Her yerde görmekten bezdim artık yıldım yaa. 😒
Kanalı her açtığımda var, instagram'da YouTube'da var. 🤪
#FloraSoruyor 🌺

Oooo uc kurus bayılırım yaaa yarın pazarertesi ve üç kuruş başlıyoroooorrr valla güzel dizi ya nedense böyle savaş ya da erkeksi diziler izlerim hep bir kız olarak içimde erkek mi besliyorum bilmiyorum ama bayılıyorum çukur gibi eskiye dünyaya hükümdar olmaz gibi üç kuruş mesela umarım 4 veya 5 sezon çekerler de izlerim bol bol 🥰🥰🥰
Ben Paytaht Abdulhamid'i hiç izlememiştim ilk defadır izliyorum şu an 48 bölümdeyim. Ben eski diziler izledim Deli Yürek, Kuzey Güney, Kaçak Kayıp Şehir, Kurtlar Vadisi-Pusu, dizleri izledim. Bu son yıllar nedense tarihi diziler merakımı sardı bide günümüzdeki TEŞKİLAT-ı izliyorum. Artık aşka-maşk aksiyon dram gibi dizilerden nefret ediyorum son 8 yıldır dizilerin bokunu çıkardılar. İyice yeşilcam filimlerine çevidiler öpüşme şevişme çapıkınlık abazalık ihanet bu onun karısını kestiriyor çakıyor o bunun karısına taciz tecavüz o onu öldüryor asıyor kesiyor, bu ne ya böyle dizimi olur anlamı yok. Geleceğin zihniyetini bozdular.
Yasak elma mı ne cidden hiç izlemedim annemgil falan bakıyordu da murat sonerden sadece dinledim cidden beynim yandı abi. Bu nasıl rezil, saçma sapan bir dizidir.
mahkum kesinlikle bitmeli çok can sıkıcı ve karalık bir dizi anneminde favorisi kaostan beslenir kendisi, bir diğeri de Hercaide oynayan erkek başrolün yeni dizisi hatta Ca Bonomonun da eşi kadın başrol kesinlikle kaldırılmalı bitmeli. İzlerken sadece sinirimi bozuyor. Kadını yıllar önce terk etmiş başkasıyla evlenmiş çocuğu var ama hala sana aşığım edebiyatı yapılıyor :d saçmalık ya
Kaderimin oyunu'nu 1 2 bölüm izledim.
Sırf Sarp Apak'ı özlediğim için.
Ama artık dayanamadım bıraktım izlemeyi.
Gerçekten bitmeli diziler.
Yazık oldu adama yaa.
He birde derya uluğun şarkısı var, ne güzel söylüyor kadın yaa.
Maşallahı var. 😅
Cevap
40Cevap
Takip etmiyorum valla neler oluyor TV dizilerinde
Tv izlemiyorum adeta bir çöp kutusu
Bahsettiğin diziyi izleyen kitlenin sevdiği her dizi bitsin arkadaş Türkiye’nin boş kitlesini oluşturan güruhlardan birileri harbiden..
Sadece 1 dizi takip ediyorum.. Genel olarak televizyon izlemediğim için öyle bir derdim yok... Çoğunu saçma buluyorum zaten..
Hangi dizi o tek dizi acaba 😊 yani bende genelde sevmem izlemem zor beğenirim de belki o dizi benlik olabilir
Mahkum.. Fox Tv'de.. Tavsiye ederim..
EyvALLAH teşekkür ediyorum🤲🙏 tamamdır İNŞAALLAH. Adını duymuştum da bende genel olarak dizi vs izlemediğim için izlememiştim benim de şu an tek izlediğim yeni dizi yalnız kurt ama mahkuma da bakacağım 👍
Yasak elma
Arka sokaklar
Kurtlar vadisi nin tüm versiyonlarının tekrarları yasaklansa iyii olur
Şu kanal 7 dizilerinin hepsi bitse çok iyi olur, saçmalamakta üstlerine yok. İnternet olduğu için TV ye hiç bakmıyorum artık.
Hiç dizi izlemiyorum hiçbiri yayınlamazsa sevinirim hepsi saçmalık çünkü
Tv izlemiyorum kafam rahat. Bitmesini istediğim şey. Şu saçma dünya
Hepsi. Hepsi metresli, silahlı, kadına şiddet içeren konuları olduğu için bitse keşke diyorum :)
Bir zamanlar çukurova
Yasak elma
Masumlar apartmanı
TV izlemem fzl ama arka sokaklar bitsin isterim ya yeter yani yaşımın yarısını geçmiş bile 😂🤷
Çok dizikolik biri değilim. Bitsede olur bitmesede. Çünkü daha çok youtube'den izliyorum.
Aaay gerçektende bıktırdı hele o psikopat adam 🤯her gördükçe tipine sövüyorum 🤪
Türk’ler acilen dizi sektöründen elini ayağını eteğini çekmeli artık bence :/
Kanunsuz topraklar
Üç kuruş
Emanet
Yasak Elma
Sadakatsiz.
Söyleyin neden?
Çünkü git gide saçmalıyor, gına geldiiiiii
Kanal 7 deki hint dizileri bir zamanlar çukurova evlilik hakkında her şey bunlar bitsin artık
Showda iki üç kez aynı bölümlerini verip duruyorlar kusucam artık
Pek TV ile aram yok benim o sebeple umurumda olmuyor bir çoğu.. Keyifli geceler..
Kanal 7 dizileri🤦🏼♀️ annem fena izleyicisi keşke olmasalarr
Yasak elma
Sadakatsiz
Tarihi filmlerin hepsi
Masumlar apartmanı
Kardeşlerim
Cennet mahallesi çukur içerde karıştır noldu 3 kuruş
Aşk dizilerinin hepsinin soyu tükensin istiyorum topluma zarar yok amca yengeye hala dayıya tövbe...
Kırmızı oda dışında hepsi. Çünkü kadına şiddetten tut absürd bir yığın şey var.
Mümkünse hepsi gitsin KV ve Arka sokaklar kalsın shsjsjs
ya su osmanlı dızılerı diye sürekli bireyler çıkarıyorlar ya onlar be yeter
😅Havva ile Adem'e kadar gidecek o az sabret fjfkfkd
Holdingli adam yaninda çalışan asi kıza aşık olur bu vb. İçerenler
Töre intikam Konak içerenler
Kadına şiddet içenler
Ve zaten aynisindan bin tane varken bir tane daha yapılanlar hepsi bitsin lütfen
Hemen hemen hepsinin ilk bölümde notunu veriyorum birkaç bölüm sonra da hepsi final olup gidiyor zaten eski diziler yok artık
Üç kuruş bide kalp yarası Bir zamanlar Çukurova da var tabiki
İzlemediğim dizinin yayında olması beni rahatsız etmıyor açıkçası illaki izleyeni vardır.
Dizi izlemeyince hic birini de gormemis oluyosun kanks. d
Bence şu an mevcut olanlar hepsi bitsin mümkünse eskiler başlasın isterdim şuankiler beş para etmez yalnız kurt hariç o geldi de kurtardı bizi
Bir zamanlar Çukurova bıktım gerçekten bu diziden izlemedigim halde..
Çukur vardı bıkmışdım bitti zaten mudluyum. Şimdi camdaki kız mı ne o var.
Valla haklısın bu yok çukur yok tırtlar vadisi saçma. filimler
Kardeşlerim :D
Arka sokaklar lütfen bi bit yaa
Atv ve TRT de yayınlanan tüm diziler
Türkler mümkünse dizi çekmesin
Arka sokaklar izlemek için kocişim ile yaramazlık yapıyorum adam gece kalkıp yine izliyor saçmaladı valla
Kesinlikle arka sokaklar bitsin
Türklere ve Hintlere dizi çekmek yasaklanmalı
Vurdulu kirdili tüm dizilere ban 😠
mahkum ve yargı hariç bütün vizyonda olan diziler
Hepsi üç kuruşluk şimdiki Türk dizileri
Valla efendim ben hiç TV izlemiyom en iyisi 😂😂
Hiç izlemiyorum kurtulmamada gerek kalmıyor
Arka sokaklar cıvık oldu iyice 😬
Yasak Elma, Camdaki Kız
Çukurova
Üç kuruş
Yargı
Kuruluş Osman
Yemin
Daha çok var
😭😭😭😭
Kardeşlerim dizisi var
Osmanlı dizileri baydı artık.
Türkler TV sektöründen çekilmeli hem de acilen
beni ilgilendirmez ki tv açmıyorum
Takip etmediğimden bilemiyorum
Önceden keko dizisi yapmışlardı, şimdi de çingene. Bittikçe farklı bir itici formatta geri dönüyor.
Bana kalırsa büyün Türk dizileri toptan bitebilir.
arka sokaklar
yasak elma
Hepsi
Şu Osmanlı dizileri bayıyor artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?