Şafak Sezer'in 3-4 tane Yeşilçam'ın güzide oyuncusu Aydemir Akbaş ve birkaç arkadaşı ile hep aynı kurguda komedi filmleri yapıyor. Birçok oynadığı film ve diziler kendisine ait değildir. Aktörlük olarak karakterine uymada problem yaşamayan biri...
Cem Yılmaz yaptığı bütün işlerde her noktasında kendi imzasını taşıyor. Zaten birçok filminde birkaç rolü kendisi aynı anda üsleniyor.
Birisi çocuklara ve liselere hitap ederken, diğeri daha çok ağzı bozuk kesme hitap ediyor.
... ki ikisi de kendinin ve/veya arkadaşlarının, yönetmeninin, senaristinin komedi anlayışına göre filimler yapıyor. Aynı zihniyet Kemal Sunal'la Şahan Gökbakar'ı yarıştırıyor. Bunlar anlamsız şeyler 😁
Şafak sezer daha iyi.. gora, arog, yahşi bati bunlari izledim.. aman aman filmler değil hatta bana göre kötü.. kutsal damacana, kolpacino, gdo karakedi çok daha eğlenceli filmler..
Ikisinin de filmleri komik degil bence sahsen ben gulmuyorum. Engin gunaydin bu ikisinden daha fazla komedyen. Stand-up ta Cem yilmaz. Digerini hic bir katagoriye sokamiyorum :))
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nedense bana da Engin Günaydın gram komik gelmiyor.
En İyi Cevaplar