Hande Yener’in Seren Serengilin üstsüz fotoğrafını paylaşmasının ardından bir videoyla bunu söylemiş. Bu kadar seviyesiz insanların sanatçıyım diye gezmesi de ayrı bir ironi tabi.!
Ön yargısız ve objektif bir bakış açısıyla değerlendireyim ;
Tahminen : Hande YENERİN, Seren SERENGİL İle arasında belki bir ön yargılı anlaşmazlık veya fitneci birinin ikilinin arasını açacağı veya gündeme gelmek için tek taraflı bir gelişme sonucu karşılıklı restleşmelerinin sonucu böyle iğrenç ve etik olmayan uygulama ve açıklamalarla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız..
Bazı kliblerindeki giyim ve sergilediği hareketleri müziğinin dışına taşıp dişiliğini ve erkekleri cezbedip tahrik edip dikkatini çekecek düzeyde olup bundan sanatsal ve parasal kazanım ve gündem oluşturma haber konusu olma uygulamasında olan bir sanatçının ( Kişilik ve karakteri ile uygulamaları ve muhattap olduğu insanlarla arasındaki iletişim, davranış söz ve uygulamaları ile kendisine olan saygısı konusunda itici ve güven vermiyen vede yapmacığa yakın yansımaları ile kendisine olan saygısını olumsuz yönde sergileyecek bir yolda ilerlemekte ne yazıkki Hande Yener.. Müslüman Türk Olarak Bir Bayana Yakışmayacak Ve Kötü Örnek Olacak Bir Yolda Hande YENER Hanım :(. Umarım Bu Vb. Diyologlar ve gündem ile vede dişiliğini ön planda tutacak hatalarda bulunmaz ve sanatçı ve olgun bir bayana yakışır şekilde şarkıları ve kliplerine devam eder..
Aslında sigarada bir nebze uyuşturucu gibi bağımlılık yapıp insana zarar veren kötü bir alışkanlıkdır,
Uyuşturucu kullanıyor iddası büyük bir idda ve kanuni sonuçları olabilecek süreçlerdir, ancak Hande Hanım Bu iddaya itiraz edip üzerine kanuni sürece başvurur ise? o zaman iddianın yersiz olduğu düşünülebilinir.. Ancak aksai olurda sessiz kalırsa? O zaman iddianın doğru olma ihtimalide yükselir..
Bekleyip görmekte vede bu vb. karşılıklı etik olmayan iddaların kişiler arasında kalması, gerekiyorsa adli mercilere başvurup bir tarafın hatasının benzeri diğer tarafça uygulanmamadan kanunun kararı ile işin sonlanması görmeliyiz..
İkisine de sempati duymam hatta itici bile geliyorlar. Ama Seren yayında listeye inanmıyorum ancak gerçekse özür dilerim demiş bunda bir art niyet göremedim ben. Hande çok saçmalamış üstelik zamanında sahneye çıkmasını sağlayanlardan biriymiş Seren. Biri nankörlük yapmış öteki haklıyken cevabıyla haksız duruma düşmüş işte.
Alakası yok. Hande'ye Hülya yardım etti. Sonrası Hande hep tek ilerledi. Karıştırmışsınız. Ayrıca diğer şahıs Hande'nin aşırı derecede üstüne geldi, itibar zedeleyici konuşunca öbür taraf patlama yaşadı. Bazen insanların çok üstüne gitmemeli.
Biliyorum Hülya olayını ama ondan sonra Hande sahneye az çıkmaya başlamış ve Seren tanıdıklarına Hande için ricalarda bulunmuş yani o da zamanında yardımcı olmuş. Ben ikisini de savunacak değilim sadece duyduklarım bunlardan ibaret tek söyleyeceğim iki taraf da çok seviyesiz.
Bunlar iyice sasirdi.. kiskancligi gectiler gundemde kalmak için birbirlerini kotulemeye basladilar ve bizler de bunlara sanatci diyerek bu hallere getirdik. Seren neyse de Hande şarkiciligini bitirmek uzere. bir takipci azalsin goruruz nasıl toparlaniyolar
Bu Seren Serengil ben ortaokula giderken Bulvar Gazetesinin has elemani falandi.
Zaten atilan fotograf da ordan.
Yav bu pop muzik taifesi hep boyle bos beles insanlardan kurulu.
Seren Serengil, Hande Yener falan, bu toplumun kadinlarinin genelinden bir farklari mi var? Eksi Sozluk'de gordum ben bu olayi, baktim millet Seren Serengil'e deli gibi destek oluyor, 'Hande Yener'in icinin cirkinligi disa vurmus' falan modundalar.
Boyle bos insanlara yuz verilirse yapacaklari anca bu olur. Ne diyecek Seren Serengil? O fotograf zamaninda dergilerde falan yayinlandi, az bisey Google aramasi yapilsa bulunur. Hande Yener'in gizli sakli biseyi aciga cikardigi bile yok mk.
Kullanıyor olabilir. Mesela Yıldız Tilbe İbo 'nun programında diyor ki''Bir zamanlar esrar içiyordum ama bıraktım... şeklinde bir videosu var. Şu da bir gerçek para fazla olunca bu yollara kayıyorlar. Eğlence veya zevk amaçlı başlanan bu illetlerin sonu; ya hapiste, ya mezar da , ya da topluma rezil olmakla bitiyor.
Ben insanların genel bulgularıyla fazla ilgilenmem.. magazinle de pek işim olmaz.. ben sanatçıdan ziyade sanatına ilgi duyarım.. ressim çizmesini bilmeyen padişah olsa ne olur.. ama güzel bir ressam, alkolik olsa da benim için no problem olur.. resme aşığım adama değil , sonuçta 😊
Ayıpya ne olursa olsun o insanlarin ikisinide yakindan tanimiyorum bir baksinlar bunu yaparken bence cok cirkin hareketler sergiliyorlar gercekten keske bizim ulkemizde bir cok kotu olay gibi bu magazin konusundada kimse yapmasa boyle seyler birbirini ifsalamasa ya huzuuuur icinde yaşasak çok mu? Disardan bakilinca da hic guzel görunmuyor çünki...:(
Sıradaki gündemde kalma çabası :D Sanatçılar arasında çok sık görülen birşey bu. Gerçek mi yalan mı bilinmeyen birşey atarlar ortaya sonra birden magazin programlarında TOP 5 e yerleşirler.. Ortaya attıkları iddialar gerçek mi yalan mı bilinmez ama gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum..
Bu Serenin mememelerinin dik ve topmbik olduğu gerçeğini değiştirmiyor 😂 Böyle böyle bütün sanat camiasını çıplak göreceğiz sanırım. Bunların hepsi uyuşturucu kullanıyor.
Bu Hande Yener bilmemne metre diye bir sistemde en cok dinlenen sarkici addedilmis.
Seren Serengil de televizyonda 'O kim ki en cok o dinlensin, yalandir, para vermistir, arastiracam' falan demis canli yayinda.
Hande Yener de heralde kendince 'Sen anca uc kurusluk magazin isleriyle ya birine satasirsin, ya da meme acarsin, sen kimsin' maksatli bir ayar cekmeye calismis.
Bunlarin ederi bu zaten. Ama bana bu ikiliden kafasi biseylere asil basan kisi gene de Hande Yener gibi geliyor.
Bunlar hep fazla egodan. Biri ötekinin egosunu zedeleyecek bir laf etsin hemen altta kalmamak için ondan daha fazla çirkinleşiyor sonra ona da bir karşılık geliyor böyle böyle uzuyor. Al birini vur ötekine. Hepsi aynı b. okun laciverti.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimse ahlak bekçilik taslamasın milletin hayatı el alemi geriyor ya kendileri kimbilir neler yaptılar tabi üstünü güzel örtüyorlar sonra biz ahlak abidesiyiz diye geziyorlar. seren Serengil de Gülben'in lafını ediyordur aha böyle rezil olur etme bulma dünyası herkes yaşattığını yaşar
Bunların hiçbiri sanatçı değil! Sanatçı; Topluma örnek olan ve sanati ile insanları etkileyip, toplumun düşünce yapisina yön veren, örnek alınan düzeyli, saygılı ve yaraya tuz basan degıl yara bandı olanlardır...
Yaşları ilerledikçe dahada olgunlaşmaları gerekirken yaptıkları çocukluk ve bayağı, birde yeni çıkan şarkıcılara laf söylerler, önce siz örnek olun. Birbirinin ayıbını paylaşmak örtmemek ne demek, varsa birbirinizle sorununuz ayrı kapışın. yok o çıplakmış yok o uyuşturucu içiyormuş bize ne.
Bu tarf şeyleri ifsa eden kadin olsun wrkek olaun adidirr benim gözumde ama sorun şu ki sereni hiç begenmedim oldum olası tamamen çıplak olsa da dönup bakmam
Uyuşturucu kullanmayan ünlü mü var sanki? Seren Serengil'i de çok sevmem ama Hande Yener'in yaptığı büyük bir ayıp.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hande Yener’in eşsiz sesiyle başarısıyla sırf demet akalının arkadaşı diye nok atarsa böyle boka bulaşır haklı sonuna kadar demetle serenin sesini toplasan bide binle çarpsan handenin sesinin bir parçası bile etmez
Banane bu salaklardan ya onlara inanan saygi duyan bilincsiz varliklara sasiriyorum hatta ve hatta siyasetin devleti dini daha dogrusu insani ayiran irkciliga ve insan hayatina sebep olan durumunu takip edip tartismaktansa magazinle vaktini olduren insanlara daha fazla sasiriyorum gereksiz demiyorum ama gereklide degil.
En İyi Cevaplar