Mine Çayıroğlu mu? Bilge Parlak mı? Hangisi Daha Güzel Ve Oyunculuk Yeteneğinde Hangisi Daha Başarılı Rollerinde Şimdi Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Ben Ayırt Edemem İkisi de Çok Başarılı Zamanında emeği ile Çalıştılar Güzelliğe Gelecek Olursam Bilge Parlak da Çok Güzel di Zamanında Ama Mine Çayıroğlu Bir tık Daha Güzel Mine Çayıroğlunun Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filmi Beni Çok Etkiledi Belkide En Güzel Filmi Buydu Orda Başörtülu Hz Rabia Rolünü Üstleniyor du Çok Etkilendim doğrusu Tabi başka Filmleri de Var Diğer en çok bilinen filmi Aydan Şenerin ve Kenan Kalavin beraber Rol Aldıkları Çalıkuşu Filminde de Rol aldı mine Çayıroğlu orda çocuk oyuncuydu 1986 yılında Çekildi Çalıkuşu 9 Yaşındaydi Mine Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film de 16 Yaşındaydi 1993 Yapımı Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film Cümleyi fazla uzatmadan Bilge Parlaka Geçelim Bilge Parlak En Çok Kaygısızlar Dizisinde Hostes Kaygısız rolüyle çok tanındı Memnun kaygısızin kızı hostes Orda ki rolü çok başarılıydı en sevdiğim rolü oldu Hostes Genel olarak Özetleyecek olursam Mine Çayıroğlu da Bilge Parlak da İkiside Harika İnsanlar İkisi de Kimilerimizin Aşık olduğu kızlar 😉 zamanında Benim İkisini Birlikte sorma nedenim İkisinin Arasında 1 yaş fark var Mine Çayıroğlu 28 Aralık 1977 Doğumlu Bilge Parlak ise 21 Mart 1978 Doğumlu Yani Mine bilgeden 1 yaş büyük sadece Evet Görüşleri ve oyları bekliyorum Hangisi Daha Güzel ve Daha İyi oyuncu rollerinde başarılı
Mine Çayıroğlu Daha Güzel
Bilge Parlak Daha Güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mine Çayıroğlu mu? Bilge Parlak mı? Hangisi Daha Güzel Ve Oyunculuk Yeteneği hangisinin Daha İyiydi?
@superpsikolog Aynen Evet Kardeşim İkisi de Zamanında Çok Güzel kızlardi 😊💖 Ama ikisi arasında şöyle ki Mine bir tık daha güzel Ama Ne Acıdır ki İkisi de Maalesef şu an bu gençlik halinde yaşında Değiller 😥 tamam şu an yaşlı değiller tabiki genç yine ama o Zaman daha gençtiler İkisi de benim için İmkansız oldu off Off 😔 Hadi Bilge de umudum yok yaşı büyük çıktı Bari mine nin yaşı şu an genç olsaydı Vay arkadaş be bende ki de büyük şanssızlık işte 2001 li olmak bu güzeli kaybetti mineyi de bilgeyi de
En İyi Cevaplar