Neslihan Atagül çok iyi bir oyuncu. Ağlama sahneleri insana kendisini kötü hissettiriyor. Ama karşılaştırma yapamam çünkü fahriye Evcen i pek izlemedim
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fahriye gayet iyi bir oyuncu ölene kadar dizisini izledim dizinin konusu da oyunculuğu da iyi ama bizim halk beğenmedi o yüzden bitti dizi, ama sefirin kızı dizisine bayılıyorlar🙄 Neslihan kötü oyuncu değil ama kesinlikle abartılıyor, hep ağlıyor bağırarak çağırarak, millet bağırmayı çağırmayı iyi oyunculuk sanıyor ve hep aynı rolleri oynuyor kendini hiç yenilemiyor çok iyi oyuncu kim dersen örneğin Deniz Çakır derim harika ve sürekli kendini yeniliyor.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence Ölene kadar dizisinn de Flash TV seviyesine indi.
O senin görüşün mimikleri gayet iyi, Sanırım Fahriye’ye karşı bir nefretin var tanımadığın birine nefret duymak da ne çeşit bir ruh hastalığı, anlamış değilim sizin gibileri. Ben zaten Fahriye Türkiye’nin en iyi oyuncusu demedim ama sen ve senin gibilerin sabah akşam kötülediği kadar kötü bir oyunculugu yok abartmayın. Neslihana da bişey demedim sadece abartılıyor dedim. Sıkıldım onun hep aynı rolleri oynamasından ve sadece ağlamasından, üstelik çok da egolu
Niye delirdin, Bin kişi yazmış Fahriye adına Flash TV seviyesine indi diye, ortaya Benim attığım bir şey değil. Oyunculuğu yok bunu kabul et. Mimik bile yapmıyor artık her şeye tepkisi böm böm.
Onlar kim gündemdeyse onu beğenen kişiler, Fahriye’yi bilen bilir, onların bilmesine beğenmesine gerek yok, Fahriye çok çok iyi bir oyuncu değil ki ama kötü bir oyuncu da değil Neslihan’ın çok iyi bir oyuncu olduğunu mu iddia ediyorsun ve iddia ediyorlar? zaten bu ülkenin eğitim seviyesi düşük, ben Neslihan’ı abartmalarına şaşırmıyorum
Neslihanın röportajını izledim şimdi, burak özçivit sorusunda nasıl da bağırmış öyle, yazık karşısındaki de insan, gazetecinin küfür hakaret olmadığı sürece istediği soruyu sorma hakkı var ayrıca. oyunculuk olarak ikisi yakınlar ama neslihan gibi egolu, şımarık fazla abartılan kişileri senin gibiler seviyor olabilir ben sevmem karakter meselesi
Nerden biliyorsun ki? Fahriye’nin gazetecilerle konuşurken veya onun dışında da kibirli davrandığını görmedim. Ama bilemem tabi sonuçta tanımıyorum Burak bana biraz kasıntı geliyor mesela.
Fahriye 3-4 senedir setlerde yok. Bu kıyaslaman adil değil, insanlar Neslihan desin diye bu soruyu sormuşsun belli. Git Fatih Harbiye izle Neslihan çok iyi bir oyuncu falan değil donuk orda. Şimdi de sürekli ağlayan rollerde.