Dizi fulll küfür, sövme silme dümdüz.. başka birşey yok.. ben okadar fantastik yabancı dizi izledim kimse orda “ananın a. mı , s. kerim seni ananıda”gibi kelimeleri hiç duymadım. Bu dizide saniye başı diyorlar.. İnanın izlemeden önce dedim ki ne güzel Türkiye’de böyle dizi çekti, bizde biyerlere gelebiliriz umuduyla beğenmek için heyecanla izledim.1. bölümü izledim dedim belki 2. bölüm iyidir.2. bölümü izledim dedim belki 3. bölüm iyidir.. Ama tam bir hayal kırıklığı... dişler deseniz sanki eskiden jelibondan çıkan şaka dişi... kerem bursinde gözlerini kısmaktan kasılmaktan yakında kör olacak.. kısacası bu dizide emeği geçen herkesi sizin tabirinizle f. uck you..👌👈
Türkiye’nin ilk Vampir dizisi Yaşamayanlar’ın dün 3 bölümünü güzeldir umarım umuduyla izledim, ama dizi neden bu kadar vasattı?
Bizim dizilerin en büyük sıkıntısı kurgudan kaynaklanıyor. Hadi bir vampir dizisi yapalım diye dizi yapılmaz. Vurucu bir senaryo olması gerek, akıcı diyaloglar olması gerek. Türk dizi sektöründe olmayan ve seyirciyi şaşırtacak sahneler gerek. Bunlar olmadan piyasadan silinip gider.
Yabancı dizilerde "fak ur mum" dediklerinde, oo ingiliccem gelişiyor diyip, türkçe dizide "senin ananı s.." dediklerinde, bu kadar da saygısızlık olmaz diyorsunuz.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla ben çok vampir dizisi izledim. Kimse vampir dizisinde f. uck you demiyordu😀 hiçte duymadım. Burada saniye başı.. iğrenç yeminediyorum midem bulandı..
Sansürsüz olsun derken dozunu kaçırmışlar gerçekten. Küfürü sansürlemek ne kadar yanlışsa normalmiş/güzelmiş gibi göstermek de o kadar yanlış. Hiç küfür etmeyen insanlar da var günlük hayatta. Küsür etmek samimiyet göstergesi değildir. :)
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Türkiye’nin ilk Vampir dizisi Yaşamayanlar’ın dün 3 bölümünü güzeldir umarım umuduyla izledim, ama dizi neden bu kadar vasattı?
En İyi Cevaplar