İddialara göre şarkıcı Hadise, yeni sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile aynı evde yaşıyor. İddialarının çıkmasının sebebi de Kaan Yıldırım'ın köpeği oldu. Yıldırım'ın köpeğiyle birlikte, evinde fotoğraf çekip paylaşan Hadise'nin yeni aşkının Kaan Yıldırım olduğu öğrenildi.Kaan Yıldırım.
Hadise yeni sevgilisi Kaan Yıldırım'la aynı evde yaşıyor! Siz sevgilinizle beraber yaşar mıydınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hangi ara sevgili oldular. ya bunların hızına yetişmek mümkün değil. Bunlar da biz " aşığız" diyorlar ya aşkı bilmeden.
Henüz sadece idda... Yaniii adam yakışıklı ama hadise bizim gibi kalp güzelliğine bakmaz o cüzdanı da güzel olsun ister😁ben ihtimal vermiyorum.
bunlar ne kadar midesiz ya, bu adam daha yeni karısından boşanmamış mıydı ne çabuk yeni ilişkiye geçiş yapıyorlar
Sevgilimle aynı evde değil aynı Avm de bile duramam ama sevgilim yok 14 şubatta duyuralım
Sevgilimle değil, sevgilimin en yakın arkadaşıyla aynı evde yaşayacak değildim..
Beraber yasasak benimle evlenmek isteyebilir ne de olsa evli gibi yaşıyoruz diyebilir
Pardon "istemeyebilir" yazacaktim
bir ara yaşamışlığım vardı yine yaşarım, zaten evliliğe karşıyım en iyisi böyle
Çok şanslı bir erkek.
Böyle bir kadınla beraber olmak her yiğidin harcı değildir.. 😅
Doymaz.. Demek ki neyse.. Anlayana haha
Azgınlıktan kafayı yiyecekti ki sonunda erkeğini buldu, akşama kadar ziktirir acısını çıkarır orusspu karı.
Aynen ama layık olanla olaydı almış efsane karizmayı haksızlık bu
Onlar için gayet doğal bir durum, şaşırmadım. Ben yaşayamam, düşünmem bile.
Ya siz magazinci misiniz bu ne biçim soru sorma tarzı ha
Evlenmediğim biriyle aynı evde yaşamam.
Iyy tanrım..
Ne genişlik böyle.
hayır bana ve örf adetlerimize uymuyor
Hayır yaşamam ateş barut yan yana olmaz
Ilişkileri kısa sürer.
Bu adam evli değil miydi
Bu ikisi yürümez.
Hayır
Uzun süreli yaşamam.
Yokbe ne işi var aynı evde🤷