Bunlar etkileyici değil mi?
Değişik bir Türk dizisi, "zombi" dizisi tutar mı?
Bunlar etkileyici değil mi?
walking dead gibi büyük bir yapımda arkasında iyi yönetmen iyi yapımcı var ama birçok tartışılacak şey var, dizi çekmek çok zor zombie dizisinden bahsediyorsun. mini dizi bile olsa çok iyi bir ekip ve çok çok büyük bütçe olmadığı sürece tutmaz. saydıkların zaten klasik hayatta kalma mücadelesi yani hiç etkili değil. etkili olabilmesi için ancak görselliğin iyi olması ile bir yere kadar kurtarabilirsin.
kısa film çekmeyi deneyebilirsin zombilerle alakalı ne kadar iyi olduğunu gösterirsen peşinden gelirler zaten.
dram üzerine yoğunlaşabilirsin çok bütçe gerekmeyen senaryo ve kurgunun kalitesine bağlı bir yapım dene bence : )
fikir edinmen açısından izlemediysen film ve dizi olarak bir kaç örnek bak derim.
the walking dead
zombieland
shaun of the dead
Dawn of the Dead
Braindead
Død snø - Dead Snow
Katılıyorum :) Filmlerin hepsini izledim. Diziyede izledim. Bakıcaz artık...
bence tutmaz bize çok uzak hikayeler.Ama bi dabbe vs yapılan isler çok yaratıcıydı bence tabi:)
Dabbenin ilk filmi yaratıcı olsada ikinci filmi hiç hoşuma gitmedi. Yinede yorumun için Teşekkürler.
bişey değil yeterki türk sinaması kazansın:)
böyle şeyleri abd menşeili izlemeye alışan dimağımız, türk versiyonlarını düşünemiyor. bir de aklımıza kazınmış bir dünyayı kurtaran adam gerçeği var tabii, haliyle türk yapımı oldu mu gözler hataları daha bir arar oluyor.
bence böyle bir şey yapacaksan bir tür komedi dizisi olsun. insanlar başına gülmek için oturacağı için daha az eleştirel olurlar.
Olabilir ama ben gerilim düşünüyorum. Karışık da yapabilirim.
Böyle bir film olmuştu, Zombilerin Düğünü. Çok tuhaf bir filmdi. Ya benim anım değildi ya da gerçekten kötü bir yapımdı bilemiyorum ama izlerken bir gram keyif almamıştım.
Konusu sığ olup da çok tutan diziler var tv'de. Tutturmak için ünlü isimler gerekiyor.
Evet. Bende sevmedim o filmi. Zombiler nerden çıkıyo. Filmin adıda ADA idi.
Evet. :)
Cevap
4Cevap
tutacağını sanmıyorum hatta özenti denip alay edilme ihtimali yüksek ama toplumumuzun inançlarına göre bir fantastik dizi olursa daha çok sevilebilir mesela üç harfliler le ilgili yada efsanelerimizin içine işlenmiş doğa üstü olaylar yinede başarılar eğer yönetmen ve oyuncular iyi olursa belki yanılırız ve severek izleriz
abuk sabuk insalarla abuk sabuk birşey yapacaksan olmasın yoksa yabancı zombıe dızılerı severek ızlıyoruz da. Sanırım iş yönetmende bıtıyor.
Tutması bıze degıl senın becerılerıne kalmış. Başarılar.
Abuk sabuk insanlarla derken? Evet zombi dizilerini ve filmlerini severek izliyorum. Ama son bir ay içinde olan olaylarla bağdaşlaştırılarak bu dizinin çekilmesi değişik ve etkileyici olabilir.
Konudan zıyade film ve dizeide ki çekım kalıtesı de önemlı.
Son bır ayda ne oldu çok farklı ne oldu kı toplumda uzerıne basa basa soyluyosun
Burda söylemeyim. Haber izlesen bilirsin. Biraz araştır. Bu olayları birbirine bağlayınca değişik ve etkili kareler çıkıyo ortaya.
Bunlar zaten herzaman olan durumlar. avrupada ki yıyecekelr dekı zehırlenmeler vs bana mesala deli danayı hatırlatmıştı.
Tabı kı neler olmuyor şu hayatta kımyasallar insanlıgın ve dunyanın sonunu hazırlıyor.
Kolay gelsın sana.
Tmm. ;) Teşekkürler.
Türk sineması bilim kurgu özürlü. Ciddisini yapsan komedi olur, komedisini yaparsın komik olmaz. Bence uğraşma gençliğine yazık..
türk insanı izlemez bunu. bi dizi yapıcaksan aldatmalı, padişahlı, haremli, entrikalı bişeyler olmalı. :)
:D haklısın. şansımızı denicez.
Teşekkürler.
beren saat olursa içinde tutar kardeş konu önemli değil. insanlar koyun gibi zaten merak etme
benim izlemeyeceğim kesin de, tutar mı bilmiyorum.
bence saçma bi dizi tutmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar