Cem Yılmaz'ın filmleri mi daha iyi Şafak Sezer mi? olacaktı
😀
Başlığı değişebilir misiniz
@KürkMantoluHayri

Şafak Sezer derim Cem Yılmaz aynı filmleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor Bu da artık izleyicide bir bıkkınlık oluşturuyor.
Gora'yı yaptın, Arog'u yaptın. Sonra gitti Arif & 216 yaptı.
Aynı kadro aynı senaryo yıllardır gerçekten sıkmaya başladı filmleri ve bir oyuncu değişikliği yaşanmıyor
Ozan Güven var Zafer Algöz var ya da Özkan Uğur var bu üçlüden hiçbir şekilde vazgeçmiyor. Böyle oldukça da artık izleyicide yaaa yine aynı konu mu işleniyor yine mi aynı oyuncular gibi bir düşünce başlıyor.
Ancak Şafak Sezer'in filmleri öyle değil yazılan replikler yıllar geçse de hala dillere pelesenk olmuş vaziyette. Hatta parodileri bile yapılıyor yani.
"Altın kapılarımız, kan oldu Tayfuuuuun" 😂
EKREM ABİ
Animatrak
#MustiEmre
Bana göre ikisinin de tarzı oldukça farklı. Fakat ikisi de bana göre Türkiye'nin en iyi komedi film yapımcıları. Ben ayrım yapamayacağım. Şöyle bir düşününce iki isminde yaptığı filmleri defalarca izlemişimdir. Türkiye'nin en iyi komedyenleri tartışmasız. Her filmleri başka bir keyif ile izleniyor. Fakat Cem Yılmaz o Gora tadını pek yakalayamadı son zamanlar. Buda bir eleştiri olarak kalsın.
bence ikisinin filmleri de güzel ama bir tık şafak sezer gibi geliyor bana. Çünkü cem yılmaz bilim kurgu ile komediyi veya tarih ile komediyi harmanlıyor çoğu filminde gora, yahşi batı, arog olsun arif v 216 gibi ama şafak sezer filmleri izlediğimde her sahnesinde gülmekten krize giriyorum. Düştüğü saçma durumları (kolpaçino filmindeki gibi) iyi aktarıyor bence.
İkisi de Çok Başarılı Oyuncular Ama Şafak Sezer Tip olarak daha komik şu hale bakar mısınız tövbe estağfurullah 😂🤣
Cevap
12Cevap
Cem yılmaz eskiden iyi film yapıyordu hokkabaz güzeldi misal sonrası berbar hele arog ne embesil filmi adam toplayıp maç oynatması falan
bir kutsal damacana bir ketenpere😅 ve diğer filmler gülmekten kırılıyorum hele hele de Aydemir Akbaş ın hacı tripleriyle
Tabi ki Cem Yılmaz. Gora ve Yahşi batı filmlerinde bunu epey kanıtladı.
Cem Yılmaz derim. tabi sinemada çok iyi değil. stand up ustası ama kıyas yaparsak cem yılmaz. tek tük de olsa iyi filmleri var
şafak sezer oyuncu ve komedyendir, cem yılmaz hem oyuncu hem yönetmen hem senarist hem komedyendir ikisini bir biri ile kıyaslamak pek doğru değil.
Cem yılmazın filmleri asiri sacma değil mi nasıl izliyorlar ne bileyim
Cem yılmaz çok yapmacık geliyor açıkçası sinemada ztn iyi değil kendimcede komik bulmuyorum şüphesiz şafak sezer
Bana göre şafak sezer filmleri daha çok tutuyor ve izleniyor.
Cem Yılmaz filmleri çok daha iyi.
Cem yilmazi geçemez kimse.
2010 dan sonra bozdular
Şafak Sezer açık ara daha iyi
şafak sezer daha iyi gibi
Tereddütsüz Şafak Sezer
Şafak sezer filmlerine daha çok gülüyorum
ikisinde bana hitap etmiyo
İkiside kötü
Ikiside kötü
Cem yılmaz elbette
Cem Yılmaz