Yabancı yapım kurgu dizilere gösterilen ilgideki artış Türk yapımcıların dikkatini çekmiş olacak ki son dönemde birçok farklı senaryoyu internet dizisi olarak görmeye başladık.
İnternet üzerinden yayınlanan bu diziler çıtayı yükseltti fakat en ilginç proje haberi Blu TV‘den geldi: İnternet platformu Blu TV, yeni sezonda ‘Yaşamayanlar’ adlı bir vampir dizisi çekmeye hazırlanıyor. Üstelik 10 bölüm planlanan dizi için ekranların popüler ismi Elçin Sangu ile el sıkıştı.
Türk yapımı Vampir dizisi "Yaşamayanlar". Sizce başarılı bir dizi olur mu?
Bana kalırsa bu güzel bir proje olacak. Ancak oyuncu seçimleri çok önemli. Elçin Sangun'un çok fazla fanı var ve belki de başrol için onu seçtiler ancak ben kesinlikle bir vampir rolü için onu uygun bulmuyorum. Bana kalırsa hem görsel açıdan hem de oyunculuk açısından Merve Boluğur çok daha uygun olurdu. Erkek oyunculardan ise; Kıvanç Tatlıtuğ (kuzey Güney'deki gibi zayıflayıp) Çünkü adam bildiğiniz Klaus Mikealson.
Zombi filmi denediler, başaramadılar Türk sinemasi için fiyaskoydu. Üstelik burda başrol oyunculuk yeteneği olmayan biri elçin sangu çok çok kötü olur tutmaz bence. Biz Hollywood vampir filmlerini tercih ederiz.
En İyi Cevaplar