Geçtiğimiz ay 5 yıllık eşi Tolga Güleç’ten boşanan 35 yaşındaki oyuncu Yeliz Şar, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'de görüntülendi.Annesiyle birlikte yılbaşı alışverişine çıktığını belirten Yeliz Şar'a, eski eşi Tolga Güleç sorulunca, “Bir sıkıntı yok, ayrılsak da beraberiz. Hala birlikte yaşıyoruz ve yeni yıla Londa'ya gidiyoruz. Boşanma öncesi planlanmıştı. Ayrıca annem çok üzülüyor ayrıldığımıza” dedi.
Siz olsanız aynı evde yaşamaya devam eder miydiniz? #Meczup
Yok daha neler! Artık boşandık aynı evde kalmamız söz konusu bile olamaz. Herkes ayrı ayrı hayatına bakmalı.
Neden olmasın? Boşandık diye düşman da olmadık ya, istediği kadar ben de kalabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeliz Şar, boşandığı eşi Tolga Güleç'le aynı evde yaşamaya devam ediyor! Eski eşinizle ev arkadaşı gibi yaşayabilir misiniz?
Nedense şaşırmadım. 20 yıllık kocamı boşadıktan sonra evden gitmesini beklerken ne zaman taşınma konusunu açsam ev bulamadım, kira için param yok, ev zaten büyük bir odasında ben kalsam ne olur, ben boşanmak istemiyodum zorla boşadın, belki yeniden bir şansımız olur, gitmiyorum napcan gibi bahanelerle sülük gibi yapışarak bu ş. erefsizle cebren ve hile ile 5 ay aynı evi paylaşmak zorunda kaldık. En sonunda dayanamadım evin bir odası için 800 lira aylık kira almaya başladım. Bikaç ay sonra yeniden evleneceğimi yeni kocamla birlikte üçlü bir hayat yaşayacak kadar geniş bir mideye sahip değilse gitmesi gerektiğini söyleyince küfürler ederek s. iktir olup gitti. Olmaz demeyin neler oluyor hayatta bir bilseniz
Aynı evde kalacak kadar anlaşıyorsa neden boşanır insanlar anlamıyorum. boşandıktan sonra aynı çatı altında Başbaşa kalmak caiz olmadığı için ben kalmam , hem ne gerek var ❤️
Çok saçma bir ilişki türü. Boşanmak demek artık seni sevmiyorum, yüzünü görmek istemiyorum demek. Seni seviyorum, her gün seni görmek istiyorum deniliyorsa neden boşanılıyor? İyice evlilik kurumunu saçma sapan bir hale getirdiler.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Yeliz Şar, boşandığı eşi Tolga Güleç'le aynı evde yaşamaya devam ediyor! Eski eşinizle ev arkadaşı gibi yaşayabilir misiniz?
En İyi Cevaplar