Diziler & Filmler Skam dizisinin Türk versiyonu çekilse sizce nasıl olur? Glkrtl Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece skam dizisini bilenler veya izleyenler cevaplarsa iyi olur Skam dizisinin Türk versiyonu çekilse sizce nasıl olur? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tatlivett Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Bu kadar reel anlatilamaz bence surekli sansurdu birşeydi derken anlatilmaz yani ve bide ishak mesela homoseksüel ama turkiyede mesela bunu gostermezler bizim hikayede oldugu gibi mesela 1 0 Yorumla
brkcrck Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl güzel olucağını sanmıyorum acıkcası cünkü türkiyedeki insinların görüş acisi farkli cünkü düşüncesi felan 0 0 Yorumla
SeBasTian_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Arama sonuçlarından geliyorum İlerde yönetmen olursam çekicem Sana karakterini sana verdim asdfgg 1 0 Yorumla
Delikanlı_Adamm Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl tutmaz türkiyede 1 1 Yorumla Glkrtl +1 yıl Neden? Yorumla
En İyi Cevaplar