Yayın Tarihi: 10 Eylül 2009
Yönetmenler: Chris Grismer, John Dahl, John Behring, J. Miller Tobin
Başrol Oyuncular: Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Candice King

İzledim ama sadece kısa bir süre izledim. Vampir filmleri bana gerçekten saçma ve kötü geliyor. Oldukça gereksiz ve saçma filmler olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeninin ne olduğunu bilmiyorum ama doğduğumdan beri bir antipatim oluşmuş diyebiliriz.
7. sezonda birakmistim galiba en son. Guzeldi aslinda ama bi yerden sonra sıktı beni. Devam eder miyim bilmiyorum. Iliskiler falan bayagi boka sarmisti. Hele caroline alaric birlikteligi falan..
Aslında son sezon kalmış izlemeni tavsiye ederim final bölümü çok duygusaldı ağlatıyor insanı :(
Genelde yabanci filmlerde kore yapimlari haric duygusalligi geciremiyolar. Aksiyonda ne kadar iyilerse duygusallikta o kadar kotuler bence.
Cevap
6Cevap
Merhabalar, methini çok duydum ama henüz izlemek kısmet olmadı. Bende izleyenlerin yorumları bakıp bir ön izlenim edineyim bari.
Başlarını izlemiştim oyunculuk berbat kamera açıları berbat dizi berbattı ama nedense çok beğeniliyor belki de bi şans daha vermem gerekiyordur
Vermeni tavsiye ederim
Önerildi. İzleyecektim ama başka dizilere öncelik veriyorum. Hemde aşk üçgenlerin den nefret ederim
Bir süre aşk üçgeni oluyor 1 sezon sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam
Sorumu beğenip takip edersen sevnirim 😊
İzlemek istedigim ama izleyemedigim bir dizidir tavsiye ederim izleyin bunu
@MelikeYurdakul iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. erkekler dalga geçer diyede soramıyorum xperim yetmiyormuş. ilk seni gördüm ve yazdım rica etsem dm yoluyla yazar mısın? Teşekkür şimdiden
Çok güzel bir yabancı dizi türk dizi ve filmleri çok dikkatimi çekmiyor
stefan ♥️ diyorum başka bir şey demiyore
Bana sıkıcı geldi. The Originals daha güzel bence.
Demon❤ der gecerim dkxndkd
Lisedeyken izlerdim anılarım depreşti 😀😀
Abartıldığını düşünğyorum :)
İzlemediğim ender dizilerden 🙄
Gerçekten çok güzel bir dizi hele Elena ile Damon ikilisine hayranım
Damon Salvatore beni mahvettin. :D
İzlemedim ama içeriği gayet güzel görünüyor.
Klaus, mikealson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?