Son olarak Kiralık Aşk'taki partneri Barış Arduç ile Mutluluk Zamanı filminde rol alan Elçin Sangu, internet dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Vampir Olacak!
Sangu'nun BluTV'de yayınlanacak yeni dizisinin adı belli oldu. Bir vampir hikayesini konu alan Yaşamayanlar adlı dizi, 10 bölüm olarak çekilecek.. Sizce yerili vampir dizisi tutacak mı ve ismini nasıl buldunuz? #Meczup
Daha önce Türkiye'de vampir dizisi çekilmediği için bu yerli vampir dizisi tutar.
Yabancı versiyonlarına alıştığımız vampir dizisini bizimkiler beceremez.. Tutmaz dizi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elçin Sangu, yeni dizisinde vampir olacak. "Yaşamayanlar" adlı yerli vampir dizisi sizce tutar mı?
Bizim dizi ve filmlere verdiğimiz absürt adlar da ayrı bir saçmalık olmuşken ne denebilir ki? Elbette orijinal diziler kadar olamaz. Araya Türk usulü saçma aşk ilişkileri, entrikalar, ahmakça sahneler, abartılar, asla yansıtılamayacak olan ifadeler ve daha neler neler... Ama tabi diziyi meraktan dolayı izleyip takip edecek olan bir kitle vardır muhakkak.
Cakmasi oldugu Deborah Ann Woll da soyle bir hatundu ha bak. Bu Elcin Sangu'ya birkac dakika maruz kaldim bildigin itici universite ogrencisi tipinde bisey
Kızıl olduğu için düz mantıkla Elçin Sangu'yu vampir rolüne yerleştiren bir yönetmenin yönettiği ve "Yaşamayanlar" gibi çeviri olmadığı halde çeviri kokan ve konudan bile bihaber olduklarını gösteren bir ismi seçen yapımcının yaptığı dizi ne kadar tutarsa o kadar tutar. NOT: "Yaşamayanlar" ölmüş ya da ölüp de dirilmiş tarzında bir anlam uyandırır oysa vampirler ölümsüzdür, ölme ya da ölüp dirilme gibi bir durumları yoktur yani "Ölümsüzler" gibi bir kelime onları tanımlar. Büyük ihtimalle bu bilginin bile farkında olmayan bir senarist ve yapımcının ürünü olarak "Yaşamayanlar" ismi ortaya çıkmıştır. *Gecen bol olsun.*
Ne kadar dizi yapsalar da. Hiç biri yabancıların yaptığı gibi olamaz.. Mesela blade filmleri, Van helsing, alacakaranlık filmleri ve vampir avcısı abraham lincoln filmleri kadar güzel vampir filmi ya da dizisi yapamazlar. Bence yapsalar da çok yapmacık olur.
Yeterli donanım yok maalesef. Çok isterim tabi dramın dışına çıkalım biraz lakin, bu tür roller için ne oyunculuğun ne de gerekli efekt ve çekim aletlerinin var olduğunu sanmıyorum. Bu dizi ve hitap ettiği kitle arasında da dağlar kadar fark var. Noel babayı bekleyen sopalı adamlar varken başka komediye gerek yok. Kaldıki şartlar bu haldeyken dizi tutunamaz. Ama iyi olmasını temenni ederim.
Tutmaz bizim çekim kalitemiz olsun oyunculuk kalitemiz olsun yurt dışındakiler kadar sağlam ve güzel değil adamlar sinema filmi gibi dizi yapıyolar bizimkilerse ilk başta harika bölümler sürükleyici anlar entrikalar sonra bir aşk'a sarıyolar yat kalk aşk yat kalk aşk bayıyolar sonra 30 nvu bölümde final :D tutmaz bu dizi :D
18 - 30 yaş aralığının % 40 ı seyredebilir ancak.. O yüzden internet dizisi olarak planlanmış.. Bir Fi - Çi serisi gibi asla olamaz.. Zaten o da oyuncu kadrosu mükemmel olduğundan seyrediliyor. TV de olsaydı bu kadar pirim yapmazdı.. Genelde kitapları okuyanlar seyirci kitlesi oluşturuyor..
elçin sangu bir vampir dizisi için gayet uygun bence. ayrıca internet dizilerini cidden kaliteli yapıyorlar artık. türk dizi sektörünün farklı noktalara gitmesi beni mutlu ediyoor. ayrıca elçin bir ergen olmadığından dizinin ergenler üzerine kurulu olmayacağını anlıyoruz. bence gayet güzel bir karar. umarım efektleri filan da kaliteli yaparlar.
cogunluk tutmaz demiş zaten sonuçu görende psikolojik olarak olmamıştır havasında izliceği için simdiden tutmicağı kesin gibi.. :D bu anketi görmeyenlerde türk dizilerinde bu konu tutmaz ki diye düşüneceklerinden zaten ön yargı var ve onu kırana kadar yapımcılar zarar edip bırakır diziyi cekmeyi :D
Ya he kurt kız koyunda ismi çakma teen wolf olsun ya bir kopyazı olmayın türkiyenin bir tek kemal sunallı filimleri kopi değil diğer herşey özenti kopyası. Resimde ki kız vampir kurtadma gay ve bir kapçıktan oluşan kızın bulunduğu bir dizide oynuyodu. Onun yerine bizim kopi sanatçı çakmalarından ayarlarlar tam le cola olur :)
Tutmaz. Türkler korku filmini yaparken ancak cinli şeytanlı yaparsa korkunç oluyor. Oda inanclarimizdan ve var olduklarını bildiğimiz için korkuyoruz diye düşünüyorum. Yoksa zombi vampir bize vız gelir tırs gider. Yolla vampir şakası yapsan döverler valla.
Daha iyisini bulamazlardı bu rol için , tamda uyuyor mermer gibi beyaz ten kızıl saç.. Dizinin ismide güzelmiş kızlarım zaten vampir dizisi seveni bir Eşçin hayranı ben bile izlerim..
Önemli olan dizinin konusu ve role girebilmek tabiki de birde efekt sound var önemli olan dizide gerilmi ve heyecanı yakalamak tır eğer bu nu yakalayabilir ler ise bence gayet mükemmel olur diye düşünüyorum genel olarak hayatımda her zaman bilim kurgu filmi izleyen birisiyim ve ciddi anlamda bu dizinin performans ını merak ediyorum diye bilirim
Eğer olay Türkiye de geçiyor ve karakterler türk ise tutmaz. Çünkü; bizim kültürümüzle bağdaşmıyor. Tersi için de izleyiciler yabancı diziyi tercih edecektir ayrıca yapımcılarda böyle bir topa girmez. Her halükarda bu dizi tutmayacaktır.
Ülkede degişen tek şey tarih, yıllar attığı için o da. Biz gene şiddet, aldatmalı, zengin aile fakir aile istenmeyen gelin konulu diziler seyredeceğiz. Eğer burdan sesim duyulursa ahmet kural selçuk aydemir bir el atın da dönün ekranlara özledik bee.
ya abi biz ne dizileri b*k etmiş ülkeyiz en son shameless fiyaskosuyla zaten gördüm göreceğimi kaliteli dizi olmadığından millet ne koysan izliyo bunu senaryoyu da the vampire diaries çakması diyecekler ama sonra fakir genç zengin vampir kızın hikayesi olucak ben biliyorum malımı
ya Türk kültürüne ait o kadar korkunç ve ilginç varlık varken neden avrupanın kıçı kırık vampirlerini konu aldılar anlamıyorum. Şu mimik özürlü kadını da her dizi filme koymasalar olmaz
Bu tür fantastik dizilerin çekilebilmesi için öncelikle adobe after effects tarzı programları ve grenscreen olayını çok iyi kavramak ve kullanmak gerekir yoksa beceremezler saçma salak şeyler çıkar oraya tabii vampir dizilerinde makyaj da çok önemli bu değindiğim noktalar olmazsa olmazların bir kısmı
onada saçma bir aşk hikayesi katarlar sonra uzun uzun bakışmalar fonda dramlı bir müzik, gözyaşı tamamdırr. bu ülke shameless i bile pembe dizi haline getirmiş böyle bir konuya kimbilir neler yaparlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
+9 Türk dizisi itemleri 1-Villa 2-Fakir semt 3-Zengin oğlan ya da kız 4-Fakir oğlan ya da kız 5-zenginin fakiri sevmesi 6-onu kıskanan zengin 7-fakiri istemeyen kaynana 8-onurlu ve gururlu fakir aile 9-aşık olan zengin ama temkinli olan fakir 10-sonunda birbirini seven zengin ve fakir 11-ama arada kavga eden zengin ve fakir. 12-sonra yine baırşan zengin ve fakir.
pek bişey beklemiyorum açıkcası ama şu reklam vardı ya bir tane orklar aramızda mıydı neydi filmin reklamı işte orda ülkemdede bu tarz hikayelerin işlenebileceğine dair bir umut doğdu içimde ama o kadarcık işte
Aga bunda da bir vampir diğerini başka bir vampirle aldatır konu bukadar olur kesin başka bisey cikmaz bizden. Yoksa bir Thé walking dead, bir game of thrones, bir prison break, bir Dexter bla bla bla cikaramazlar, çıkmaz biliyorum. ...
Efektleri güzel yapabilirlerse neden olmasın. Bence Türkiye'nin bu konuda kendini geliştirme zamanı geldi. Elçin çok güzel bir kadın ama vampir bir karakteri canlandırmak için çok çocuksu diye düşünüyorum. Bence daha şuh bir kadın seçmeliydiler.
Bence tutar. Çünkü ülkemiz film konusunda olsun bilgisayar oyunları oynayanlar bilir ki oyunlar hakkında olsun baya bir geliştirdi kendini. Filmin konusuna göre de değişir bu kız varsa kesin aşkta vardır :)
Türkler lütfen vıcık vıcık aşk li entrikali dizimsiler dışında birşey yapmasınlar. İddiaya girerim 15 sene öncesinin buffy the wampire slayer inin dahi yanından gecemeyecek
Türk dizi&sinema sektörü baktı hiçbir işi beceremiyor, Wattpad üzerinden bu kadar da para kazanılıyor, millete boş şeyler izletip parasının derdine düşüyor.
Biz bu tür işleri beceremiyoruz korku bilimkurgu falan ne yapardak yapalım özentileri gibi duruyoruz ve bitürlü yakışmıyo neden bilmiyorum olmuyor yani
Fantastik diziler bizde tutmuyor bence sebebide bizim kültürümüze ait fantastik olay ve karakterler değilde batı kültürünün fantastiklikleri tercih ediliyor olması
dizinin eğretiliğini bir yana bırak, şimdi bu kız dizide rol gereği adamın boynunu ısırsa, "elçin erkekleri emdi" diye haberleri yapılacak. senaryo patlamasa zihniyet patlatır zaten bu işi.
Bu dizi tutmaz bizim millete +18e yakın film olacakki sevsinler. Mesela her bölümde değişen aşk aldatanların ayrılanların bol olduğu sahneler sürekli aynı karakterlerin başına gelen benzeri olaylar olacakki dizi tvde gündem olsun
O tarz dizileri sevenleri tavlamaları çok zor zira, benzer alanda çok iddialı diziler var. En az onlar kadar kaliteli işler sunabilmeleri lazım, yoksa sadece çekerler...
İzleyici kitlesi çok az olur sanırım. Yeni bir soluk ülkemiz şartlarında zor tabiki aşk entrika dram suç ağırlıklı olduğumuz için bilim kurgu fantastik falan 3-5 kere düşünülür.
En İyi Cevaplar