En son çığlık 6 izledim. Seriyi biraz değiştirmişler ama yine de harikaydı. Tüm seriyi kapsayan bir seri yapmışlardı ve herkesin isimleri geçiyordu. Ben genelde korku ve gerilim filmleri seviyorum.
Komedi ama daha çok yabancı komedileri izlemeyi seviyorum Türk filmleri küfür edince komik sanıyorlar mizah espri yok filmlerde ama cem Yılmaz hariç o adam gerçekten hakkını veriyor
Korku filmlerinden korkuyorum travmalarım var atlatma aşamasındayım. O yüzden komedi. Hem para verip gülmek korkmaktan mantıklı parayı da akla uygun harcamak lazım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Korku filmleri daha güzel geliyor bana
Film olarak korku türünü tercih ediyorum ama dizi olarak komedi türü daha keyifli geliyor.
En son çığlık 6 izledim. Seriyi biraz değiştirmişler ama yine de harikaydı. Tüm seriyi kapsayan bir seri yapmışlardı ve herkesin isimleri geçiyordu.
Ben genelde korku ve gerilim filmleri seviyorum.
ters köşe korku filmleri favorim, komedi beni pek sarmıyor açıkçası. gerilmek ve korkmak daha güzel
Korku filmi. Kaliteli komedi filmi var da biz mi sevmedik? Zaten çoğu korku filmi güldürüyor beni
Korku filmleri pek bana göre değil. Ben gülmeyi severim, kaliteli komedi filmleri izlemeyi severim.
Komedi ama kaliteli komedi olmalı. Kalitesiz sinir bozucu oluyor.
Korku, gerilim, cinayet, suç, bazen de polisiye ve savaş... Kan istiyorum kann😅🔪🪓🔨🗡🏹
Artık korku filmi izlemekten kan görmekten bıktım komedi seviyorum
Korku filmlerini izlemekten daha çok keyif alıyorum. Komedi çok nadiren izlediğim bir tür.
Komedi ama daha çok yabancı komedileri izlemeyi seviyorum Türk filmleri küfür edince komik sanıyorlar mizah espri yok filmlerde ama cem Yılmaz hariç o adam gerçekten hakkını veriyor
Korku filmlerinden korkuyorum travmalarım var atlatma aşamasındayım. O yüzden komedi. Hem para verip gülmek korkmaktan mantıklı parayı da akla uygun harcamak lazım 😊
İkisinide severim ama korku türü tam benlik
Korkuyu 8-10 yaşlarında izliyordum dabbe filan ne günlerdi artık korkuyorum 🙈
Komedi severim
Korkuda korkuyorum 😂
İki tarzı da yerine göre seviyorum :D
Gerilim aksiyon filmleri severim
Korku bir çoğu komediyi aratmıyor zaten 😂
Korku severim ❣️
Korku sevmiyorum, gerilirim
Komedi filmleri, korku hiç sevmem
İkisi de favorim
Yerine göre degişir bu