Bir buçuk yıllık en yakın arkadaşım hayatıma flörtüm girdikten sonra değişti. sürekli çocuğu kötüledi, birlikteyken sadece onu sorup duruyordu. ben fark edip anlatmamaya başlayınca da eskiden anlatıyordun niye anlatmıyorsun diyordu. hep çocuğun mesleğiyle ilgili şeylerde alttan alttan laf sokuyordu. çocuğun mesleği havalı bir şey, hatta mesleğini söyleyince çocuğun maaşına bakmış netten neyse.
Biz konuşmamaya başladık ve benim alkollü story attığım bir gün beni arayıp kanka napıyon falan dedi uyuyorum dedim hiiii dedi saçmasapan kendisinin de bakabilecegi bir şey sorup kapattı. buyuk ihtimalle çocukla yattım sandı 😂😂😂yine konuşmadık o zamandan beri. Yani kız benden haber almaya çalışıyor rezil olmak uğruna ve çevrede de beni kötülüyor.
Kız benden uzak olsun zaten de, sizce de bu anormal derecede bir ilgi değil mi?
Bu arada ben durduğum yerde kızı kudurtmak istiyorum. Öneriler?
Biz konuşmamaya başladık ve benim alkollü story attığım bir gün beni arayıp kanka napıyon falan dedi uyuyorum dedim hiiii dedi saçmasapan kendisinin de bakabilecegi bir şey sorup kapattı. buyuk ihtimalle çocukla yattım sandı 😂😂😂yine konuşmadık o zamandan beri. Yani kız benden haber almaya çalışıyor rezil olmak uğruna ve çevrede de beni kötülüyor.
Kız benden uzak olsun zaten de, sizce de bu anormal derecede bir ilgi değil mi?
Bu arada ben durduğum yerde kızı kudurtmak istiyorum. Öneriler?
Kız zaten manyak olmuş
Sen abartıyorsun kızın hareketlerini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin arkadaşın flörtüne göz koymuş anlaşılan. Sen bıraksan o kapacak herhalde 😂😅
Detayı okumadım
Freud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
Kız ama arkadaşım hsndb
Detayı okumanın önemini anladım. Çok uzun yazmışsın kanka ben ne yapayım yav. Usul usul gidiyorum ben. Kendine iyi bak, takma bunları kafana erken yaşlanırsın valla. boş ver, oluruna bırak. Allaha emanetsin.
Kıskançlık işte bir şey anlatma bence senin hata yapmanı bekliyor akbaba gibi
İlk şık cevabı veriyor
kız kıskançlıı işt klasik