#movie_colic

Cem Yılmaz'ın ince esprileri var ve gerçekten belli bir bilgi birikimine erişmiş olmak gerekiyor anlatabilmek için ama Sermiyan Midyat öyle değil onun esprileri yöresel herkesin anlayabileceği türden hayattan şeyler o yüzden kalite diyorsak Cem Yılmaz kesinlikle
Cem Yılmaz'ın filmleri komik değil ki, söyleşilerinin bazıları komik o kadar.. Sermiyan Midyat'ın filmleri; doğu köylü, dram ve komikliğin bir arada olduğu filmler.. Aslında bakarsan %50 %50 gibi bir şey oluyor.
Cem Yılmaz'ın filmleri daha komiktir. Sermiyan Midyat'ın filmleri salt kültür de içerir. Sırf komedi üzerine kurulu filmi yoktur.
Cevap
12Cevap
34 yaşındaki bi adam için komik bi soru. sermiyan komedi. üstelik cem yılmazla kıyas alkollü falan olmalısın
Hayatımda alkol kullanmadım herkesin fikirlerine saygı duyarım sonuçta komedi adına bişiler yapmaya çalışan 2 sanatçı var burada seversin sevmezsin o sana kalmış sadece sevdiğin tarafı öğrenmek için açılmış bir soru..
Cem Yılmaz varken Sermiyan Midyat kimmiş üstelik kadına şiddet uygulayan bir pislik onun filmlerini izlemem
Bu kiyasin yapilmasi bile komik..
Sermiyan midyat devede kulak kalır anca
Yılmaz'ın ince zekadan beslenen esprileri Midyat'ın dramla destek bulan ajitasyonu bol gülmecelerine kesinlikle üstün gelir.❣️❣️
Sermiyan Midyat daha başarılı ben Cem Yılmaz'a gülemiyorum. En azından Sermiyanın mimikleri vat
cem yılmaz bence, arog gora yahşi batı başarılı işleriydi..
Sermiyani hiç komik bulmuyorum aksine çok itici
2 side değil ama Cem Yılmaz'ın stand up larini seviyorum.
Kıyaslanamaz bile artı bu adam karısını dovmedi mi..
Tabikide sermiyan Midyat♥️ Cem Yılmaz'dan çok gıcık alıyorum😏
Cem yılmaz tabiki sorman hata
ikisinin karşılaştırılması daha komik
Yuh şu karşılaştırmaya bak
Cem Yılmaz bir ikon
Cem Yilmaz
Pek filmlerini sevmesem de Cem Yılmaz diyorum 😄
Sermiyan Midyat cem Yılmaz'ı hiç komik bulmuyorum
Hiçbiri ikisinide sevmiyorum
Ben sermiyan'ı daha başarılı buluyorum
Film konusunda ikisi de iyi diyebilirim.
Cem Yılmaz
Cem Yilmaz..
Cem Yılmaz
Cem Yılmaz
İkisi de komik değil
Sermiyan Midyat , bence daha başarılı.
Sermiyan Midyat😍
İkisinide bulmuyorum
Sermiyan.
Sermiyan Midyat derim
Sermiyan Midyat
Sermiyan midyat