Komedi
Macera
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Film zevki olarak macera filmlerini izlemeyi daha çok seviyorum. Adrenalin yükselmesi film izlerken iyi hissettiriyor..
Cevap
9Cevap
Macera filmleri
maceraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) ya sennnn :)
Aslinda Ben ıkisinide seviyorum
bende ikisini ama soru ikisinden birine yönelik gibi geldi :)
Zaten soru ikisinden birine yönelik soruyu sorarken hangisinin daha çok izlendiğini merak ettimdeee
okey o halde şekerim:)
Komedidense macerayı seviyorum hayat zaten şaka gibi ayriyetten komediye gerek yok
Bu soruyu da mı gizli soruyorsunuz, neden anlamadım ki.
Ben de gizli yanıtlayayım bari, kimse bilmesin 😅
Komedi
Aslında normal sorcaktim da sonradan can sıkıntısından gizli sordum kwjajajwjjwkwkw
Olur öyle ya, kusura bakma bilemedim bende. Umarım geçmiştir
Yok ya ne kusuru. Yazın evde otur otur zaman geçmiyor:( önerebileceğin bir şey var mı?
😄 Ben de sana aynısını sorabilirim. Otur otur, can sıkıntısından 50 soru yanıtladım. Netflix ten film mi izlesek. Daha yemek yemedim, yemekten sonra öyle yapim en iyisi. Var mı netflix yoksa netten de olur. Sohbet edecek birisi yok mu?
Bugünlerde çok fazla film izledim Netflix ten falan dizi izliyim diyorum dizi sarmıyor :( kitap okuyodum ama tüm yıl boyunca kitap okuyunca oda bi süre sonra ara verdiriyor instagramida geçen dönem kapattım arkadaşımın inadına... artık hamur işlerine sardım yaz sonunda şişip kalicam jsjshshsjwjjw anlayacağın şu an dünyanın en dertli insanı benim ahhhh! Kwjhsjaoj
Ama sen istersen film izleyebilirsin onermemi istermisin?
(Kusura bakma kafanı şişirdim:( )
En dertli ikinci insanısın. Muhtemelen önereceğin film ve dizileri izlemişimdir. Özelden numara at wp'tan yazalım bari
Gizliden yazistigimiz için hesaplar görülmüyor ve benim puanım özelden yazmaya yetmiyo
Gördünmü en şansız benim:((
Şanssız olsaydın ben bu mesajı hiç görmezdim 😃 michael_k takip at, ben yazayım o zaman
Mantikliiiii
ya da durrr ben sorunu nasıl cozucegimi biliyorum 2 dk bekleyebilirmisin?
ok
Acaba Instagram kullaniyomusun? Bu site çok fazla kasıyor da
hepsi var bende IG: last_man_on_universe
Teşekkür ederim. Sana geri dönüş yapicam hemen
Yerine zamanına göre değişir ancak macerayı daha çok severim. Daha sürükleyici olabiliyor.
En sevdiğin oyuncu kim acaba?
Hayat zaten başlı başına bir komedi,
macera lâzım bize :)
İki film türünü de severim.
Macera candır
Macera filmleri.
Macera bence
macera
Macera
Gerilim
Komedi
komedi kesinlikle