Türkiye’nin ilk Vampir dizisi Yaşamayanlar’ın dün 3 bölümünü güzeldir umarım umuduyla izledim, ama dizi neden bu kadar vasattı?

Dizi fulll küfür, sövme silme dümdüz.. başka birşey yok.. ben okadar fantastik yabancı dizi izledim kimse orda “ananın a. mı , s. kerim seni ananıda”gibi kelimeleri hiç duymadım. Bu dizide saniye başı diyorlar.. İnanın izlemeden önce dedim ki ne güzel Türkiye’de böyle dizi çekti, bizde biyerlere gelebiliriz umuduyla beğenmek için heyecanla izledim.1. bölümü izledim dedim belki 2. bölüm iyidir.2. bölümü izledim dedim belki 3. bölüm iyidir.. Ama tam bir hayal kırıklığı... dişler deseniz sanki eskiden jelibondan çıkan şaka dişi... kerem bursinde gözlerini kısmaktan kasılmaktan yakında kör olacak.. kısacası bu dizide emeği geçen herkesi sizin tabirinizle f. uck you..👌👈
Türkiye’nin ilk Vampir dizisi Yaşamayanlar’ın dün 3 bölümünü güzeldir umarım umuduyla izledim, ama dizi neden bu kadar vasattı?