Sizce şu anki Türk dizileri eskilerin yerini tutabilir mi? Şu anki dizilerde sizce en büyük eksik ne?

Eski dizilerin yerini yeni diziler tutmuyor. Görseli görünce soruya geldim. Şu an En Son Babalar Duyar izliyorum. 😊 2 defa bitirmiştim. Uzun süredir izlemiyordum, en baştan başladım. Otuzuncu bölümlerdeyim. Kadir, bir kamp yeri kiraladı. Orasıyla uğraşıyor. Yakında Kudret ile Bahriye gelecek. 😄 Bu dizi dışında beni izlediğimde mutlu eden dizi çok azdır.
Şu anki diziler çok sığ, içtenlikten uzak! Farklı gördüğüm, TRT dizileri var. Gönül Dağı, Bir Zamanlar Kıbrıs gibi! Takipçisi değilim ama biraz bakınca ilgimi çekmişti.
Son olarak mevcut durumda izlediğim program, bir dizi değil! Güldür Güldür Show programını beğeniyorum. Güncel olayları ekrana taşıyarak güldürü malzemesi olarak sunuyorlar. Yine günümüz dizileriyle dalga geçiyorlar. 😄 Takip ettiğim bir dizi güncel olarak bulunmuyor. Hüzün dolu hikayelere de pek dayanamıyorum. Özellikle şu psikolojik diziler serisi! Hiç sevemedim.
Bende aynı şekilde sadece Güldür Güldür Show’u izliyorum, eski dizilerin içeriği ve çekiciliği ayrıydı gerçekten. Ayrıca iyi seyirler. 😄
Tutamıyor maalesef.. Eski türk dizilerinde dostluk, arkadaşlık, güzellik, iyilik ne varsa hepsi de çok gerçekçiydi. Üstelik oyuncuların neredeyse hepsi tiyatrocu olduğundan çok kaliteli işler ortaya çıkıyordu. Şimdiki dizilerde ise popülaritesi yüksek isimler rol alıyor, oyunculuk açısından vasat performanslar nedeniyle yapımlar da izlenirliğini günden güne yitiriyor. Şu altta saydığım dizilerden hangisinin yeri bugün doluyor ki?
Efsanevi dizilerden şu an aklıma gelenler. Aklıma gelmeyenler için özür diliyorum..
Merhaba,
Öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum. Şimdi dizilerin tamamına yakını sadece rezilce romantizm üzerine kurulu. Eski dizileri asla yerini alamaz hiç biri. Düşünsenize böyle diziler çekilebilir mi?
Yani bu liste daha çok uzar giderde ben yine kısa kesmek istedim. Ben hala açıp eski dizileri izleyen biriyim.
Cevap
12Cevap
Eskiden diziler herkes için yapılırdı, her insan o dizide kendinden bir parça bulurdu.
Hali hazırdaki yapılan dizilerin tamamı ergen kız çocukları için yapıldığından, yakışıklı ve zengin bir adamın, fakir kıza aşık olması temalı aptallıkları izletiyorlar.
Her genç kızın ucuz hayalini izlemek toplumun, ergen kız çocuklarından oluşan zümresi dışında hiçbir zümreye hitap etmediğinden, o ergenler büyüdüklerinde bizim ergenken izlediğimiz dizilere duyduğumuz özlemleri duyamayacaklar.
Hayır. Şimdiki diziler aşırı berbat. Dizideki oyuncuların sesinden ziyade müzik. Müzikler berbat ve başim ağrıyor. Karakterler yururken çok sıkılıyorum. Kaplumbağalar bile daha hızlı yürüyor. Eski dizilerde öyle değildi. Ailecek izleyebiliyorduk, sıkılmıyorduk hiç. Şimdi ise hayattaki herşeyden sıkılmış durumdayız. Şu ömrümuz bitsede kurtulsak bu hayattan kafasında yaşıyoruz.
Hayır şuanki yayınlanan diziler eski dizilerin yerini hiç alamaz bide hep aynı konular aynı hayatlar insanı çok sıkıcı hale getiriyo dönüp dolaşıp aynı tarz dizileri izleyince😀
Hayır tutamaaaz karşılaştıralamaz bilee 💯
Yedi Numara
Koçum Benim
Hayat Bilgisi
Avrupa Yakası
Asla onlar bambaşkaydı keyifli masum eğlenceli aile dizileri idi
Eskiler daha tatlıydı. Akasya durağını bile özleyeceğimi hiç düşünmezdim
Bence hayır ben hala Avrupa yakası izliyorum 😂😂😂😅4. kez
Eskidede yenidede daima güzel yapımlar olmuştur.
Eskiler daha başka daha güzeldi :')
Bir kurtlar vadisi gelemez buncok net.
Ezelin yerini tutamazlar mesela.
Tutamıyor. Eskiler çok daha güzeldi.
Eskiler eskiden güzeldi 😏
Günümüzde ki dizide herkes hep zengin
Tutamaz.
Eski diziler bambaskaydı...
Şu anki diziler bok.
Kesinlikle tutmuyor ya
tutmuyor
Bence hayirr