir kadij😂
Çok güzel oldugu dogru ama hemcinslerini bilemem
Hemcinslerimi sevindiriyorum.
Hiç üzemiyorum. Doutzen sarı marı ama güzel karı.
Güzel ya şimdi şuna baksana :)
Bu beni bile üzebilir 😄
Cokta egoluymus kizimis 😀
Kadın haklı oturun ağlayın mk, banane 😂😂
Sen bin basarsın buna
Soru ben değilim :).
Olsun ben de diyorum ki kendine o kadar çok güvenmesin tacını alırlar elinden onun belki de tacı alan sen olacaksın :D
Ben modellik sektöründe değilim, olmayacağım da ama teşekkür ederim.
Eğer pp de ki sensen tacı sen alırsın senin ten rengin ondan daha güzel ayrıca
Ben güzel bir kadınım ama model değilim, olmak da istemiyorum. Mesleğimden memnunum.
Model olursun olmazsın sen bilirsin beni alakadar etmez ve beni ilgilendirmez ben sadece düşündüklerimi söyledim 😊😊
Balbara bin basar buna 😑
Güzel olmakla seksi olmayı karıştırmış.
bir sigarada senin için yakalim bee Ablaa 🤐🚬
Çok hoş kadında üzülmüyorum ben açıkcası 😃
Bir zamanlar bilgisayar temamdi bu fotograf :D
su kadar özgüvenli olsak yeter be 😂😂
Bu abla diyorsa haklıdır
Güzel olduğu kadar biraz da beyin olsaymış keşke
Güzel kadın ama üzülmem için bir sebeb yok...
Yoo gayet mutlu cevremdekiler.
Kedim de mutlu mu?
@Wunda1905 Kedin diyecektin değil mi?
Kimsenin üzülmesini istemem 😈😏
Ne üzüleceğim allah daha çok versin
kiz arkadasimin olmama sebebidir..
Beni pek etkilemedi bu kadın
bizi sevindiriyo, ordan aldığı ahı burdan kapatıyo
Evet güzel kadın ama aması var işte