Fahriye Evcen yıllardır bana çok yapmacık geliyor. Oyunculuğu da aynı yapmacık, ruhsuz ve samimiyetsiz ilerliyor. Ama Gökçe Bahadır ondan daha kalifiye, daha inandırıcı ve rol aldığı dizilerde daha iyi performans sahibi bir kadın.
Fahriye Evcen diyenler Defolun gidin, Bu kadının hangi dizisi tutmuş, hangi dizi ya da film de üstün bir oyunculuk sergilemiş? ayrıca güzel de değil Yaprak dökümü dışında tutan tek dizisi sinema filmleri de berbat. Gökçe Bahadır her rolün üstünden kalkicak kadar iyi bir oyuncu
Gökçe daha kaliteli dizide oynuyor fahriye evcenin oyunculuğunu pek beğenmiyorum bir sinema sever olarak Fahriye’nin bir tek çalıkuşu dizisini çok severim Gökçe Bahadır’ın hatırla gönül Adı efsane aramızda kalsın Ve kayıp şehir
Fahriye Evcen bana nedense hep yapmacık gelmiştir.. Kim bilir belki de eşi de yapmacık geldiğinden dolayı. Bu durum da Gökçe Bahadır der geçerim. Hem "Kulüp de çok iyi oynamış. 👏
Bence kız çok başarılı hatta bir dizisi vardı neydi ismi hah hatırladım aşk tutulması gerçektende tıklanma rekoru kırdı gayet başarılı ve güzel bi kız nesini sevmedinki yoksa kıskandınmı sen😅
Ya git mall, kız dediğin kişi 36 yaşında kart kadın 😂Aşk tutulmasi sacma bir film Fahriye'in ne gişe rekoru kıran filmi var nede tutan dizisi berabat bir oyuncu güzel de değil